Nieuwsflits week 33

kop nieuwsflits

thumb 33Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 33 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 14 augustus:

Den Haag - Op een terrein aan de Poeldijkseweg is omstreeks tien over drie vanmiddag een oudere man uit een boom gevallen, terwijl hij daar appels aan het plukken was. Conform het protocol bij een val van hoogte is de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse geweest. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is hij naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is meegereden. (Foto's: Nick van der Toorn)

JqvXPs.JPG

1ehpVL.JPG

D9bmE3.JPG

Hu6wHZ.JPG

qovve4.JPG

Dinsdag 15 augustus:

Den Haag - Op de Turfmarkt kwamen vanmiddag een tram en een taxi met elkaar in botsing. Er vielen hierbij geen gewonden. Wel werden enkele tramlijnen tijdelijk omgeleid. (Foto's: Aniel)

w turfmarkt1

w turfmarkt2

Poeldijk - Op de Wateringseweg ontstond er vanmiddag een kop-staart botsing tussen twee voertuigen. Er is een inzittende onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

aeiaCB.jpg

QFip2y.jpg

9yzBqc.jpg

Wassenaar - Een automobilist vergat vanavond na het tanken bij de Tango aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat het vulpistool terug te hangen in de pomp en reed pardoes weg. Onderweg kwam hij er op een gegeven moment achter dat er een los vulpistool uit zijn tank hing. Geschrokken is de bestuurder teruggereden naar het tankstation en heeft het vulpistool teruggehangen. Echter, zonder ergens melding van te doen is hij daarna weer weggereden. De brandweer is na een belletje door getuigen ter plaatse gekomen en heeft een poging gedaan het een en ander weer aan elkaar vast te krijgen, maar dat lukte helaas niet helemaal. De kans dat de automobilist in kwestie alsnog wordt achterhaald wordt zeer reëel geacht. (Foto's: Herman van der Woude)

98J5dr.JPG

dQF3qP.JPG

iwdlFB.JPG

Dp7mY8.JPG

Donderdag 17 augustus:

Wassenaar - Op de Van Zuylen van Nijeveltstraat kwam een scooterrijder rond half zes vanmiddag in botsing met een auto. De scooter kwam daarbij gedeeltelijk onder de auto terecht. Er is een ambulance vanuit de regio Hollands-Midden ter plaatse gekomen. Het ambulancepersoneel heeft de scooterrijder onderzocht; deze hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

hGe55W.JPG

cGkTaD.JPG

HnNpWb.JPG

Vrijdag 18 augustus:

Zoetermeer - In de 'bocht naar boven' van de Amerikaweg naar de Afrikaweg kwam vanavond rond half zeven een motorrijder ten val. Hij is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De afrit was tijdelijk afgesloten in verband met dit ongeval. (Foto's: Roy Wolters)

NIzBd3.JPG

EKo7xx.JPG

IxZyoK.JPG

dMKxVn.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Lozerlaan met de Erasmusweg kwamen vanavond omstreeks half tien twee auto's met elkaar in botsing. Met flinke schade als gevolg. Er is één persoon onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. De Lozerlaan was tijdelijk afgesloten richting Wippolderlaan en de Erasmusweg was in de richting van het Westland tijdelijk dicht. (Foto's: Rene Hendriks)

ASNjpV.JPG

WNNDbH.JPG

LEgsdk.JPG

1K2r8o.JPG

Zaterdag 19 augustus:

Monster - De tankautospuit van kazerne Monster is vanmorgen opgeroepen om te gaan kijken in de Gruttostraat. Daar had een tuinmuur het begeven. Er werd al langere tijd vermoed dat de constructie niet stevig was en dat werd vanmorgen bewaarheid. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen. (Foto's: o.a. Peter Looij)

U4Qf2U.JPG

eVFzUU.JPG

w muurtje

w muurtje2

Zondag 20 augustus:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel medisch Team uit Rotterdam zijn omstreekjs zes uur vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie bij/in een woning aan het Eiberplein. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd; er werden op het adres vanaf een ladder werkzaamheden verricht in een boom, maar het is niet bekend of er daadwerkelijk iemand is gevallen.  (Foto's: Via WhatsApp)

g3ANF0.jpg

jUIjt2.jpg

Den Haag - Zondagmiddag rond 14:00 uur is de brandweer enige tijd bezig geweest met een brand in een spouwmuur. De brand woedde in een woning aan de Zeezwaluwstraat. Ook bij een naast gelegen woning is de brandweer op onderzoek geweest. Na ongeveer een uur was de brand onder controle en kon de brandweer weer vertrekken. (Foto's: Nicky Pronk)

RLbTQk.jpg

Cthjul.jpg

oUJBvd.jpg