Nieuwsflits week 46

kop nieuwsflits

thumb 46Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.

 

Woensdag 15 november:

Zoetermeer - Bij graafwerkzaamheden in de Eerste Stationstraat is vanmiddag een gaslekkage ontstaan. De brandweer is ter plaatse geweest en de straat is enige tijd afgezet. Het lek is door de zorg van het energiebedrijf gedicht. (Foto's: Fred Wolters)

2a3eVp.jpg

tKtKgF.jpg

L6agoy.jpg

Zoetermeer - Aan het einde van de middag vond er op de A12 richting Den Haag, even na de Balijbrug, een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen. De bestuurster van het voorste voertuig moest in de ambulance worden onderzocht. Als gevolg van het ongeval werden twee rijstroken afgesloten en dat veroorzaakte in de spits meteen een forse file. (Foto's: Roy Wolters)

vwWymv.JPG

tIRiEz.JPG

RkiJW8.JPG

Donderdag 16 november:

Den Haag - Even voor zes uur vanavond vond op het Willem Witsenplein een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er vielen geen gewonden. Een kindje uit één van de betrokken auto's heeft van de hulpverleners een zogenaamd 'troostbeertje' gehad. Diverse rijstroken waren afgesloten tijdens de afhandeling, nochtans trokken veel automobilisten zich daar niets van aan. Politieagenten en militairen van de Koninklijke Marechaussee die hen ondersteunden, hebben een aantal kentekens van doorrijders opgeschreven. Deze automobilisten kunnen een bekeuring op de deurmat verwachten. (Foto's: Sander Paardekooper)

2Zfbes.JPG

nTVJ7d.JPG

D1GKSY.JPG

mtNQ58.JPG

1WIwoA.JPG

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort vond vanavond een aanrijding plaats tussen een voertuig van boodschappenservice 'Picnic' en een fietser. De bestuurder van het voertuig had net bij een klant boodschappen afgeleverd en wilde via het fietspad naar de weg rijden, maar zag kennelijk de fietser daarbij over het hoofd. Het regenachtige weer zal daarbij zeker niet geholpen hebben. De fietser raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

nf7tT5.JPG

Jc3ToT.JPG

SGP0nB.JPG

VlOC7L.JPG

Vrijdag 17 november:

Den Haag - Vannacht omstreeks half één is op de Neherkade, ter hoogte van de Stieltjesstraat, een auto uit de bocht gevlogen en zwaar beschadigd geraakt. Eén inzittende is onderzocht maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

Sunx5e.JPG

3vfPmN.JPG

BklefU.JPG

12ePxO.JPG

Den Haag - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmorgen rond half tien ingezet bij een medische noodsituatie op straat op het Kamperfoelieplein. De traumahelikopter is geland op een grasveld in de buurt en de leden van het MMT zijn per politievoertuig naar het Kamperfoelieplein overgebracht. De patiënt is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

ABG99Z.JPG

EzqPKQ.JPG

YM4Ga8.JPG

6jHG0H.JPG

4ilUOH.JPG

Den Haag - Op de Middachtenweg ontstond vrijdagavond veel file door een kop-staart botsing. Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis en de schade aan de voertuigen viel gelukkig erg mee. (Foto's: Nick van Mourik)

OqPwW9.JPG

gkcFTp.JPG

Den Haag - De hulpdiensten kregen vrijdagavond een melding van een mogelijke schietpartij bij een woning aan de Biesvaren. Uit onderzoek bleek dat de gaten in de ramen niet van kogels afkomstig zijn. (Foto's: Nick van der Toorn, Nick van Mourik, Roy Wolters)

sYv31E.jpg

5cFw1Q.JPG

EgTu9j.JPG

Zaterdag 18 november:

Rijswijk - Op de kruising van de Generaal Spoorlaan met de Schaapweg kwamen vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. De schade was groot, maar gelukkig raakte niemand gewond. (Foto's: Ferrie van der Geer)

A5fRW9.JPG

AiKjPR.JPG

TgAorv.JPG

Rijswijk - Vanavond omstreeks tien over elf is op de kruising van de Laan van Vredenoord met de Laan van Oversteen een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte gewond en is na de eerste verzorging in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn, Nick van Mourik en Brian Roeten)

M2Pffl.JPG

qJc1mX.JPG

eYZ3GW.JPG

A9t4Ji.JPG