Nieuwsflits week 32

kop nieuwsflits

thumb 32Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 7 augustus:

Den Haag - Op de Rijswijkseweg raakt een oude auto op het terrein van het benzinestation in brand. De shopmedewerker bedenkt zich geen moment; duwt de auto het benzine station uit en spuit er een poederbliusser in leeg. De gealarmeerde brandweer hoeft alleen nog maar het bluswerk te controleren, maar de auto is total-loss (foto's: Ivar Gieles)

hTuMVP.JPG

oQZeBR.JPG

LLyczY.JPG

oAWHES.JPG

Dinsdag 8 augustus:

Rijswijk - Op de kruising van de Van Gijnstraat en de Verrijn Stuartlaan botsten rond kwart over vijf vanmiddag twee personenauto's op elkaar. Dit resulteerde in veel schade. Eén van de inzittenden is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Ferrie van der Geer)

jwB7xc.JPG

XjN7eV.JPG

0AzN5z.JPG

Woensdag 9 augustus:

Zoetermeer - Op de Gerrit Achterberghove is vanmorgen even voor half negen een auto tegen een boom gebvotst. Beide inzittenden zijn onderzocht in de ambulance. Eén van hen is vervoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. (Foto's: Fred Wolters)

IHaSbQ.JPG

2MaINU.JPG

xFcvMZ.JPG

EKE9oK.JPG

Leidschendam - Op de Rietpolderweg (in het recreatiegebied Vlietlanden; tegen Leiden aan) komen een scooter en een personenauto met elkaar in botsing. De scooterbestuurder loopt bij de klap ernstige verwondingen aan de voet op en wordt naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Roy Wolters)

qfgbpS.JPG

9UBIJM.JPG

Tn1NHy.JPG

Den Haag - De bestuurder van een Engelse Mini is vanavond op de t-splitsing van de Nieboerweg met de Duivelandsestraat rechtdoor gereden en is, na een afzetting te hebben geramd, tegen een hek tot stilstand gekomen. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Daan van den Ende en Nicky Pronk)

nMK2Ck.JPG

rfFJOF.JPG

bdI4UY.JPG

w nicky3

w nicky2

Donderdag 10 augustus:

Den Haag - Op de kruising Vrederustlaan met de Melis Stokelaan is een maaltijdbezorger gevallen. De maaltijdbezorger heeft te hard op zijn rem gedrukt. (Foto's: Nick van Mourik)

1GtK2G.JPG

WDQ3DT.JPG

DfZ8v6.JPG

Vrijdag 11 augustus:

Leidschendam - Op de Middelweg/N206 kwamen even voor zeven uur vanavond drie auto's met elkaar in botsing. Als gevolg van deze kop-staart botsing was de weg deels afgesloten. Eén inzittende is in de ambulance onderzoxcht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

c8i0aO.JPG

mITjpJ.JPG

VPhRya.JPG

FfFtic.JPG

3syX0u.JPG

Zoetermeer - Even voor half zeven vanavond ontstond er bij een wegversmalling in de Schoolstraat een frontale aanrijding tussen twee auto's. Er was veel schade, maar ogenschijnlijk was er niemand gewond. Bij de afwikkeling van het ongeval kreeg één van de inzittenden toch last van zijn nek. Er werd een ambulance met spoed gealarmeerd en de persoon is na onderzoek zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgevoerd. Het wegdek moest gereinigd worden. (Foto's: Roy Wolters)

H94QBp.JPG

tl9XEd.JPG

gY35RH.jpg

4Q5hPH.JPG

rJUE7g.JPG

Den Haag - Om even voor half twaalf vanavond kwamen in de 'Put', de kruising van de Vaillantlaan met de Parallelweg, een auto en een motorrijder met elkaar in botsing. De motorrijder raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De politie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Hierdoor was het kruispunt enige tijd afgesloten en dat leidde tot overlast voor het verkeer. (Foto's: Nick van der Toorn)

lQVEby.JPG

2gVB42.JPG

qiWxFd.JPG

mGMXRh.JPG

MSozna.JPG

Zaterdag 12 augustus:

