Nieuwsflits week 29

kop nieuwsflits

thumb 29Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.

 

Dinsdag 18 juli:

Zoetermeer - Een melding 'gebouwbrand' vanmiddag voor een woning aan het Essehout. Hierop gingen de gebruikelijke twee tankautospuiten en de hoogwerker op pad. Ter plaatse aangekomen bleek dat er een klein brandje was ontstaan in de afzuiger in de keuken. De schade viel gelukkig mee. (Foto's: Roy Wolters)

RMpOBl.JPG

7c5KXB.JPG

ZaPrig.JPG

Zoetermeer - De medewerkers van een tuincentrum aan de Moeder Teresasingel hadden aan het einde van de middag rond sluitingstijd niet in de gaten dat er nog klanten rondliepen op het terrein, sloten deuren en hekken en gingen huiswaarts. De tuinliefhebbers konden aldus het terrein niet verlaten en riepem de hulp van de hulpdiensten in. Voordat die goed en wel in actie konden komen, kwam een nabij wonende medewerker ter plaatse en heeft de klanten bevrijd. (Foto's: Roy Wolters)

1DyiRs.JPG

SuVlnp.JPG

ZASSSZ.JPG

Donderdag 20 juli:

‘s-Gravenzande – Rond de klok van drie uur vanmiddag werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen voor een incident aan de Hoflaan. Hier bleek dat een man ten val was gekomen bij de tandartspraktijk. Het geluk was dat in dezelfde praktijkruimte ook huisartsen zijn gevestigd. Er is één ambulance ter plaatse gekomen en het MMT met de traumahelikopter 'Lifeliner 2' had de landing ingezet bij het kleine veldje bij de Eben-Haëzerschool aan de Albert Klingstraat. Het slachtoffer was bij kennis en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De helikopter trok natuurlijk veel bekijks op het veldje tussen de Albert Klingstraat en Willem van de Kaaijstraat. (Foto's: Fred van der Ende)

nWCXUs.JPG

b4lXAV.JPG

kBbUpJ.JPG

fQbPQZ.JPG

c9v7yO.JPG

Vrijdag 21 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Leidschenveen met de Vrouw Avenweg kwam vanmiddag een auto in botsing met een maaltijdbezorger. Deze raakte door de aanrijding gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed vervoerd. De Laan van Leidschenveen was enige tijd deels afgesloten. (Foto's: Sam Treewood)

taK4Cs.JPG

KjU3Zv.JPG

2lRALH.JPG

jiS9OI.JPG

's-Gravenzande - Op de Maasdijk vond vanmiddag een kop-staart aanrijding plaats tussen een bestelwagen en een personenauto. Er is één persoon onderzocht in de ambulance. Eén rijstrook moest tijdelijk worden afgesloten. ( Foto's: Fred van der Ende)

2awnyL.JPG

vuEib1.JPG

k7jSiC.JPG

Den Haag - In de Jurriaan Kokstraat vond vanavond een aanrijding plaats waarbij in elk geval een scooter was betrokken. Eén persoon is in de ambulance onderzocht, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

Se4FMo.jpg

tqfzFm.jpg

Kwintsheul – Aan de Van Luyklaan waren eerder vanmiddag de kanten van het fietspad gemaaid. De hopen gras lagen verzameld langs het pad. Aan het einde van de vrijdagavond zijn deze vermoedelijk in brand gestoken. De brandweer heeft ter plaatse de brand geblust en de resterende hopen nat gemaakt. (Foto’s: Tim de Kleijn en Nick van Mourik)

TsIWFG

w TDK 5297

w TDK 5304

MRNw53

Zaterdag 22 juli:

Pijnacker - In verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Ru Parésingel werd behalve enkele ambulances ook de traumahelikopter met het MMT ingezet. De heli is geland op een veldje nabij het incidentadres. Ook de brandweer was gealarmeerd voor een mogelijke afhijsing. Na de inzet is het MMT teruggevlogen naar de thuisbasis. (Foto's: Sam Treewood en Roland Ketel)

UkGIJ8.JPG

Q13cVd.JPG

W1Jc40.jpeg

69vfDw.jpeg

XH5C3R.JPG

Bleiswijk - In verband met een medische noodsituatie in een woning werden politie, een ambulance uit Haaglanden en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam gealarmeerd. Het is niet bekend wat de aard van het incident was. Het MMT is na de inzet teruggevlogen naar Rotterdam. (Foto's: Brian Roeten)

3DhKmM.JPG

F6yujG.JPG

hnb5ij.JPG

BLefsZ.JPG

ZnOqMZ.JPG

Delft - Omstreeks half tien zaterdagavond vond er aan de Wagenaarstraat een mishandeling plaats. De politie wist niet veel later na een achtervolging, op de Buitenhofdreef een verdachte aan te houden. De politie verzoekt getuigen van de mishandeling te bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. (Foto's: Patrick Kramer)

QBQMaM.JPG

KPCWUP.JPG

PKG3wV.JPG

Leidschendam - Op de Noordsingel, voor de verkeerslichten tegenover de Shell, ontstond vanavond een kop-staart aanrijding tussen drie personenauto's. Een inzittende uit het midelste voertuig is onderzocht in de ambulance, maar zij hoefde niet te worden vervoerd. De bestuurder van de Mercedes moest ook blazen en daaruit bleek dat hij onder invloed verkeerde. Hij is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau. Berger Vreugdenhil heeft enkele auto's afgevoerd. (Foto's: Brian Roeten)

n05WMt.JPG

KpDg9j.JPG

bjAPdu.JPG

Qa0SeS.JPG

blPs48.JPG