Nieuwsflits week 39

kop nieuwsflits

thumb 39Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 25 september

's-Gravenzande - Omstreeks half tien vanmorgen is op de Monsterseweg door werkzaamheden een gaslekkage ontstaan. De brandweer is er in eerste instantie bij geweest en de Monsterseweg is geruime tijd afgesloten geweest. Nadat Westland Infra het lek rond drie uur vanmiddag had gedicht, konden de afzettingen weer worden opgeheven. (Foto's: Fred van der Ende)

k4ntY3.JPG

GXd8Kb.JPG

StdFkk.JPG

Den Haag - Een klein brandje in een portiekwoning aan de Weissenbruchstraat, veroorzaakt door een probleem in een aquarium. De brandweer is er snel bij en voorkomt erger. Het is onduidelijk hoe het met de vissen is afgelopen. (foto's: Rene Hendriks)

VQLXqy.JPG

C2Tn6b.JPG

7D0oJr.JPG

NfNktM.JPG

Disndag 26 september:

Den Haag - Om even over half twee vond er op de Brasserskade met de Brasserhoutweg een aanrijding plaats tussen een auto en een bezorgscooter. De maaltijdbezorger raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Frans Meijs)

w frans1

w frans3

w frans4

w frans6

 

Den Haag - Op de kruising van de Mauritskade met de Denneweg kwamen vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd (Foto: Nicky Pronk)

Zoetermeer - Op de Zuidweg, ter hoogte van de Mahatma Gandhisingel, ontstond vanavond een kop-staartbotsing tussen twee auto's. Eén inzittende raakte gewond en is op een vacuümmatras gefixeerd. Daarna is deze persoon vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

Prp4Oq.JPG

TP4C4b.JPG

KzDBq6.JPG

LblmT5.JPG

Donderdag 28 september:

Wateringen - Vanmorgen vond er op de kruising van de Wippolderlaan/N211 met de Laan van Wateringse Veld een kop-staart aanrijding plaats tussen drie voertuigen. De voertuigen raakten zwaarbeschadigd. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar voor zover bekend is niemand vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. Diir dit alles ontstond er een flinke file vanaf de A4. (Foto's: Nick van Mourik)

2CLATq.JPG

161xAx.JPG

dVyXBA.JPG

Ii2tla.JPG

SMuKl1.JPG

Naaldwijk - Bij een bedrijfsongeval in een geraniumkwekerij aan de Kleine Achterweg raakte een wertknemer vanmiddag rond vijf uur gewond. Behalve de ambulancedienst is ook de brandweer ter plaatse gekomen omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

xwbLSi.jpg

FUqp0c.jpg

VTe8Zd.jpg

Vrijdag 29 september

Den Haag - In de nacht van donderdag op vrijdag is een automobilist gewond geraakt toen deze met een flinke vaart over een bussluis op de Escamplaan probeerde te rijden. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met licht letsel vervoerd naar de huisartsenpost. De auto is opgehaald door een bergingsbedrijf. Hoe groot de schade aan de auto is is onduidelijk. (Foto's: Daan van den Ende)

Hmvrmt.JPG

oEfInP.JPG

K5tOn8.JPG

UfNZu6.jpeg

Zaterdag 30 september:

Rijswijk - Bij de ingang van parkeergarage P4 van winkelcentrum In de Bogaard heeft een vrachtwagenchauffeur zich vermoedelijk verkeken op de hoogte van zijn voertuig, waardoor een 'hoogtebeperking' werd geraakt en deze beschadigd raakte. Politie en brandweer zijn een kijkje komen nemen en de brandweer heeft een en ander in goede orde hersteld. (Foto's: Ivar Gieles)

eNzk81.JPG

PpdfW5.JPG

e3KtAB.JPG

fSfo9I.JPG

Den Haag - In verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Zwaardvegersgaarde werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op het voetbalveld van HMSH. De patiênt is naar het ziekenhuis vervoerd en het MMT is teruggevlogen naar Rotterdam. (Foto's: Ivar Gieles)

cv1puv.JPG

wQIVxG.JPG

ptsNk9.JPG

sftNTb.JPG

Rijswijk - Op de kruising van de Polakweg met de Lange Kleiweg kwamen vanmorgen om even voor twaalf uur een scooterrijder en een bestelwagen met elkaar in botsing. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht. Of hij is vervoerd is niet bekend. De bestelwagen is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

3VuTRf.jpg

TaYNwP.jpg

1D61MH.jpg

p05Jyi.jpg

xO0Eb7.jpg