Nieuwsflits week 14

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 2 april:

Den Haag - Rond middernacht is een personenauto die op de Fluwelen Burgwal uit een parkeergarage kwam, op een passerende scooter gebotst. De scooterrijder raakte lichtgewond en is in de ambulance onderzocht. De Fluwelen Burgwal was tijdelijk afgesloten. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

ZmlEd3.JPG

t9BnSO.JPG

VFsw1v.JPG

TmuhK0.JPG

Den Haag - Vanmorgen rond zes uur is op de Troelstrakade, tussen de Moerweg en de Melis Stokelaan, een auto door onbekende oorzaak op enkele geparkeerde auto's gebotst. Een aantal auto's liep daarbij zware schade op en zij zijn later vanochtend door berger Vreugdenhil afgevoerd. De bestuurder van de auto was mogelijk onder invloed en is aangehouden. (Foto's: Vreugdenhil berging)

w pim1

w pim2

w pim3

w pim4

w pim5

Den Haag - Vanmiddag is op een zebrapad op de Westduinweg een voetganger aangereden door een auto. De voetganger raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nicky Pronk)

Jpi95D.jpeg

Cw4x3x.jpeg

Den Haag - Vanavond rond acht uur is op de Goeverneurlaan een voetganger op het zebrapad aangereden door een automobilist. De voetganger raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. De Goeverneurlaan was door dit alles deels afgesloten. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

7adOLF.JPG

sEIVXH.JPG

MtdcLR.JPG

2fBawO.JPG

Leidschendam - Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen vanavond in actie nadat op de Oostvlietweg enkele verkleumde tieners van een eilandje moesten worden gehaald. Met een brandweerbootje zijn de jongeren aan de kant gebracht en tijdelijk opgevangen in een brandweervoertuig. Zij zijn hierna in een ambulance onderzocht. Wat er precies allemaal mis is gegaan op het eilandje c.q. met hun eigen bootje is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

dXXfBN.jpeg

ahjbwL.jpeg

UsZudE.JPG

Lca5BS.JPG

uyNUoV.JPG

Dinsdag 3 april:

Den Haag - Op de kruising van de Meppelweg met de Maartensdijklaan kwamen even na het middaguur twee auto's met elkaar in botsing. Dat leverde de nodige schade en verkeershinder op. Er is één persoon onderzocht in de ambulance; het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Sven Poeze)

uUWQBN.JPG

x84o5i.JPG

ygJSoj.JPG

GUJA9N.JPG

Den Haag - Rond tien voor één vanmiddag kwamen een auto en een tramstel van lijn 16 met elkaar in botsing op de kruising van de Laan van Wateringse Veld en de Limastraat. De automobilist had bij het rechtsaf slaan kennelijk de tram over het hoofd gezien. Er vielen geen gewonden bij dit ongeval. (Foto's: Sven Poeze)

8Y7Ywr.JPG

TWO3qy.JPG

e3soyX.JPG

U9fvzn.JPG

Zoetermeer - Een auto en een motorrijder kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de kruising van de N206/Middelweg met de Meerpolder. De motorrijder werd even onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. Wat restte was het invullen van de schadeformulieren. De N206 was enige tijd in beide richtingen afgesloten. (Foto's: Roy Wolters)

ehye6n.jpeg

OaeYJ1.jpeg

sEsjB4.JPG

6OMe5A.jpeg

OMuJyY.JPG

Woensdag 4 april:

Leidschendam - Vanmorgen rond kwart voor zes werd de brandweer gealarmeerd voor brand in een flatwoning aan de Gravin Juliana van Stolberglaan. Na aankomst bleek dat er door onbekende oorzaak een brandje was ontstaan op het balkon van de woning. Omdat dit gepaard ging met nogal wat rook, waren de bewoners naar buiten gegaan. Het brandje is geblust en de brandweer heeft nog een nacontrole uitgevoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

Vu54yB.JPG

GvcOnL.JPG

tJJ10b.JPG

87Vf2k.JPG

Monster - Tijdens werkzaamheden op het Burgemeester Woutersplein is vanmiddag een gaslekkage ontstaan. De brandweer kwam ter plaatse en Westland Infra heeft het lek gedicht. (Foto's: Peter Looij)

AEWhHE.jpeg

Zt3UTo.jpeg

4qWZKy.jpeg

bv5Hkw.jpeg

Maasland - Op de Molenweg kwamen vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door berger Vreugdenhil. Er is ook een ambulance ter plaatse geweest; of er gewonden zijn vervoerd is niet bekend. De tijdelijke afsluiting van de Molenweg veroorzaakte een lange file. (Foto's: Ferrie van der Geer)

2A4LXO.JPG

M5Zhl6.JPG

i5uXYY.JPG

5ZAMh7.JPG

Honselersdijk - Twee auto's kwamen vanavond met elkaar in botsing op de Middel Broekweg, nabij de veiling. Het was een flinke klap en beide auto's liepen zware schade op. Gelukkig raakte er niemand gewond. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Peter Botman en Sven Poeze)

6DQTqw.JPG

1LGbjy.jpeg

w5rQXp.jpeg

kPkmEA.JPG

U0vLHv.JPG

Donderdag 5 april:

Den Haag - Een automobilist is vanmorgen op het Jonckbloetplein, waar momenteel werkzaamheden gaande zijn, met zijn voertuig in een freesvak gereden. De auto kon niet meer voor- of achteruit en berger Vreugdenhil moest er uiteindelijk aan te pas komen om de auto weer met vier wielen op het asfalt te krijgen. (Foto's: Daan van den Ende)

