Nieuwsflits week 37

kop nieuwsflits

thumb 37Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.

 

Dinsdag 12 september

Zoetermeer - Op de kruising van het Bovenlangs met de Engelandlaan kwamen vanavond omstreeks zeven uur een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser en een kindje dat achterop de fiets zat zijn onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of zij zijn vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

3D3RVS.JPG

W0PoSf.JPG

guIAVw.JPG

Monster - Rond vijf over acht vanavond kreeg een automobiliste in de Choorstraat onder het rijden de schrik van haar leven toen er rook en vlammen onder de motorkap vandaan kwamen. De vrouw heeft de auto aan de kant gezet en zij heeft de auto tijdlig kunnen verlaten. De tankautospuit van 's-Gravenzande is ter plaatse gekomen en de brandweermensen hebben de brand snel weten te blussen. Dat kon helaas niet verhinderen dat de auto veel schade opliep. (Foto's: Fred van der Ende)

oqx8tG.JPG

5AeEgE.JPG

uwSSto.JPG

Woensdag 13 september:

Den Haag - Een winkeldief die dacht even gemakkelijk te 'scoren' in een winkel in de Spuistraat, kwam vanmiddag bedrogen uit. Hij viel in de winkel al op door zijn gedrag en toen hij op een gegeven moment begon te rennen en de alarmpoortjes spontaan begonnen te piepen, was definitief duidelijk dat het hier ging om een gevalletje 'proletarisch winkelen'. De man is door winkelmedewerkers achtervolgd en probeerde op de Hofweg een van hen te slaan. Dat had hij liever niet kunnen doen, want hierop is hij door drie man winkelpersoneel en een aantal toevallig aanwezige medewerkers van de Koninklijke Marechaussee aangehouden. Na fouillering bleek dat de onverlaat voor zo'n 400 euro aan gestolen goederen bij zich had. (Foto's: Ivar Gieles)

WwvJTB.JPG

FtITVq.JPG

Den Haag - Op de Melis Stokelaan, op de rotonde ter hoogte van de ingang van het Zuiderpark, is vanavond een personenauto in botsing gekomen met een tram. De auto liep daarbij veel schade op, maar gelukkig raakte er niemand gewond. (Foto's: Charlie Moerwijk)

SVdBF0.jpg

huuH30.jpg

vVkQsX.jpg

Vrijdag 15 september:

Den Haag - Op de Margaretha van Hennebergweg is vanavond een auto door onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De auto liep daarbij forse schade op. Gelukkig raakte er niemand gewond. (Foto's: Ivar Gieles)

xZcrm4.JPG

Tk4VGe.JPG

yDKaxv.JPG

nmpwHH.JPG

Zaterdag 16 september:

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in de Ananasstraat. Een man was daar door onbekende oorzaak gewond geraakt. De traumahelikopter is geland op het veld van voetbalvereniging DUNO. Nadat het slachtoffer was verzorgd is hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT en de politie zijn meegereden naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

77TIKt.JPG

KIc2tg.JPG

MktUCm.JPG

zbYcYK.JPG

JFMiE2.JPG

Zondag 17 september:

Voorburg - Vannacht rond kwart voor één is brand uitgebroken in een geparkeerde auto in de Beijnenstraat. De brandweer is hierop gealarmeerd. De brand kon met behulp van een poederblusser worden geblust. De schade is groot. De brand is vermoedelijk aangestoken. (Foto's: Ferrie van der Geer)

7vu6pJ.JPG

S4Viie.JPG

Knfaak.JPG