Nieuwsflits week 36

kop nieuwsflits

thumb 36Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 4 september

Den Haag - Op de Meppwelweg vond vanmorgen iets voor half tien een zware aanrijding plaats waarbij drie auto's waren betrokken. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing en één van deze auto's kwam tegen een boom tot stilstand. Ook werd een lantaarnpaal en een verkeersbord omver gereden en werd een geparkeerde auto zwaarbeschadigd. Of er inzittenden naar het ziekenhuis zijn vervoerd is niet bekend. De VOA heeft onderzoek verricxht. De rijbaan was enige tijd afgesloten in verband met het ongeval en het onderzoek. (Foto's: Omar)

JoyvK6.JPG

y5ml18.JPG

Wn4wp9.JPG

Dinsdag 5 september:

's-Gravenzande - Rond half tien vanmorgen werd de tankautospuit van kazerne Monster gestuurd naar de Strandweg, waar een schaap in het water zou staan. Ter plaatse troffen de brandweerlieden inderdaad een wollige dame aan die zelf niet meer uit de sloot kon komen. Enkele brandweermensen hebben een waadpak aangetrokken en zijn het water in gegaan. Het was vervolgens een koud kunstje om het schaap weer op de kant te zetten. (Foto's: Fred van der Ende)

WfjRFe.JPG

XdRklI.JPG

a970C6.JPG

WlmojF.JPG

8imsVj.JPG

Den Haag - Dinsdagavond vond er een ongeval plaats tussen 2 auto's op de rotonde bij de afrit A12 Nootdorp aan de zijde van de Donau. Een voertuig met 2 inzittenden kwam door het ongeval met zijn neus de verkeerde kant op. Deze 2 inzittenden zijn ter plaatse nagekeken in een ambulance, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

5Ml6Kl.JPG

rJ1oMu.JPG

fW2Btc.JPG

p7qnRg.JPG

Donderdag 7 september:

Den Haag - Bij het water van Plas Boswijk aan de Ypenburgse Boslaan wordt donderdagochtend een set kleding aangetgroffen van een naar schatting 6 tot 12-jarige. Dit laat de alarmbellen rinkelen bij de hulpdiensten en voor de zekerheid worden duikers gealarmeerd om het water af te zoeken naar een eventuele drenkeling. Er wordt bij de zoekactie zelfs een tweede duikteam ingezet en daarom wordt opgeschaald naar 'middel waterongeval'. Gelukkig wordt er niemand in het water aangetroffen en ook overigens blijkt er geen kindje vermist te zijn. (Foto's: Daan van den Ende)

5SetBV.JPG

Fjw69b.JPG

L2IiDb.JPG

mmb7UF.JPG

5nGfXF.JPG

Vrijdag 8 september:

Wateringen - In de Alstroemeriastraat werd rond acht uur vanochtend een jonge fietsster aangereden door een auto. Het meisje hasd erg veel pijn en is na de eerste verzorging door het ambulancepersoneel, naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

YlJ1hX.JPG

u9lkIN.JPG

Den Haag - Bij een eenzijdig ongeval in de Kamperfoeliestraat kwam vanochtend om even voor elf uur een auto op z'n zijkant terecht. Behalve politie en ambulancedienst werd ook de brandweer gealarmeerd, maar omstanders hadden de bestuurder al uit de auto gehaald. Of deze naar het ziekenhuis is vervoerd is niet bekend.

fjvDHl.JPG

Schipluiden - Op de Gaagweg is vanavond door onbekende oorzaak een auto op z'n kant in een greppel beland. Er vielen geen gewonden, maar de auto liep veel schade op. (Foto's: Nick van der Toorn)

nd4XY9.JPG

s4yyFD.JPG

MloVsc.JPG

Zaterdag 9 september:

Den Hoorn - Op de oprit van de A4 bij Den Haag Zuid kwamen vanmorgen een auto en een vrachtauto met elkaar in botsing. Een inzittende van de auto is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. De auto is afgevoerd door berger Vreugdenhil en de vrachtwagen kon zijn weg vervolgen. (Foto's: Nick van Mourik)

RwxmB4.JPG

ReyBfn.JPG

EItshE.JPG

wQjqla.JPG

Den Haag - In de Bragastraat is vanmiddag door onbekende oorzaak brand uitgebroken in een portiekwoning. De brandweer had het brandje snel onder controle. Twee bewoners zijn door of tijdens de brand gewond geraakt en zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Zij hoefden niet te worden vervoerd. Een kat kon tijdig uit de woning worden gehaald. (Foto's: Sander Paardekooper)

wgUYY0.JPG

VcjbfF.JPG

dhH6ij.JPG

AA4Uyo.JPG

Pak4Hf.JPG

Den Haag - Op de Nunspeetlaan brokkelden vanmiddag stenen van een gevel af en vielen naar beneden. Omdat dit gevaar opleverde voor voorbijgangers is een deel van de straat afgezet door de politie. De brandweer is ter plaatse geweest. (Foto's: Daan van den Ende)

0VD5FX.JPG

Q3DJaX.JPG

zfMnTb.JPG

Pijnacker - Op de Rivierenlaan is vanavond bij een woning door onbekende oorzaak een gaslekkage ontstaan. De brandweer en politie hebben de straat afgezet en metingen verricht in afwachting van Stedin, die voor de afdichting van het lek zou zorgdragen. (Foto's: Sam Treewood en Roy Wolters)

UvNLbj.JPG

q1Tr0G.JPG

i3FVNV.JPG

il690B.JPG

emGNBI.JPG

Leidschendam - Op de kruising van de Noordsingel met de Prins Hendriklaan kwamen vanavond rond kwart voor twaalf twee auto's met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten door de klap flink beschadigd. Er zijn enkele personen onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

TJP5ly.JPG

RxMSme.JPG

Dv0pIY.JPG

EBl2xz.JPG

Zondag 10 september:

Zoetermeer - Omstreeks half twee vannacht werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Van Embdenruimte, De traumahelikopter is geland bij de bekende locatie bij het Prinses Maximaplein. De patiënt is uiteindelijk met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

tYHeQO.JPG

Qvizjd.JPG

xdBWK9.JPG

Nootdorp - Op de kruising van de Nieuwkoopseweg met de 's-Gravenweg vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. De scooterrijdster is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Sam Treewood)

vc1FL2.jpg

fS8Om5.jpg

oLAMYW.JPG

KVeOrt.jpg