Nieuwsflits week 12

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 12 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 19 maart:

Den Haag / Leidschendam - Op de parallel rijbaan van de A4 raken t.h.v. de afrit Leidschendam/Forepark 3 auto's bij een aanrijding betrokken. De afzettingen van de rijstroken zorgen voor files en sluipverkeer tot in de wijde omtrek. Eén inzittende wordt per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)

YCsH4E.JPG

qvDjiv.JPG

0meWB2.JPG

Zoetermeer - Omwoners belden vanmiddag de brandweer omdat er een kat hoog in een boom aan de Jacobus Bellamyhove zat. Men was bezorgd dat de kat er niet zelf uit zou kunnen komen. Dat valt meestal wel mee en dat bleek ook weer vanmiddag: toen de brandweer via het bakje van de hoogwerket de kat naderde, sprong deze zelf uit de boom en rende weg. (Foto's: Olav Spa)

jwe7cQ.jpg

81Zibn.jpg

dxQWRT.jpg

AZCMrd.jpg

Den Haag - Actievoerders hebben vandaag een groot aantal zwemvesten gegooid in het water van de Hofvijver, nabij het Torentje van minister-president Rutte. Zij wilden hiermee de aandacht vestigen op de vele verdronken vluchtelingen de laatste tijd. Dat zou volgens hen een direct gevolg zijn van de vluchtelingendeal die met Turkije is afgesloten. Medewerkers van firma Meeuwisse hebben de zwemvesten uit het water gehaald en afgevoerd. (Foto's: Jan Verbaan)

LcGnSb.jpeg

nS8G9h.jpeg

NXO5h9.jpeg

Rijswijk - Op de rijksweg A4, op de rijbaan richting Amsterdam, kwamen aan het einde van de middag een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing ter hoogte van hectometerpaal 50,4. De auto belandde daarbij in de vangrail. Gelukkig vielen er geen gewonden en hoefden er geen rijstroken te worden afgesloten. (Foto's: Sven Poeze)

AeGFe2.JPG

6OHqG9.JPG

RlUlf3.JPG

Dinsdag 20 maart:

Delfgauw - Op de N470 is een trekker met aanhanger vanmorgen achterop twee auto's gebotst. Er zijn enkele inzittenden onderzocht, maar niet bekend is of er iemand is vervoerd. De voertuigen raakten flink beschadigd en ook de trekker liep aanzienlijke schade op. Er moest een nieuwe trekker komen om de aanhanger verder te kunnen vervoeren. Er was enige tijd één rijstrook afgesloten. (Foto's: Rene Hendriks)

Gn7f4k.JPG

egjuKX.JPG

NVMu9j.JPG

djtPEr.jpeg

EBLRDd.JPG

Rijswijk - Vanmorgen vond er op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de Sir Winston Churchilllaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. Er is één persoon onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of die persoon is vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

ywz9hB.JPG

VJu1He.jpeg

IKGdmv.jpeg

LKQnvf.JPG

Zoetermeer - Ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een kinderopvang aan de Hodenpijlstraat. De traumahelikopter is in de directe nabijheid geland. Het kindje is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Martin van Oostveen)

yo7WWR.JPG

0AVjFc.JPG

CIKRbW.JPG

Wassenaar - Vanmiddag rond tien voor vier kwamen een jongen op de fiets en een auto met elkaar in botsing in de Kerkstraat. De jongen raakte daarbij gewond. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend en dat is later overgenomen door het ambulancepersoneel. De jongen is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Arthur van Wezel)

2GKP5e.jpeg

TweeQt.jpeg

rGtvKd.jpeg

RGznKX.jpeg

tICjKH.jpeg

Zoetermeer - Even over half twaalf vanavond heeft een motorfiets, die geparkeerd stond naast een flat aan de Goeswijn van der Poellaan, in brand gestaan. De motor is daarbij onherstelbaar beschadigd. Ook de gevel van de flat en een ernaast geparkeerde bestelbus liepen schade op. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. In hoeverre deze brand iets te maken heeft met de beschieting van de nachtclub vanavond, wordt nog onderzocht. (Foto's: Martin van Oostveen)

qhtZxC.JPG

gWe5gl.JPG

ZH8yWb.JPG

rwOwbR.JPG

Woensdag 21 maart:

Den Haag - In een portiekwoning aan de Van Zeggelenlaan is vanavond een hennepkwekerij aangetroffen. Men kwam er achter toen de buren ineens geen stroom hadden en Stedin op onderzoek uit ging. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de planten vernietigd en het materiaal afgevoerd. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. (Foto's: Ferrie van der Geer)

HrWS9o.jpeg

nPGBIS.jpeg

XMQrvO.JPG

Donderdag 22 maart:

Wassenaar - Aan het einde van de middag werden ambulance en traumahelikopter met MMT gestuurd naar het Fresiaplein voor een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is geland op een veldje aan de Parklaan. De patiënt is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Herman van der Woude)

I4hBs5.JPG

8lAC04.JPG

yGreZ5.JPG

Vrijdag 23 maart

Nootdorp - Op de Sportparkweg wordt de brandweer gebeld voor een 'auto te water'. Daarop wordt er een vloot brandweervoertuigen op weg gestuurd. Maar eenmaal ter plaatse blijkt het slechts om een skelter te gaan, die er volgens omwonenden ook nog eens al inligt sinds gisteren. De skelter wordt uit het water gehaald en door de politie meegenomen (foto's: Rene Hendriks)

qtqhRO.JPG

bMRVd3.JPG

Zaterdag 24 maart:

's-Gravenzande - De tankautospuiten van Maasdijk en De Lier en de hoogwerker van kazerne Naaldwijk werden vanmorgen rond tien voor tien gestuurd naar een pand aan de Maasdijk, waar brand zou zijn uitgebroken in de keuken. De brandweermensen hadden het brandje snel onder conteolew. (Foto's: Sven Poeze)

Q7L3L3.JPG

lpz0Ke.JPG

CIPL13.JPG

C8EhRQ.JPG

kcMdl7.JPG

Pijnacker - Ambulancedienst en Mobiel Medisch Team zijn vanmiddag ingezet op het terrein van voetbalvereniging DSVP op de Sportlaan. Het is onbekend wat de aard van het incident was. Het MMT is na de inzet teruggevlogen naar Rotterdan. (Foto's: Sam Treewood)

df92RB.jpg

pt6sL8.JPG

Wa59n2.JPG

Rijswijk - Een fietser is vanmiddag op de kruising van de Steenvoordelaan met het Wethouder Hillenaarplantsoen aangereden door een personenauto. De fietser raakte daarbij lichtgewond en is lopend de ambulance in gegaan. Het is niet bekend of hij is vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

dbQqna.JPG

bdK3I6.jpeg

Nb5miO.jpeg

6tUe18.jpeg