Nieuwflits week 30

kop nieuwsflits

thumb 30Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 24 juli:

Naaldwijk - Op het terrein van een autodealer aan de Klompenmakerstraat werd vannacht een inbreker op heterdaad betrapt terwijl deze auto-onderdelen wilde ontvreemden. De politie zette een aantal eenheden in op jacht naar de inbreker; onder andere een politiehond werd hierbij ingezet. Dat leidde helaas niet tot de aanhouding van een verdachte. De brandweer is ter plaatse geweest om op verzoek van de politie een hek te openen. De politie heeft onder andere een aantal autobanden, die kennelijk klaar lagen om te worden meegenomen door de inbreker(s), afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

IFOD4g.JPG

RtuMlr.JPG

ZpaDXR.JPG

PpMWVs.JPG

AkeMvB.JPG

Den Haag - Vannacht even over half drie werd er bij de politie melding gemaakt van een aangetroffen, onbeheerde, fiets nabij het water aan de Laakkade. Brandweer en ook ambulancedienst werden hierop verwittigd en brandweerduikers hebben het water doorzocht. Er werd echter niemand aangetroffen. (Foto's: Roy Wolters)

j7i9D5.JPG

IoLbwp.JPG

J8bLgd.JPG

kwyWXB.JPG

K3Yt57.JPG

Den Haag - Omstreeks half vier vanmiddag is brand uitgebroken in een auto die op dat moment over de Leyweg reed, tussen de Meppelweg en de Hengelolaan. Hierop is de tankautospuit van kazerne Loosduinen gealarmeerd en de brandweerlieden hadden de vlammen snel onder controle. Desondanks is de auto verloren gegaan. Wat de exacte oorzaak van de brand was, is onbekend. De Leyweg was tijdelijk deels afgesloten in verband met de voertuigbrand. (Video: Anthony Vollebregt/Foto's: Anthony Vollebregt en Ivar Gieles)w anthony

XRLzn1.JPG

QU9uL6.JPG

Rpofgu.JPG

0ovOZh.JPG

Dinsdag 25 juli:

Den Haag - Op de Lozderlaan, voor de verkeerslichten op de kruising met de Erasmusweg, vond vanmiddag een kop-staart botsing plaats waarbij een vrachtwagen en twee personenauto's waren betrokken. Er zijn twee personen onderzocht in de ambulance, maar die hoefden niet te worden vervoerd. Wat restte waren de schadeformulieren. (Foto's: Peter Looij)

e3tVl3.JPG

aJUIDk.JPG

Vx80m6.JPG

Woensdag 26 juli:

Zoetermeer - In een woning aan de Sullivanlijn werd vanmiddag een hennepkwekerij opgerold waarin zich flink wat planten bevonden. Deze zijn ter plaatse vernietigd door een gespecialiseerd bedrijf. Buren gaven aan opgelucht te zijn dat er geen ongelukken zijn gebeurd door kortsluiting en dergelijke. (Foto's: Martin van Oostveen)

hxNBOe.JPG

Js5PeF.JPG

62n8Pi.JPG

FBp02s.JPG

QPXdz6.JPG

Zoetermeer - Op het Nevelgrijs ging het vanmiddag fout bij het in- dan wel uitparkeren toen rem- en gaspedaal door een automobilist(e) werden verwisseld. Een tuinmuurtje moest er vervolgens aan geloven. De schade was groot, maar gelukkig vielen er geen gewonden. (Foto's: Ivar Gieles)

pwfC6y.JPG

jt0JlS.JPG

ADkBiN.JPG

Donderdag 27 juli:

Voorburg - Aan het einde van de middag belandden door onbekende oorzaak enkele 'belangrijke autopapieren' in een ondergrondse afvalcontainer aan de Rozenboomlaan. De brandweer werd ten einde raad te hulp gevraagd en hierop is de tankautospuit van Leidschendam-Voorburg ter plaatse gegaan. De brandweerlieden hebben de papieren uit de container weten te halen. (Foto's: Roy Wolters)

bbkC2R.JPG

FNSvha.jpg

vA4U2o.jpg

Voorburg - Bij de crèche Hermelijntje aan de Frans Cobellaan zit een kind met het hoofd vast tussen de spijlen van een speeltoestel. Het is gelukkig een simpele houten constructie, dus makkelijk te demonteren met een schroevendraaier. Vermoedelijk zal het kind niets aan het incident over houden (foto's: Rene Hendriks)
IQ4CCS.JPG

6vNYPK.JPG

XwSfT8.JPG

Zaterdag 29 juli:

Maasdijk - Door de hevige regenval zaterdagavond kon op veel plaatsen het riool het overvloedige water niet snel genoeg verwerken, zoals hier op de Waldeck Pyrmontstraat met de Willem III straat in Maasdijk. De brandweer moest eraan te pas komen om het water weg te pompen. (Foto's: Roy Wolters en Patrick Kramer)

Mp32eG.JPG

ETrhzO.JPG

HJ9w7R.JPG

a0AJwF.JPG

Zondag 30 juli:

Den Haag - Een automobilist is zondagmiddag frontaal tegen de achterkant van een geparkeerde vrachtwagen gebotst. De automobilist raakte wonder boven wonder slechts lichtgewond. De verkeerspolitie heeft korte tijd onderzoek gedaan. (Foto's: Nick van der Toorn)

Jkf8Mo.JPG

xXxbAP.JPG

LMAzN8.JPG

2goAMy.JPG