Nieuwsflits week 27

kop nieuwsflits

thumb 27Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 3 juli:

Den Haag - Vanmiddag omstreeks kwart voor vier is een fietser door een auto aangereden op de Houtrustbrug. De fietser kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en raakte gewond. Hij is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick Pronk)

sBBhlO.jpg

ZX0xqK.jpg

ZBYw4I.jpg

Maasland - Vanavond omstreeks half tien kwamen op de A20 richting Rotterdam, ter hoogte van Maasland, een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. De auto raakte hierbij total loss. De twee inzittenden zijn onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. Er is tijdelijk één rijstrook afgesloten geweest. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

s7sodZ.JPG

6RkC0E.JPG

Xwqno1.JPG

GpLu5A.JPG

aVt8yd.JPG

Dinsdag 4 juli:

Ter Heijde - Omstreeks half vijf vanmiddag werd een duinbrand gemeld op De Bloedberg. De tankautospuit van kazerne Monster is hierop ter plaatse gegaan. De brandweerlieden hadden de brand snel onder controle en konden zo voorkomen dat de brand zich zou uitbreiden. Over de oorzaak van de duinbrand is niets bekend. (Foto's: Peter Looij)

UwKCtN.JPG

rLqg4R.JPG

4hUzuO.JPG

Jwlcnq.JPG

PkHaN0.JPG

Woensdag 5 juli:

Delft - Omstreeks één uur vanmiddag is een motorrijder op de Rotterdamseweg achterop een touringcar gebotst. De motor kwam daarbij onder de trouingcar terecht. Brandweer en ambulancdedienst zijn ter plaatse geweest. De motorrijder is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Walter Sedee)

2uiF68.jpg

VpvhsK.jpg

MbxC3C.jpg

0UEUVb.jpg

Monster - Omstreeks zeven uur vanavond kwam een bezorgscooter van een pizzaketen in botsing met een auto op de rotonde bij de 's-Gravenzandseweg met de Emmastraat. De maaltijdbezorger raakte lichtgewond en is in de ambulance onderzocht; vervoer naar het ziekenhuis bleek echter niet nodig. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

RRW1VB.JPG

mZpVAg.JPG

lBvWBM.JPG

Vrijdag 7 juli:

Schipluiden - Op de Zouteveenseweg is aan het einde van de middag een wielrenner achterop een personenauto gebotst. De wielrenner raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

fYIIrv.JPG

HwhDLX.JPG

rFyq6I.JPG

ux395P.JPG

jOGGmf.JPG

Zaterdag 8 juli:

Den Haag - De chauffeur van een vuilniswagen die vanochtend vanaf de Troelstrakade de Vierheemskinderenstraat in sloeg, kreeg de schrik van zijn leven toen zijn voertuig met één wiel door de bestrating zakte. Het voertuig kon daardoor niet meer voor- of achteruit. Berger Vreugdenhil bood uitkomst en heeft de vuilniswagen uit de 'sinkhole' gehesen. (Foto's: Robert Johnson)

fo4wkS.jpg

iUEWOY.jpg

CU1Ya1.jpg

oUF4HS.jpg

Qk3ksU.jpg

Rijswijk - In een woning aan de Prinses Margrietsingel werd vandaag een redelijk forse hennepkwekerij opgerold. De vele plantjes werden door een gespecialiseerd bedrijf vernietigd. Of er aanhoudingen zijn verricht is onbekend. (Foto's: Donny Kooistra)

iftdkx.JPG

YCalq7.JPG

hGPD4M.JPG

mLG2k7.JPG

Zondag 9 juli:

's-Gravenzande - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden rond het middaguur ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Prinses Beatrixstraat. De traumahelikopter landde in een nebijgelegen park en trok daar veel bekijks. (Foto's: Fred van der Ende)

VecUho.JPG

uuMDrF.JPG

n71Prs.JPG

6TNNbY.JPG

gNsxmf.JPG

Den Haag - Even na twaalf uur brak brand uit in een woning aan de Weidevogellaan. Het brandje was snel onder controle en het nader bericht was 'kleine brand'. Eén persoon is door het ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. Deze hoefde echter niet te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

TEt3bT.JPG

0t47G3.JPG

J2Tfyp.JPG

gKeksZ.JPG

Bleiswijk - Op de Nieuwe Hoefweg/N209 ontstond vanavond een kop-staart aanrijding tusen twee voertuigen. Er zijn twee ambulances uit de regio Haaglanden naar dit ongeval gestuurd. Eén inzittende is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

0YF5US.JPG

EGNMrx.JPG

iOHyNA.JPG

HFDTPP.JPG

ZGcoFD.JPG