Nieuwsflits week 28

kop nieuwsflits

thumb 28Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 10 juli:

Den Hoorn - Op de A4 richting Rotterdam, even voor de afrit Den Haag-Zuid/Wateringen kwamen even na vijf uur vanmiddag een vrchtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Drie rijstroken moesten worden afgesloten en één persoon is in de ambulance onderzocht. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. De brandweer, die werd gealarmeerd in verband met een mogelijke beknelling, hoefde niet te worden ingezet. (Foto's: Daan van den Ende)

zX2GDB.JPG

IVHKdO.JPG

ZjXXyf.JPG

PQeg0B.JPG

De Lier - Alhoewel er vandaag nou niet echt een stormachtige wind heeft gestaan, werd de tankautospuit van kazerne De Lier vanavond rond half elf gestuurd naar de Van Alkemadestraat, alwaar een flinkse tak van een boom was afgebroken. De tak lag met het gebladerte over de weg. De brandweerlieden hebben de tak in stukken gezaagd en zo de belemmering voor het verkeer ongedaan gemaakt. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

voN2xL.JPG

yvlkce.JPG

4HjRhs.JPG

g0NsAF.JPG

Woensdag 12 juli:

Den Haag - Op de kruising Ypenburgse Stationsweg / Katschiplaan (voor de deur bij "De Yp") was er vanmorgen omstreeks zeven uur een aanrijding tussen 2 personenauto's. De schade aan beide voertuigen was fors en een inzittende raakte hierbij lichtgewond. De man is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Berger Vreugdenhil sleepte beide voertuigen weg. De kruising was enige tijd gestremd, waardoor verkeer richting de oprit A12 moest omrijden. (Foto's: Sander Paardekooper)

wkehZM.JPG

FkzRe3.JPG

auvFAz.JPG

OCxvgB.JPG

Leidschendam - Tijdens het onstuimige weer vanmiddag is op de Sweelincklaan een grote boom omgewaaid en op twee geparkeerde auto's terecht gekomen. De schade was groot, maar er vielen gelukkig geen gewonden. De brandweer heeft in samenwerking met de gemeente de boom in stukken gezaagd. Daarna is deze afgevoerd. (Foto's: Johan Alkema)

9PvRUG.JPG

jnTKfO.JPG

5RhodO.JPG

pxwXQh.JPG

Rijswijk - Vanavond verloor de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur op de A4 richting Amsterdam, ter hoogte van de afrit Rijswijk/Delft. De auto kwam 180 graden gedraaid tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurder raakte niet gewond. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

WGHfHM.JPG

ill9ge.JPG

Jv3Vyw.JPG

OwSTCd.JPG

Donderdag 13 juli:

Maasdijk - Een automobilist verloor vanmiddag op de Hoeksebaan door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal. Zowel de auto als de lantaarnpaal liepen veel schade op, maar de inzittenden van de auto bleven ongedeerd.

c0cQ0j.jpg

ZEd6wR.jpg

doGpUq.jpg

Den Haag - Op de Erasmusweg is vanmiddag een motorrijder achterop een auto gebotst. De motorrijder is hierop onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

ACWDJI.JPG

L1309K.JPG

odmNLO.JPG

mTnJ2U.JPG

Vrijdag 14 juli:

Delfgauw - Op de N470 in de richting van Pijnacker/Zoetermeer vond even voor vijf uur een kop-staart aanrijding plaats tussen 2 personenauto's. Door het ongeval was 1 rijstrook afgesloten voor de rotonde bij de Laan van Ruyven, waardoor er een lange file ontstond vanaf het Kruithuisplein. Een bestuurder raakte gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft foto's gemaakt van het ongeval, waarna een berger beide voertuigen kon wegslepen. (Foto's: Sander Paardekooper)

YAE9gV.JPG

oHRFUK.JPG

Dm8i8z.JPG

f9p8ua.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Zuiderparklaan met de Loosduinsekade is vanavond een maaltijdbezorger op zijn scooter aangereden door een auto. de maaltijdbezorger raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

ENyWyo.jpg

hG40GP.jpg

YVjXxS.jpg

Den Haag - Op de Zuid-Hollandlaan heeft een automobilist een boom omver gereden. De auto raakte behoorlijk beschadigd, maar het letsel van de bestuurder viel mee. Hij is ter plaatse nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

MSGcGf.JPG

Fw1wVd.JPG

DYljGo.JPG

Tijdens de afhandeling van het ongeval op de Zuid-Hollandlaan, vond er een lichte kop-staart aanrijding plaats. Schade daar viel mee, dus die auto's waren snel weer doorgereden.

F8ux1K.JPG

Zaterdag 15 juli

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Meerdervoort met de Appelstraat is vanmorgen een containerwagen achteruit tegen de zijkant van een taxibusje gebotst, waarin op dat moment enkele personen werden vervoerd. De aanrijding veroorzaakte veel schade, maar de inzittenden zijn met de schrik vrij gekomen. Berger Vreugdenhil heeft het busje afgevoerd. De inzittenden zijn met een ander taxibusje van het bedrijf naar hun bestemming gebracht. (Foto's: o.a. Piet de Ruyter)

8dhYsV.jpg

rZwZ12.JPG

TOa8Cr.JPG

YlIiuv.JPG

R04L78.JPG

Zoetermeer - Ambulancedienst en Mobiel Medisch Team zijn vanmiddag uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Scott Joplinrode. De traumahelikopter is in de omgeving geland. Het is onbekend wat de aard van de noodsituatie was. Het MMT is na de inzet teruggevlogen naar Rotterdam The Hague Airport. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

AassN3.JPG

8QqhHC.JPG

SxL2RZ.JPG

4AkqdT.JPG

2YU08J.JPG

Den Haag – Zaterdagmiddag moest de brandweer uitrukken voor een containerbrand aan de Elsenburgstraat in de wijk Wateringseveld. Bemanning van de tankautospuit Wateringen kwam met spoed ter plaatse en hebben de container afgeblust. Door snel optreden is de schade beperkt gebleven tot de inhoud van de container. (Foto’s: Tim de Kleijn) 

w TDK 5126

w TDK 5127

w TDK 5129

w TDK 5133

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden vanavond opgeroepen in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Thorbeckelaan. Nadat de patiënte was gestabiliseerd, is zij met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. (Foto's: Sam Treewood en Roy Wolters)

0kRyKt.JPG

4NhjhF.JPG

HVGc83.JPG

AUn7fI.JPG

1xqgSQ.JPG

Zondag 16 juli:

Delfgauw - Vannacht omstreeks drie uur kreeg de brandweer een telefoontje dat er in het water aan de Zuideindseweg een paard stond. Bij aankomst van de tankautospuit van kazerne Pijnacker-Nootdorp bleek dat een edele vierbener inderdaad de verkoeling van de vaart had opgezocht. Het paard is met behulp van touwen en brandslangen uiteindelijk op de kant geholpen en is daarna overgedragen aan de eigenaar. Het paard maakt het goed! (Foto's: Roy Wolters)

LfVJ1t.JPG

c8MAH5.JPG

S6tnK3.JPG

W28n8p.JPG

VWinLV.JPG

Den Haag - Aan het einde van de zondagmorgen brak er een klein brandje uit in de keuken van het City Café dat gevestigd is in de Bijenkorf aan de Wagenstraat. De ter plaatse gekomen brandweer heeft nacontrole gedaan in de keuken en kon vrij snel weer retour naar de kazerne. (Foto's: Sander Paardekooper)

heEx3C.JPG

paWqGj.JPG

6VQrQL.JPG

nhSGb4.JPG