Nieuwsflits week 17

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 24 april:

Den Haag – Bij een aanrijding op de Poeldijkseweg is dinsdagochtend een fietser gewond geraakt. De fietser stak de Poeldijkseweg over en werd toen geschept door een auto. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De weg was tijdelijk afgesloten in de richting van Poeldijk. (Foto's: Daan van den Ende)

ZOiEFx.JPG

6z8Yb8.JPG

uELOis.JPG

YEWgbd.JPG

Dinsdag 24 april:

Zoetermeer - Vanavond rond elf uur is brand ontstaan in een woning aan de Peterselieakker. Het is onbekend wat er precies heeft gebrand. Het brandje was snel onder controle en de brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

35zHv9.JPG

vjhisp.JPG

dYX9Em.JPG

6eSURe.JPG

Vrijdag 27 April:

Den Haag - Rond de klok van vier vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Waldorpstraat ter hoogte van "The Globe". Behalve de politie, kwam er ook een ambulance ter plaatse om de inzittenden na te kijken. Ter plaatse bleek er echter niemand gewond, dus kon de ambulance weer met vervolg. De rijbaan "bovenlangs" bij Hollands Spoor was door het ongeval gestremd. Verkeer werd richting het Leeghwaterplein "onderlangs" langs het ongeval gestuurd. (Foto's: Sander Paardekooper)

ZaC52K.JPG

zVOyPT.JPG

LOIOCv.JPG

Zaterdag 28 april 2018:

Den Haag - Naar aanleiding van een melding over gevonden kleding langs de waterkant aan de Snoekbaarssingel werd de brandweer zaterdagmiddag gealarmeerd. De brandweer kwam ter plaatse en heeft met 2 brandweermannen van de kazerne Leidschenveen in waadpakken en 2 duikers van de kazerne Delft de sloot doorzocht. Er werd (gelukkig) niemand in het water aangetroffen. De politie heeft de gevonden kleding meegenomen. (Foto's: Sander Paardekooper en Rene Hendriks)

CeOz4w.JPG

kSJ6Wz.JPG

bKTmEa.JPG

LPn7Z3.JPG

Zondag 29 april 2018:

Den Haag - Omstreeks middernacht vond er een aanrijding plaats bij de rotonde Neherkade / Leeghwaterplein / Slachthuisstraat, alwaar een scooter werd aangereden door een automobilist. De bestuurder van de scooter raakte hierbij lichtgewond, waarvoor een ambulance ter plaatse kwam. Nadat de bestuurder was nagekeken, konden ter plaatse de schadeformulieren worden ingevuld. Door het ongeval was de afrit vanaf de Neherkade enige tijd afgesloten voor het verkeer. (Foto's: Sander Paardekooper)

w Slachthuis SBF50349

w Slachthuis SBF50350

w Slachthuis SBF50351

w Slachthuis SBF50353