Nieuwsflits week 38

kop nieuwsflits

thumb 38Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 18 september

Wassenaar - Op de Vinkelaan brak in de keuken van een woning vanmiddag brand uit in c.q. bij een magnetron. De brandweer werd gealarmeerd, maar het brandje was snel onder controle. De magnetron gaat niet meer als zodanig dienst verrichten..... (Foto's: Daan van den Ende)

XGGIWI.JPG

oolAe1.JPG

MYmAQX.JPG

l3SHj7.JPG

Dinsdag 19 september:

Bleiswijk - Op de N209 is vanmiddag voor een verkeerslicht een vrachtwagen achterop een personenauto gebotst. Een ambulance uit Haaglanden is ter plaatse geweest. Het ambulancepersoneel heeft een persoon onderzocht, maar voor zover bekend is er niemand vervoerd. Berger Haan heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

Uy1HXZ.JPG

JFmadZ.JPG

rmThnB.JPG

EZkbfu.JPG

Zoetermeer - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan het Napelsgeel. De brandweer is te hulp gekomen om de patiënt af te hijsen. Daarna is de patiënt naar het HMC Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Roy Wolters)

m9GvIC.JPG

tPutTq.JPG

V2nXeD.JPG

Vrijdag 22 september:

Den Haag - Op de Nieboerweg, in de richting van Duindorp, ontstond om even over half acht vanmorgen een kop-staart aanrijding tussen twee auto's. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. Tramlijn 12 was tijdelijk gestremd door dit ongeval. (Foto's: Daan van den Ende)

RGmiQw.JPG

P2Yi5F.JPG

SXvEBJ.JPG

yHMuEp.JPG

Zoetermeer - Meerdere politie-eenheden werden vanmiddag rond kwart over vier naar de Kurt Wellrode gestuurd, alwaar een vechtpartij zou zijn uitgebroken. Ter plaatse troffen de politiemensen inderdaad een onoverzichtelijke situatie aan. Twee personen zouden gewond zijn geraakt. Zij zijn in de ambulance onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. Volgens de politie zijn er vier aanhoudingen verricht. Eén auto is in beslag genomen en is door een politieberger afgevoerd. (Foto's: Fred Wolters)

4iH432.JPG

8SJDVe.JPG

IZDO65.JPG

3YhoYS.JPG

U5j8QU.jpg

Zaterdag 23 september:

Naaldwijk -
Op het Koningin Wilhelminaplein kantelt een trekkertje wat gebruikt werd om rouwkoetsen op een aanhanger te laden. Vreugdenhil zet het ding weer op de wielen (foto's: Fred v/d Ende)

CijHWp.JPG

djgq1L.JPG

aXXogx.JPG

mFzwKA.JPG

Den Haag - Om even voor negen uur vanavond heeft in de Waldorpstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De scooterrijder raakte gewond en is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

ekATao.JPG

FZuTm1.JPG

mETuqS.JPG

LqRgef.JPG

Zondag 24 september:

Zoetermeer - Om even over één uur vannacht is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een woning aan de Nervilijn. De brandweer heeft bij de blussing één tankautospuit ingezet; het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Enkele bewoners zijn in de ambulance onderzocht op rookinhalatie. Zij hoefden niet te worden vervoerd. Er is ook nog een kat uit de woning gehaald. Ook deze is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. (Foto's: Martin van Oostveen, Danny Botman en Roy Wolters)

lu43nJ.JPG

0Cf6gC.JPG

KpiuU9.JPG

EPop8O.JPG

bN2bNZ.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Ary van der Spuyweg en de Scheveningseweg vond vanavond een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hij is niet vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

UkyVKp.JPG

Ac9QmX.JPG

P64x4e.JPG