Lcyc3K.JPG

qSYZqA.JPG

bxtMGz.JPG

cbTH34.JPG

Rijswijk - Vanmiddag vond in winkelcentrum In den Boogaard een medische noodsituatie plaats. Behalve de ambulancedienst is ook de traumahelikopter met het MMT ter plaatse gekomen. De traumahelikopter is geland op de grasstrook op de Prinses Beatrixlaan. De patiënt is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer en Nick van Mourik)

UzHn4G.jpeg

utY2Rt.JPG

BWbOpr.JPG

oE3Mhv.JPG

KDHAtb.JPG

Zoetermeer - Op verzoek van de politie zijn de duikers van kazerne Gouda vanmiddag ter plaatse gekomen op de Zegwaartseweg. Daar had een voorbijganger een verdachte situatie gezien: iemand had een metalen pijp en een mes in het water gegooid en de politie wilde deze graag in bezit krijgen om onderzoek te doen. Na enige tijd zoeken is de metalen pijp boven water gekomen, maar het mes is helaas niet gevonden. (Foto's: Roy Wolters en Marcel Hillebrand)

oUTj9L.JPG

U5QwoO.JPG

KWWpN5.jpeg

ui0mT0.JPG

Ffo96K.jpeg

De Lier - Vanavond was de komst van het MMT gewenst aan de Scholekster in De Lier voor een medische noodsituatie in een woning. De traumahelikopter is geland in een weiland en het MMT is per politievoertuig naar en van de Scholekster vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

jjLoWr.JPG

mZjieR.JPG

Tcc7bI.JPG

wOvKUT.JPG

Den Haag - In een flat aan de Melis Stokezijde is vanavond een hennepkwekerij aangetroffen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de spullen afgevoerd. De planten werden ter plaatse vernietigd. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. (Foto's: Ferrie van der Geer)

LYTSoh.JPG

9RkYQ3.JPG

C2JG1z.JPG

57WTCm.jpeg

cChaee.JPG

Vrijdag 6 april:

Den Haag - In de Doorniksestraat kwamen vanmiddag een taxibusje en een personenauto met elkaar in botsing. De toedracht is niet helemaal duidelijk. Het kan zijn dat het taxibusje wegreed uit parkeerstand terwijl de personenauto net naderde, maar een ander scenario zou kunnen zijn dat de personenauto het busje inhaalde, net op het moment dat de bestuurder van het taxibusje wilde keren. In elk geval zijn er enkele personen in de twee gealarmeerde ambulances onderzocht, maar hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

Hg6FFS.jpeg

009k5t.jpeg

l2N8O1.jpeg

xEdtng.jpeg

Zaterdag 7 april:

Den Haag - Toegegeven: afgezet tegen de wereldproblemen en (meer op ons terrein) schietpartijen en auto's over de kop is het maar iets 'kleins', maar toch ben je als trotse fietsbezitter 'not amused' als onverlaten 's-nachts op straat jouw fiets in de brand steken. Althans het zadel van jouw fiets. Dat gebeurde vannacht even na twee uur in de Joan Maetsuyckerstraat in het Bezuidenhout. Politiemensen die als eerste ter plaatse kwamen, vonden de vlammen iets te hoog en hebben het brandje met een poederblusser geblust. De brandweer restte het nablussen en het afspoelen van een ernaast geparkeerde auto, zodat het bluspoeder niet al teveel schade kon aanrichten. Uiteraard liggen de daders op het denkbeeldige kerkhof; waarschijnlijk erg 'trots' op hun daad. (Foto's: Roy Wolters en Sven Poeze)

qXwoss.JPG

qwGxE6.JPG

tNM2k8.JPG

rJXwXt.JPG

jz9eeV.JPG

Naaldwijk - Omstreeks half één vanmiddag kwamen op de kruising van de Middel Broekweg en de Burgemeester Elsenweg drie auto's met elkaar in botsing. Er zijn enkele personen onderzocht door het ambulancepersoneel, maar op het eerste gezicht viel het qua lichamelijk letsel wel mee. Het ongeval zorgde voor verkeersoverlast. (Foto's: Sven Poeze)

RMP5BK.JPG

UVPPjf.JPG

medzFU.jpeg

bRButJ.JPG

FXUff2.JPG

Den Haag - Op de Bezuidenhoutseweg vindt een flinke kop-staat botsing plaats.Er komen uiteindelijk 3 ambulances ter plaatse, om evenzoveel slachtoffers naar ziekenhuizen in de regio te vervoeren. De Volvo kan zijn weg vervolgen; de Volkswagen Up wordt door een sleper opgehaald (foto's: Rene Hendriks)

dQ6Ll0.jpeg

UlYXPr.jpeg

GjGoBO.JPG

Naaldwijk - Omstreeks kwart over drie vanmiddag ontstond er een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen op de Oude Woerdlaan. De schade viel op het oog mee. Er is één persoon onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Sven Poeze)

ilAxla.JPG

ja4qny.JPG

VY8gDn.jpeg

h9e9Bg.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond half zes is op het Roggekamp een geparkeerde driewieler, een zogenaamde Reliant, in vlammen opgegaan. Het voertuig uit 1988 had geen schijn van kans tegen de vlammen en brandde volledig uit. Berger Vreugdenhil heeft het voertuig, of wat er van over was, afgevoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

QC0OD4.jpeg

ggPo5B.jpeg

XxInHL.JPG

wIae7F.JPG

W4fj5L.JPG

Schipluiden - Op het fietspad van de Tiendweg naar Delft kwamen vanavond twee fietsers met elkaar in botsing. Eén van de fietsers liep daarbij een hoofdwond op en moest in de ambulance worden verzorgd. Of hij ook is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Daan van den Ende)

EAxbAM.JPG

POA6OV.JPG