Nieuwsflits week 50

kop nieuwsflits

thumb 50Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.

 

Woensdag 13 december:

Rijswijk - Op de kruising van de Harpsingel met de Admiraal Helfrichsingel vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een fietser en een personenauto. De fietser raakte daarbij gewond. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft onderzoek verricht. (Foto's: Ferrie van der Geer)

4t8Yt8.JPG

QlhERk.JPG

WHx7UG.JPG

OsKq9m.JPG

0pdrMH.JPG

Vrijdag 15 december:

Wassenaar - Een politievoertuig kwam vanavond tijdens een hulpverlening vast te staan op een grasstrook in de Thorbeckestraat. Een brandweervoertuig van kazerne Wassenaar heeft het politievoertuig vlotgetrokken. (Foto's: Herman van der Woude)

CQecPa.JPG

ml480c.JPG

ibeKX0.JPG

Zaterdag 16 december:

Den Haag - Op de kruising van de Koningskade met het Korte Voorhout is rond één uur vannacht bij een eenzijdig ongeval een auto over de kop geslagen. De inzittende is in de ambulance onderzocht. De Koningskade was enige tijd afgesloten in de richting van Scheveningen. (Foto's: Dejan Jeremic)

tPipyx.JPG

ylLORw.JPG

Wt8hmm.JPG

P9JYTZ.JPG

Zondag 17 december:

Den Haag - Vanmiddag omstreeks half twee vond er in de Waldorpstraat een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De fietser is lopend de ambulance in gegaan en is daar onderzocht. Het is niet bekend of hij is vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

DyYNph.JPG

Xpjs15.JPG

bqyuaq.JPG

oUDbUZ.JPG

dIA6wl.JPG

Nootdorp - Op de A12 richting Zoetermeer, ter hoogte van Nootdorp, is vanmiddag een auto met aanhanger geschaard. Het geheel kwam tegen de vangrail tot stilstand. Er moesten in vverband met de berging twee rijstroken worden afgesloten. Berger vreugdenhil heeft zowel auto als aanhanger afgevoerd. (Foto's: Ruben van Wijk en Roy Wolters)

w ruben

xfp9Ot.JPG

TO3h5P.JPG

ztVHbm.JPG

HKOpxz.JPG

Zondag 17 december:

<

Delft - Een middelbrand in een appartementencomplex aan het Poptahof-Zuid. De brandweer had het vuur snel onder controle. De brand is ontstaan in een rolcontainer in het centrale gedeelte. (Foto's: Patrick Kramer)

dbDtDc.JPG

rdBMyQ.JPG

vICPuE.JPG

SvO9mz.JPG