Nieuwsflits week 15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 9 april:

Wateringen – De brandweer kreeg maandagmiddag een melding van een tuinhuisje in brand aan de Poeldijkseweg. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er wel sprake van brand, echter stond er geen tuinhuisje in brand. Een van de huurders van een kavel op een volkstuinencomplex was afval aan het verbranden. Na een goed gesprek tussen de hulpdiensten en de veroorzaker zijn de hulpdiensten retour gegaan. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 0098

w TDK 0100

w TDK 0101 1

w TDK 0103

Den Haag - De brandweer van kazerne Scheveningen werd vanavond rond kwart over zeven gealarmeerd voor een Duinbrand nabij Strandslag 10. Ter plaatse bleek er een (klein) brandje te woeden in een van de bunkers. Via de ramen heeft de brandweer met 2 stralen hoge druk de brand geblust. (Foto's: Alex Opmeer)

T5gERs.jpeg

jR2Ver.jpeg

Dinsdag 10 april

Honselersdijk/Naaldwijk - Op de Dijkweg komen een personenauto en een scooter op een harde manier met elkaar in aanraking. De bestuurder van de scooter wordt uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

2dDCYQ.jpeg

yvL2bg.jpeg

RP8wYn.jpeg

Den Haag - Een bouwcontainer in de Koppelstokstraat is aan het einde van de avond in brand gevlogen. De tankautospuit van kazerne Scheveningen is ter plaatse gekomen en de brandweerlieden hebben de brand geblust. Vermoedelijk is de oorzaak brandstichting. (Foto's: Daan van den Ende)

GqUTFh.JPG

or2y6C.JPG

RRF3Ux.JPG

nIKcnV.JPG

y3OuGs.JPG

vP8rf8.JPG

9koNPk.JPG

Woensdag 11 april:

Rijswijk - In de keuken van een woning aan de van Ostadelaan heeft vanmiddag een brandje gewoed. Deze was snel gedoofd en de brandweer heeft daarna de woning geventileerd. (Foto's: Daan van den Ende)

LFZdQm.JPG

HszgYu.JPG

iSgYy8.JPG

Den Haag - Op de Meppelweg kwamen vanmiddag tegen half drie, twee auto's met elkaar in borsing. Beide bestuurders zijn in de ambulance onderzocht. Er was veel schade. (Foto's: Rene Hendriks)

VFpguz.JPG

TJSJco.JPG

tF493c.JPG

cMmbPw.JPG

Nootdorp - De brandweer werd aan het einde van de avond naar het Westende gestuurd, waar iemand in het water zou liggen. Uit nadere informatie bleek dat er iemand 'voor de grap' het water in was geduwd, maar zijn weg weer had vervolgd. Voor alle zekerheid heeft de brandweer toch het water doorzocht, maar er werd niemand meer aangetroffen. (Foto's: Roy Wolters)

18EpcJ.JPG

aMXK6F.JPG

IgKv6b.JPG

JVMgXJ.JPG

Donderdag 12 april:

Den Hoorn - Een vrachtwagenchauffeur reed op de Keizerin en moest keren. Bij het achteruit rijden heeft de chauffeur een paaltje geraakt, waarna zijn dieseltank is gescheurd. Het diesel kwam op straat en in een naastgelegen sloot terecht. De brandweer heeft hulp geboden en de diesel in speciale vaten opgevangen. De vrachtwagenchauffeur had net getankt. (Foto's: Donny Kooistra)

ns67l7.JPG

gcNcYw.JPG

7fVtFw.JPG

EF0VGg.JPG

LsiOkz.JPG

586ixg.JPG

jy5Chc.JPG

Gz9tUA.JPG

WJn1qF.JPG

ns0atS.JPG

Mm3HeY.JPG

GjJpir.JPG

KV5S0j.JPG

6zO5xD.JPG

RwN7cs.JPG

wBK8aV.JPG

Den Hoorn - Op de Oude Veiling werd vanavond een schoorsteenbrand gemeld. Brandweereenheden uit Delft en Den Hoorn werden hiervoor gealarmeerd. De brandweer heeft de betreffende schoorsteen geïnspecteerd. (Foto's: Erik Zalm)

w IMG6197

w IMG6199

w IMG6201

w IMG6210

Vrijdag 13 april:

Den Haag - Rond zes uur vanochtend ontstond er op de A12 richting Den Haag, ter hoogte van de oprit bij Nootdorp ,een eenzijdig ongeval; een automobiliste is met haar voertuig in de vangrail beland. Hierdoor moesten twee rijstroken tijdelijk worden afgesloten. Dit leidde onherroepelijk tot een verkeersopstopping. De bestuurster is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Brian Roeten)

sBiQiR.JPG

KynLSj.JPG

E5jSqf.JPG

ublzPA.JPG

Delft - In de Marie Besstraat is vanmorgen door onbekende oorzaak brand ontstaan in/bij een schuurtje in de tuin van een woning. De brandweer heeft het brandje geblust. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Ferrie van der Geer)

Q8VJfo.JPG

9C6eNz.JPG

wYT65d.JPG

Zaterdag 14 april:

Den Haag - Rond één uur vanmiddag botsten in de Schaarsbergenstraat twee auto's achterop elkaar. De bestuurder van het voorste voertuig liep daarbij nekklachten op en is uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

Wa6NGG.JPG

pxeGzj.JPG

7OA2DC.jpeg

Wassenaar - Rond kwart voor drie vanmiddag werd op de Groot Haesebroekseweg met de Nachtegaallaan een fietser aangereden door een auto. De fietser is lopend de ambulance in gegaan. Of hij moest worden vervoerd is niet bekend. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC02715

w DSC02719

w DSC02723

Den Hoorn - Op de Lotsweg werden vanavond twee schoenen nabij een sloot gevonden door voorbijgangers. De hulpdiensten werden op de hoogte gesteld en die namen geen enkel risico. Politie en brandweereenheden kwamen met prio 1 ter plaatse en enkele brandweermensen hebben de sloot doorzocht. Er werd - gelukkig- niemand aangetroffen in de sloot. (Foto's: Nick van Mourik)

Ox0Vwi.JPG

vyvYgU.JPG

9S9PYx.JPG

5fjdBu.JPG

viEJAE.JPG

Zondag 15 april:

Zoetermeer - Op het Sprinterpad, nabij de golfbaan, kwamen vanmiddag twee fietsers met elkaar in botsing. Eén van beiden liep daarbij een hoofdwond op en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

mB7Jwd.JPG

YqY2Lg.JPG

RbQT5P.JPG

Voorburg - Op de kruising van de Hofzichtlaan met de Appelgaarde kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing. Twee inzittenden zijn in een ambulance onderzocht, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Wat restte was het invullen van de schadeformulieren. (Foto's: Olav Spa)

0apyS1.JPG

FFPaoo.JPG

QRfyEJ.JPG