Nieuwsflits week 35

kop nieuwsflits

thumb 35Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 28 augustus:

Zoetermeer - In de van der Hagenstraat stond rond kwart over zes vanavond voor restaurant El Sultana een afvalcontainer in brand. De brandweer wist het brandje snel te blussen. Vermoed wordt dat er sprake was van brandstichting. (Foto's: Wilbert Tintel)

iO7nki.jpg

tXKKOP.jpg

VYZrMi.jpg

OStRd7.jpg

Dinsdag 29 augustus:

's-Gravenzande - In de Oudelandstraat is vanmorgen een scooterrijdster aangereden door een personenauto. De scooterrijdster is onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of zij is vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

vrs5Ws.JPG

Zoetermeer - Veel hulpdiensten op de Akkerdreef dinsdagmiddag. Daar woedde een kleine brand in een woning. De brandweer heeft met de "gemeentesleutel" de woning betreden. Een kat is nagekeken door de dierenambulance en kon later worden opgehaald door de bewoners. (Foto's: Roy Wolters)

XJt0fm.JPG

yko0Ng.JPG

bipju4.JPG

ie5tEu.JPG

poUrGp.JPG

Den Haag - Dinsdag aan het begin van de avond werd de brandweer naar de Raamweg gestuurd voor een gevaarlijke situatie. Bij de zonwering van drie ramen hingen er planken los, die elk moment naar beneden konden vallen. Direct werd de stoep en een deel van het fietspad afgezet om letsel bij passanten te voorkomen. De hoogwerker van de brandweer nam het hele fietspad in gebruik, waardoor fietsers enige tijd moesten omfietsen. De planken zijn door de brandweer verwijderd en de bewoner is middels een brief hiervan op de hoogte gebracht. (Foto's: Sander Paardekooper)

Iay4ij.JPG

DPRuyY.JPG

cE7hKA.JPG

38LXKQ.JPG

Woensdag 30 augustus:

Leidschendam - Op de Dillenburgsingel, bij de keerlus van tram 6, is vanmiddag een boomtak op een wandelaar gevallen. Deze raakte hierdoor gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer is ter plaatse gekomen voor eventuele andere loshangende takken, maar daarvan bleek geen sprake. (Foto's: Sander van der Meule)

AQ59ea.JPG

pAXkg0.JPG

1DqoUY.JPG

Delft - Even voor half elf vanavond werden brandweervoertuigen van kazernes Delft en Pijnacker-Nootdorp, alsmede de officier van dienst, gestuurd naar een van de faculteiten van de TU Delft aan de Mekelweg in verband met een melding 'gebouwbrand'. Iemand van de beveiliging zou daar rook hebben gezien. Na enig onderzoek van de brandweer bleek dat er in de kelder een machine stond waarvan de V-snaar versleten was, waardoor deze stond te 'slippen' en dat veroorzaakte de rook. Het euvel is verholpen en de brandweer is vervolgens retour kazerne gegaan. (Foto's: Roy Wolters)

tiKDLQ.JPG

haavZ5.JPG

m4L7vc.JPG

BF5qKC.jpg

Donderdag 31 augustus:

Den Haag - Omstreeks half negen vanmorgen is op de kruising van de Melis Stokelaan met de Beresteinlaan een fietsster tegen een passerende tram gebotst en is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer moest in de ambulance worden verzorgd. Of zij naar het ziekenhuis is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

DX3Fwc.JPG

Vmg0E4.JPG

nDya2q.JPG

6L4Quv.JPG

Den Haag - Om even over half negen vanmorgen vond er op de kruising van de Oosterhesselenstraat met de Hoogeveenlaan een aanrijding plaats tussen twee auto's. Er is een persoon onderzocht in de ambulance, maar niemand hoefde te worden vervoerd. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest. (Foto's: Nick van Mourik)

PcEwFi.JPG

DGmJeN.JPG

gceR6d.JPG

eB9aSM.JPG

Den Haag - In de Kiekendiefstraat is vanmiddag een auto tegen een fietsenstalling gebotst. Het ongeval gebeurde om even voor drie uur en ambulancedienst en brandweer zijn met spoed derwaarts gegaan. Ter plaatse bleek dat de bestuurster niet bekneld zat. Na onderzoek in de ambulance werd vastgesteld dat zij ook geen letsel had opgelopen bij dit ongeval. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. (Foto's: Patrick Kramer)

KzpirV.JPG

l2Al4W.JPG

cu0tdT.JPG

tmGszU.JPG

Den Haag - In de Waldorpstraat botste een automobilist vanavond achterop een auto die voor een verkeerslicht stond te wachten. Deze auto schoof op zijn beurt weer tegen een lesauto die ervoor stond te wachten. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Wat restte was het invullen van de schadeformulieren. (Foto's: Sander Paardekooper)

jG69oV.JPG

nZGy7s.JPG

YZhFZi.JPG

Zaterdag 2 september:

Den Haag - Aan het begin van de nacht heeft er op de A12, richting Den Haag, ter hoogte van de afrit Nootdorp, een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden. Maar vanwege de berging van de voertuigen moesten tijdelijk twee rijstroken worden afgesloten. (Foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

YRAvYy.JPG

rHVzeB.JPG

yYZBAY.JPG

JcLkhs.JPG

Vn9NNP.JPG

Den Haag - De brandweer van Loosduinen is zaterdagmiddag uitgerukt omdat een mevrouw haar sleutelbos per ongeluk in een ondergrondse container had gegooid. De brandweer kon met gemak het tasje waar de sleutels in zaten uit de container vissen. De hele hulpverlening duurde bij elkaar slechts 2 minuten. (Foto's: Daan van den Ende)

TnBldz.JPG

OzukVa.JPG

2RQqKF.JPG

41iNEC.JPG

Zondag 3 September

Wateringen – Na een uitwijkmanoeuvre in de Prins Clausstraat raakte de opzittende van een scootmobiel gewond. Vanwege de ernst van de melding was naast de ambulance ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Echter na de aankomst van de ambulance bleek de inzet van de traumahelikopter niet nodig. Na stabilisatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 6304

w TDK 6306

w TDK 6312

Leidschendam - De tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg werd rond tien voor vier vanmiddag gestuurd naar het Oude Veenpad, alwaar een koe in een sloot was beland. De brandweerlieden hebben geprobeerd de koe door middel van spierkracht uit de sloot te trekken, maar dat had niet het gewenste resultaat. Een boer met zijn trekker bracht gelukkig uitkomst. De koe heeft niets overgehouden aan haar avontuur. (Foto's: Sander van der Meule)

QLnSs5.JPG

GCcfis.JPG

vJb3CX.JPG

PBZfVA.JPG

QcBfFA.JPG

Den Haag - In verband met een medische noodsituatie op een partyboot aan de Neherkade, werden rond half vijf vanmiddag enkele ambulances en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter is geland bij de brandweerkazerne annex ambulancepost Laak. De patiënt is met spoed vervoerd naar het HMC Westeinde ziekenhuis en de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. Hij is later door de heli weer opgehaald bij het ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

BFqNJw.JPG

ncFLCA.JPG

ayodft.JPG

2qUS1Z.JPG

JfKd7T.JPG