Nieuwsflits week 26

kop nieuwsflits

thumb 26Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 26 juni:

Delft - Vanmiddag is de brandweer opgeroepen voor een melding 'gebouwbrand' in een woning aan de Beethovenlaan. Ter plaatse bleek het niet om brand in een woning te gaan maar bleek dat er en brandje was in de berging van de flat. De brandweer is direct begonnen met blussen en had de brand snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Walter Sedee)

4FxuYu.jpg

fY3liv.jpg

jFXfwz.jpg

6lAu0o.jpg

Woensdag 28 juni:

Naaldwijk - Op de kruising van de Burgemeester Elsenweg/N213 met de Middel Broekweg kwamen vanochtend omstreeks kwart voor zes twee auto's met elkaar in botsing. Het is niet bekend wat getuigen hebben doorgegeven aan de meldkamer, maar op basis van de meldingen werden zowel ambulance, brandweer als de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat er geen sprake was van een zware aanrijding met beknelling. De brandweer kon daarom alweer snel retour kazerne en de inzet van het MMT is gecanceld. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance en daarna zonder spoed vervowerd. Beide auto's zijn afgevoerd door berger Vreugdenhil. (Foto's: Danny Botman en Fred van der Ende)

9bMj5K.JPG

6v2pDI.JPG

WSnFvZ.JPG

tdbOMH.JPG

086BWD.JPG

Vrijdag 30 juni:

Den Haag - Vanmiddag viel bij een ongeval in de Kijkduinsestraat een gewonde. Ongeveer rond tien over twee verloor de bestuurder/ster van een personenauto op de kruising met de Laan van Meerdervoort de macht over het stuur van zijn/haar auto en belandde in de middenberm. Daarbij werd zowel een boompje als een verkeerspaaltje omver gereden. Er is één inzittende van de auto door het ambulancepersoneel verzorgd. Daarna is deze zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

y7dEH7.JPG

J90moc.JPG

E4DwSa.JPG

NCuKi6.JPG

Wassenaar - Omstreeks vier uur vanmiddag is een wielrenner gewond geraakt toen hij ten val kwam nadat hij moest uitwijken voor een auto die op de Groot Haesebroekseweg uit een uitrit kwam. De wielrenner is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto's: Arthur van Wezel)

6QP4Zx.jpg

gyOkYx.jpg

HGe3NA.jpg

EPWryH.jpg

Delft - Op de Hoflandendreef wordt een kinder fietshelm langs de waterkant gevonden. Brandweermensen zoeken het water af, maar er wordt verder niets gevonden (foto's: Erik Zalm)
Btdhh9.JPG

lKvZuj.JPG

Zaterdag 1 juli:

Naaldwijk - Een kleine brand in een woning aan de Groen van Prinstererstraat zaterdagavond. De brandweer heeft het pand geventileerd. Niemand raakte gewond.

EdzFlW.JPG

zq0JCH.JPG

zP0a4p.JPG

sjYxjg.JPG

Zondag 2 juli:

Zoetermeer - Op de Engelandlaan is vanmiddag rond drie uur een Kia tegen een geparkeerde Audi gebotst. De Audi schoof hierna door tegen een boom. Beide auto's zijn flink beschadigd geraakt en moesten door berger Vreugdenhil worden afgevoerd. De bestuurster van de Kia is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

geZoAF.JPG

0qfG5Z.JPG

fdYTbl.JPG

kuPEHc.JPG

fSZyvz.JPG

Rijswijk - Een kat die vanavond op de Laan te Blotinghe door een hond een boom in was gejaagd, heeft de hulpdiensten aardig bezig gehouden. Om hem uit de boom te kunnen halen is en hoogwerker ter plaatse gekomen van de brandweer. Eenmaal binnen handbereik besloot de kat echter om een aantal meters hoger te gaan zitten. Helaas moest de kat het uiteindelijk afleggen tegen een vangstok en is hij weer naar beneden gebracht. De kat is in een mandje overgezet en er zou mee naar de dierenarts gegaan worden om hem daar na te laten kijken. (Foto's: Roy Wolters)

zl0wgi.JPG

BR4lZl.JPG

rjDgLZ.JPG

T17SZK.JPG

EcYNXM.JPG