Delft - Op de A13 richting Den Haag, vlak voor tankstation Esso Ruyven, vliegt even voor half zes een personenauto in brand. De bestuurder heeft de auto op de vluchtstrook tot stilstand gebracht en heeft het voertuig vervolgens verlaten. Brandweerlieden van een tankautospuit uit Rotterdam-Rijnmond hebben de autobrand geblust. Maar er was geen eer te behalen: de auto brandde uit. Als gevolg van de brand moesten enkele rijstroken tijdelijk worden afgesloten. (Foto's: Nick van Mourik)

ZNqo5w.JPG

lgn0li.JPG

oCm6G8.JPG

XAu4mG.JPG

68eott.JPG

Schipluiden - Omstreeks kwart over negen vanavond werd de brandweer gebeld met de mededeling dat langs de waterkant op de Tramkade een kinderfiets zou liggen. Hierop werden de duikers van kazerne Delft en de tankautospuit van kazerne Schipluiden ter plaatse gestuurd. Nadat een duiker enige tijd het water had doorzocht, bleek dat er gelukkig niemand in het water lag en kon de actie worden beëindigd. (Foto's: Nick van Mourik)

yhdeVu.JPG

Clidjz.JPG

mUpgjV.JPG

BolfbD.JPG

Zondag 13 augustus:

Zoetermeer - Op de Voorweg (t.h.v. de Intratuin) komen twee wielrenners met elkaar in botsing. Beiden zijn door de gwaarschuwde ambulances voor controle en behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de fietsen meegenomen (foto's: Roy Wolters)

P7BXeA.JPG

FuXsHM.JPG

vUApL6.JPG

sSeDTG.JPG

Wassenaar - Een fietsster die vanmorgen moest uitwijken voor een auto auto die plotseling uit een uitrit kwam, kwam daarbij ten val en raakte gewond. Zij is onderzocht door het ambulancepersoneel en daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

BXQvj8.jpg

CsV3L5.jpg

Wassenaar - Brandweereenheden uit Wassenaar, Leiden en Voorschoten werden om even na vier uur vanmiddag gealarmeerd vanwege een woningbrand aan de De Lignestraat. Daar bleek dat een brommertje in brand had gestaan in het portiek van een appartementencomplex en dat dit gepaard was gegaan met veel rook. De brandweer heeft de brand geblust en heeft het portiek geventileerd. Eén bewoner is onderzocht op rookinhalatie, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

XiYCp9.JPG

J0WQvU.JPG

GhhwzV.JPG

sYyA3Q.JPG

Moerkapelle - Brandweereenheden uit Zoetermeer mochten vanmiddag rond half zes bijspringen in Moerkapalle (Hollands-Midden) want daar werd op de Papaverlaan een woningbrand gemeld. Ter plaatse zagen de brandweerlieden inderdaad veel rook, maar die was niet afkomstig van een woningbrand maar van een .... barbecue. Bewoners zaten van geen kwaad bewust op het balkon van hun woning te barbeknoeien en keken verwonderd op toen daar ineens de brandweer voor hun neus stond. Die kon onverrichterzake weer retour kazernes. (Foto's: Roy Wolters)

9HZapN.JPG

uIZhMe.JPG

N2pei7.JPG

Den Haag - Omstreeks half zeven vanavond werd op de kruising van de Laan van Leidschenveen met de Vrouw Avenweg een maaltijdbezorger op zijn scooter aangereden door een personenauto. De maaltijdbezorger raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Patrick Kramer)

DhcdVF.JPG

SoX9QA.JPG

fnspsS.JPG

De Lier - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam zijn vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een pand aan de Nieuwe Tuinen. De patiënt is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

asG59Y.JPG

eRpA7r.jpg

KhJO4F.jpg