Nieuwsflits week 48

kop nieuwsflits

thumb 48Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 27 november:

Den Haag - Rond kwart voor zes vanmiddag kwamen op de kruising van de Groen van Prinstererlaan met de Mozartlaan een personenauto en een scooter met elkaar in botsing. De opzittende van de scooter raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

zM7FP0.jpg

F1lIHl.jpg

qhzbLA.jpeg

XTLUDA.jpeg

Den Haag
- In de Wantstraat in Scheveningen is vanavond een wagentje van boodschappenservice 'Picnic' door onbekende oorzaak tegen enkele geparkeerde voertuigen gebotst. Totaal vier voertuigen raakten in min of meerdere mate beschadigd. Er was ook een ambulance gealarmeerd, maar er raakte gelukkig niemand gewond. (Foto's: Nicky Pronk)

ArVea6.jpg

fTIXa2.jpg

kOZoZ7.jpg

CedOH8.jpg

hMfJR8.jpg

Dinsdag 28 november:

Den Haag - Vanavond rond half tien is de brandweer gealarmeerd voor een brandje in een woning aan de Strausslaan. Het is niet bekend wat er in brand heeft gestaan. De brandweer heeft de woning geventileerd. Er vielen geen gewonden bij de brand. (Foto's: Nick van der Toorn)

QpACjc.JPG

5xFKr1.JPG

bJjcNe.JPG

iGiQ89.JPG

xbOhvb.JPG

Woensdag 29 november:

Zoetermeer - Op de Afrikaweg, bij de verkeerslichten ter hoogte van de Van Leeuwenhoeklaan, vond omstreeks drie uur vanmiddag op de rijbaan richting A12 een kop-staart aanrijding plaats. Er is één inzittende zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Fred Wolters)

zImiyD.JPG

ciyd3d.JPG

5aEWQ9.JPG

Donderdag 30 november:

Benthuizen - Donderdag aan het einde van de ochtend werd in een woning aan de Emmaplaats een gaslucht geroken. Hierop werd de brandweer gewaarschuwd. Vanwege een cursusdag werd niet de brandweer van kazerne Benthuizen, maar de Zoetermeerse kazerne Oosterheem gealarmeerd. Vanuit Hollands Midden kwam de officier van dienst ook ter plaatse. De brandweer heeft enkele metingen verricht, maar er werden geen bijzondere waarden gemeten. Mogelijk kwam de geur van de buren, die loempia's aan het bakken waren. Liander is later ter plaatse gekomen om een nader onderzoek in te stellen. (Foto's: Willem Pos)

42JqYr.JPG

0XTfg1.JPG

0BOhze.JPG

Vrijdag 1 december:

Den Haag - Op het terrein van de gemeentereiniging aan De Werf is een automobilist vanmiddag tegen een gebouw gebotst, nadat hij rem- en gaspedaal had verward. Auto en gebouw liepen schade op, maar de bestuurder bleef ongedeerd. (Foto's: de heer v.d. Zwan)

w werf1

w werf2

w werf3

Zaterdag 2 december:

Den Haag - Even na drie uur vanmiddag is een taxibusje van Connexxion op de kruising van de Koningin Emmakade met de Weimarstraat in botsing gekomen met een tram. Er werden meteen veel hulpdiensten gealarmeerd: behalve de politie werden twee ambulances, de nodige brandweervoertuigen en ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek het gelukkig allemaal mee te vallen. De inzittenden waren uiteraard flink geschrokken, maar na onderzoek door ambulancepersoneel hoefde uiteindelijk maar één dame mee naar het ziekenhuis. De inzet van de brandweer en het MMT is gecanceld. (Foto's: Ferrie van der Geer)

ij0rFb.JPG

vMeoF7.JPG

lnVvxZ.JPG

QsvflY.JPG

mXPXFf.JPG