Nieuwsflits week 47

kop nieuwsflits

thumb 47Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 20 november:

Den Haag - Op de kruising Hofzichtlaan met de Diamanthorst komen twee personenauto's met elkaar in botsing. De schade is groot. De bestuurster van de witte auto wordt voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Machiel Janssen)
MbLHQB.jpeg

RYp9IC.jpeg

SGd9eG.jpeg

AT6cdY.jpeg

Woensdag 22 november:

Den Haag - Deze automobilist zal niet met plezier terugkijken op zijn ritje naar het Spui. Hij zag daar vanmiddag een poller over het hoofd en dat veroorzaakte veel schade aan zijn auto. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters en Fred Bontje)

4Z3vgE.jpeg

oZbAXY.jpeg

Donderdag 23 november:

Den Haag - In de Penitentiaire Inrichting Haaglanden aan de Pompstationsweg is vanavond een brandje geweest. Onbekend is wat er in brand heeft gestaan en hoe de brand is ontstaan. Er is één persoon per ambulance vervoerd. De politie hield de omgeving in de gaten. (Foto's: Nicky Pronk)

Lo69UM.jpg

yslGgi.jpg

2rb51K.jpg

H30Fpl.jpg

Vrijdag 24 september:

Rotterdam - Vanochtend rond half vier zijn op de A13 richting Rotterdam, nabij de afslag bij Rotterdam/The Hague Airport twee auto's met elkaar in botsing gekomen. De gehele rijbaan moest hiervoor enige tijd worden afgesloten. Gezien het vroege tijdstip leverde dat niet al teveel problemen op. Of er gewonden zijn gevallen en of die zijn vervoerd is ons niet bekend. (Foto's: Shane Alders)

I1FDIM.JPG

Vr71cP.JPG

JYF10s.JPG

Den Haag - Vanmorgen omstreeks tien voor half tien zijn op het Almeloplein twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén van de auto's heeft daarbij een verkeersbord omver gereden. Behalve politie en ambulancedienst was ook de brandweer gealarmeerd in verband met een mogelijke beknelling, maar daarvan bleek geen sprake. Eén bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sema Çiftçi-Ilhan)

BL8pZC.jpg

QU7sGC.jpg

hqHOzD.jpg

Den Haag - Een automobilist die vanmiddag vanaf de Scheveningseweg - ondanks een verbod daartoe - linksaf de Duinstraat in wilde slaan, reed zijn auto per ongeluk vast op een betonnen obstakel op een vluchtheuvel. Dit leverde flink veel schade op aan zijn auto, maar gelukkig vielen er geen gewonden. Omdat de auto flink vast stond op het obstakel, moest er een bergingsbedrijf aan te pas komen om de auto te bergen. (Foto's: Peter de Silva)

w peter2

w peter3

w peter4

Zoetermeer - Tijdens de middagspits vond er op de A12 in de richting van Den Haag, vlak voor tankstation Knorrestein, een ongeval plaats waarbij één auto zwaar werd beschadigd. Er moesten twee rijstroken worden afgesloten en dat leidde tot een flinke file. (Foto's: Roy Wolters)

SxHY20.JPG

LJwenB.JPG

aGqkWv.JPG

RTBCbn.JPG

jcrGBW.JPG

Zaterdag 25 november:

Den Haag - Op de kruising Escamplaan/van Gelderlaan raakte de bestuurder van een auto vermoedelijk de macht over het stuur kwijt. Het voertuig kwam daarbij tegen een 'Hagenaartje' tot stilstand en raakte zwaar beschadigd. Er vielen geen gewonden.  (Foto's: Ivar Gieles)

irXO6J.JPG

TKcm3w.JPG

IftRqB.JPG

Zoetermeer - Vanavond rond tien uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Oostweg/N470, ter hoogte van het viaduct met de A12. Er zijn enkele personen in de ambulance onderzocht, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

3yMKA1.JPG

tNJ8qA.JPG

t1ZFo1.JPG

bdURPv.JPG

gAy5Y8.JPG

Zondag 26 november:

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden zondagochtend gealarmeerd voor een medische noodsituatie in verzorgingstehuis 'Het Uiterjoon' aan de Vissershavenstraat. De patiënt is naar het HMC Westeinde ziekenhuis vervoerd en de arts van het MMT is meegereden met de ambulance. De heli is blijven wachten totdat de arts weer was teruggebracht. (Foto's: Nicky Pronk)

ySzGNa.jpeg

ntZZic.jpeg

jSCO8A.jpg

xKCKpk.jpeg

ZCUCSR.jpg