Nieuwsflits week 34

kop nieuwsflits

thumb 34Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 21 augustus:

Ter Heijde - Op de Zandmotor is aan het einde van de ochtend een paard weggezakt in drijfzand. Brandweer, politie en Reddingsbrigade zijn ter plaatse geweest om het dier uit zijn benarde positie te redden. Uiteindelijk is het met behulp van spierkracht gelukt het paard te bevrijden. (Foto's: Peter Looij)

j8BQ2h.JPG

nG8Iji.JPG

ed6zei.JPG

Hoek van Holland - Brandweereenheden uit Hoek van Holland, Maassluis en 's-Gravenzande werden vanmiddag met spoed gestuurd naar de 2e Scheepvaartstraat in verband met een melding binnenbrand. Ter plaatse bleek het alarm net zo loos als verklaarbaar te zijn: de plaatselijke slagerij was rookworsten aan het roken en daarbij komt uiteraard........ rook vrij. Hierop zijn alle eenheden weer retour kazerne gegaan. (Foto's: Fred van der Ende)

dPGUtN.JPG

dGrTsl.JPG

blkKjc.JPG

's-Gravenzande - De tankautospuit van kazerne 's-Gravenzande had vanmiddag een bijzondere klus. De kluis van voetbalvereniging FC 's-Gravenzande kon niet meer open, dus men kon niet meer bij het geld of er geld in stoppen. Om de kluis open te kunnen krijgen moest deze eerst van zijn plek worden gehaald. Daarna is het gevaarte naar buiten getild, waarna het na enige tijd en wat demontagewerk gelukt is de inhoud eruit te krijgen. (Foto's: Fred van der Ende)

Zx19l3.JPG

VA6DRd.JPG

xMMEKB.JPG

QG8uSY.JPG

Den Haag - Aan het einde van de middag vond er op de kruising van de Melis Stokelaan met de Vrederustlaan een aanrijding plaats waarbij twee auto's waren betrokken. Er was veel schade en één inzittende is in de ambulance verzorgd. Het is niet bekend of deze persoon is vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

212Enc.JPG

aZQOyw.JPG

4uL5Th.JPG

YK6iAK.JPG

Woensdag 23 augustus:

Den Haag - Op de kruising van de Volendamlaan met de Leyweg kwamen omstreeks half tien vanmorgen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder heeft waarschijnlijk geen voorrang verleend. Hij raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De schade aan beide voertuigen was flink. (Foto's: Daan van den Ende)

SVemdX.JPG

0ilquM.JPG

QOuNkK.JPG

HZSiAd.JPG

Delft - Vanmorgen rond half twaalf is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een woning aan de Mijnbouwstraat. De brandweer had de brand snel onder controle en sprak over een 'kleine brand'. Een bewoonster is in de ambulanxce verzorgd en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een buurman die te hulp was geschoten, is onderzocht op rookinhalatie. Of hij ook is vervoerd is niet bekend. (Video: Ferrie van der Geer/Foto's: Sam Treewood)

IzcTde.JPG

Qezumd.JPG

vthSxe.JPG

natBYc.JPG

ctK5cI.JPG

Den Haag - Op een zebrapad in de Hobbemastraat werd tegen één uur vanmiddag een voetgangertje aangereden door een auto. Wie van de twee een rood verkeerslicht heeft genegeerd is onbekend. Aanvankelijk was behalve een ambulance ook de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd, maar die inzet is gecanceld. De verwondingen van het slachtoffertje lijken mee te vallen; deze is zonder spoed vervoerd en al snel werd de Hobbemastraat weer opengesteld en bovendien is er geen onderzoek geweest door de politie. (Foto's: Ferrie van der Geer)

EKYflW.JPG

Q3aIPl.JPG

hJcdGo.JPG

Den Haag - In een bedrijfspand aan de Wingerdstraat is woensdagmiddag na een tip een hennepplantage aangetroffen. Het exacte aantal aangetroffen planten is niet bekend. Een 68-jarige Voorburger die zich in het pand bevond, is aangehouden. ( Foto's: Arjan Godefroij)

iklRVi.jpg

p6ucKh.jpg

Czo6H9.jpg

wEs048.jpg

Den Haag -  Op de kruising Maartensdijklaan/Hengelolaan wordt een maaltijd bezorger aangereden door een personen. Hij raakt daarbij gewond, en wordt per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Ivar Gieles)

