Nieuwsflits week 25

kop nieuwsflits

thumb 25Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 19 juni:

Leidschendam - Diverse automobilisten keken even raar op toen zij begin van de avond over de A4 reden tussen Leiden en Leidschendam. Bij de werkzaamheden langs de Vlietlanden (bij het Meeslouwerpolderpad) lag een vrachtwagen op zijn kant. Politie en Rijkswaterstaat zijn beide ter plaatse geweest n.a.v. diverse meldingen. Er bleek niemand gewond geraakt en de aannemer gaat op een later moment de wagen weer op zijn wielen zetten. (Foto's: Sander Paardekooper)

mThpeT.JPG

Fqz23H.JPG

oouxTb.JPG

FFTFxB.JPG

Voorburg - Omstreeks tien voor tien vanavond kreeg de politie een aantal meldingen van overlast/burengerucht vanuit een flatwoning aan de Mgr van Steelaan. Daar bleek dat het om een dame ging die nogal in de war maar ook recalcitrant was. Zij is uiteindelijk meegenomen naar de Opvang Verwarde Personen. (Foto's: Bob van Keulen)

9ZqZNR.jpeg

SfA1g7.jpeg

Dinsdag 20 juni:

Den Haag - Vanmorgen rond elf uur werd een bermbrand gemeld op de A13, ter hoogte van de Hornbach. De brandweer heeft het brandje geblust. (Foto's: George de Ruiter)

w george1

w george2

Den Haag - Op de Schuifmaat raakt een auto in brand. De brandweer is er snel bij, maar de auto zal desondanks total-loss zijn (foto's: Rene Hendriks)

AnJEcw.JPG

FM4c4D.JPG

Den Haag - Een auto met een bejaard echtpaar is vanmiddag op de Madepolderweg bij een wegversmalling op een betonblok gebotst. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Eén van de inzittenden is met onbekende klachten naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Peter Looij)

PVN5Xl.JPG

4Q7Miw.JPG

C6GDWr.JPG

dhSePW.JPG

Den Haag – Een voetgangster raakte dinsdagmiddag gewond bij een ongeval Oude Haagweg. Het slachtoffer is tijdens het oversteken van de voetgangersoversteek plaats aangereden door een personenwagen. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto’s: Nick van der Toorn)

7J1K4C

WzHUxn

qnZTrx

Den Haag - Op de Houtrustbrug vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een busje en een scooterrijder. De scooterrijder liep daarbij onder andere hoofdletsel op. Hij is hierop in de ambulance verzorgd en daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nick Pronk)

ZOdkTm.jpeg

k9yOEC.jpeg

FpLtut.jpeg

BzXpPD.jpeg

Woensdag 21 juni:

Den Haag - Even voor half tien kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Escamplaan net het Monnickendamplein. De schade aan de voertuigen was groot. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Remco Meiners)

w remco1

w remco2

w remco3

w remco4

Rijswijk – Vanmiddag heeft er een brandje gewoed in het woonzorgcentrum ‘Onderwatershof’ aan de Van Vredenburchweg. Gelet op het soort instelling is direct opgeschaald naar 'middelbrand'. De brand bleek bij aankomt mee te vallen. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft een 91 jarige bewoonster ter plaatse onderzocht. (Foto's: Donny Kooistra)

tHpvzJ.JPG

gXwwZA.JPG

aeK1qG.JPG

Rijswijk - Even voor zes uur vond er een aanrijding plaats tussen een scooter (met 2 opzittenden) en een bestelwagentje op het beruchte kruispunt Laan van Vredenoord / Laan van Oversteen. Beide opzittenden raakten gewond waarna omstanders uit voorzorg de nek hebben gefixeerd. Amulancepersoneel heeft ter plaatse de beide opzittenden nagekeken en zij bleken slechts lichtgewond geraakt. Vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. (Foto's: Sander Paardekooper)

w Oversteen IMG 8341

w Oversteen IMG 8345

w Oversteen IMG 8350

w Oversteen IMG 8357

Den Haag - Hulpdiensten werden vanavond rond half acht gealarmeerd voor een natuurbrand in de duinen aan de Baden Powellweg. Door de aanhoudende warmte en hieruit voortkomende droogte hebben de hulpdiensten geen risico genomen en werden er uit diverse kazernes brandweereenheden ingezet. Uiteindelijk bleek het te gaan om een aantal jongeren die een kampvuurtje hadden gemaakt. Zij waren bij aankomst van politie en brandweer met de noorderzon vertrokken. De tankautospuit 15-6740 van kazerne Monster kwam nog even vast te staan in het zand, maar dat euvel was snel verholpen. (Foto’s: Nicky Pronk en Danny Goldenbelt)

qlHHxq.jpeg

uBZzr1.jpeg

XwaFoz.jpeg

dMmvTb.jpeg

9Zq1Ar.jpeg

Donderdag 22 juni:

Den Haag - Omstreeks tien voor half drie vanmiddag kwam een auto in botsing met een fiets met twee opzittenden op de kruising van De Genestetlaan met de Isingstraat. Beide opzittenden van de fiets zijn onderzocht in de ambulance en zijn samen in één ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek. (Foto's: Barbera Paardekooper)

w Genestet IMG 3996

w Genestet IMG 4001

w Genestet IMG 4004

Den Haag - Even na vijf uur vanmiddag kwamen op de kruising van de President Kennedylaan met de Stadhouderslaan een auto en een scooterrijdster met elkaar in botsing. De scooterrijdster raakte hierbij gewond. Zij is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nicolas Rijnfrank)

w nicolas1

w nicolas3

w nicolas4

Vrijdag 23 juni:

Rijswijk - Omstreeks kwart over vijf vanmiddag werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in de Arnoldsonstraat. Volgens getuigen ging het om een persoon met een heftige alelrgische reactie. De traumahelikopter is nabij de Prinses Beatrixlaan geland. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is teruggekeerde naar de thuisbasis Rotterdam. (Foto's: Nick van Mourik en Hans Helleman)

gLdmo7.JPG

JIMEI2.jpg

YEKML4.jpg

G3qFvc.JPG

Zoetermeer - Even voor middernacht raakte een geparkeerd busje op de Aspergeakker in brand. De brand is ontstaan onder de motorkap en is bestreden door de tankautospuit van kazerne Oosterheem. (Foto's: Marcel Hillebrand)

gB1eAf.JPG

WH1eX6.JPG

rix03W.JPG

eWjUeR.JPG

Zaterdag 24 juni:

Den Haag - Vanavond omstreeks tien voor half negen kwamen op het fietspad van de Zuiderparklaan een scooter en een bezorgscooter met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan. (Foto's: Nick van der Toorn)

5C5QYR.JPG

9HoleM.JPG

V0Yom4.JPG

UVVWLZ.JPG

Den Haag - Op een balkon van een flatwoning aan het Elviraland heeft zaterdagavond korte tijd brand gewoed. De brandweer rukte na de melding met meerdere eenheden met spoed uit. Ter plaatse was de brand snel onder controle. Bij de brand kwam wel flink wat rook vrij. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. (Foto's: Machiel Janssen)

etS9nK.jpg

H8iMbw.jpg

TtdqfF.jpg