Az2eOA.JPG

2JDL58.JPG

FVukC2.JPG

Den Haag - Vanavond om even voor half negen is brand ontstaan in een woning aan de Weidevogellaan. De brand was aan de achterzijde van de woning kort uitslaand. De brandweer had de brand echter snel onder controle en het nader bericht was 'kleine brand'. Hierna is het pand geventileerd. Een aantal personen is in de ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar niemand hoefde te worden vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks en Sam Treewood)

w PEEN3774B

WEdfYD.JPG

sps87v.JPG

w PEEN3782B

brw0Rk.JPG

Donderdag 24 augustus:

Den Haag - Even na middernacht kwamen op de kruising van de Mient met de Laan van Eik en Duinen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte gewond en is na eerste verzorging in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het kruispunt was tijdelijk afgesloten. (Foto's: Nick van Mourik)

tTISiN.JPG

ofNfYT.JPG

X8H0nS.JPG

6yCWlh.JPG

Den Haag - Een automobiliste die in haar auto een spin ontwaarde, was daardoor zo afgeleid, dat zij omstreeks één uur vanmiddag tegen een lantaarnpaal botste op de Noordweg. Dat leverde een gewonde bestuurster, een zwaar beschadigde auto en een ontwortelde lantaarnpaal op. Met de spin als 'lachende derde'. De vrouw is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

svCjAR.JPG

g3IqMs.JPG

GO39dS.JPG

03n7Zf.JPG

r4YBZl.JPG

Den Haag - Om even over half drie vanmiddag werden tankautospuit en hoogwerker van kazerne Centrum en tankautospuit van kazerne Archipel, met spoed op pad gestuurd voor een melding 'gebouwbrand' in de Fultonstraat. Daar was door onbekende oorzaak brand ontstaan in het dakbeschot. De brandweer had het brandje snel onder controle en sprak van een 'kleine brand'. (Foto's: Ferrie van der Geer)

iiH6VK.JPG

H4jAWw.JPG

5sM2vt.JPG

l5t0z6.JPG

Rijswijk - Een schaap is donderdagmiddag in een sloot beland naast een weiland langs de Prinses Beatrixlaan. De branweer moest er aan te pas komen om het schaap weer op het droge te krijgen. Het schaap kon na haar avontuur zonder 'kleerscheuren' weer aansluiten bij de kudde. (Foto's: Daan van den Ende)

US91jB.JPG

7GAxq5.JPG

j3BeEj.JPG

fZx7A0.JPG

ZRAYKm.JPG

Vrijdag 25 augustus:

Rijswijk - Om even voor half zes vanmiddag kwamen een busje van Eneco en een SUV met elkaar in botsing op de kruising van de Generaal Spoorlaan met de Prinses Beatrixlaan. De schade aan beide vertuigen was aanzienlijk. Verkeer op de Prinses Beatrixlaan richting Delfft/A4 werd lang het ongeval geleid. Verkeer op de Generaal Spoorlaan vanuit de richting van de Schaapweg was gestremd. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar niemand raakte gewond en/of hoefde te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik en Pierce Solrac)

w pierce2

k3loxC.JPG

EAuvA1.JPG

KqRAWv.JPG

fDWXEa.JPG

Zaterdag 26 augustus:

Rijswijk - Om even na zes uur vanavond vond er op de Haagweg met de Hoornbruglaan een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De scooterrijdster raakte lichtgewond en is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Het kruispunt is enige tijd afgesloten en de VOA heeft onderzoek verricht. (Foto's: Ferrie van der Geer)

jiOxxL.JPG

yIrFpL.JPG

lMUAUK.JPG

tMgZ9L.JPG

lf7zsF.JPG

Zondag 27 augustus:

Den Haag - Omstreeks vier uur vanmiddag werd op de Houtrustweg, ter hoogte van de oversteekplaats bij het gemaal van het Hoogheemraadschap, een fietser aangereden door een personenauto. De fietser raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed vervoerd. De Houtrustweg was tijdelijk afgesloten als gevolg van het ongeval. (Foto's: Nicky Pronk)

6ahzsH.JPG

wxjRfr.JPG

ZjbH1b.JPG