Nieuwsflits week 19

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 7 mei

Den Haag - Op de kruising van de Willem de Zwijgerlaan met de Frederik Hendriklaan kwamen vanmorgen rond kwart over tien een auto en een scooterrijder met elkaar in botsing. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel gefixeerd op een vacuümmatras en daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. De scooter is meegenomen naar het politiebureau. (Foto's: Nicky Pronk)

52v0RP.jpeg

AS2pqq.jpeg

Zd0KDD.jpeg

ZE0HWv.jpeg

Woensdag 9 mei:

Den Haag - Vanavond vond er een kop-staart aanrijding plaats tussen drie voertuigen, waaronder een politievoertuig, op de Ypenburgse Stationsweg. Er zijn enkele personen onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

AtGXgp.jpeg

hc4AkR.JPG

bjlsz5.JPG

rVn9Gt.jpeg

dQpDpM.JPG

Donderdag 10 mei:

Den Haag - Op de kruising van de Escamplaan met de Platinaweg kwamen vanmiddag rond kwart voor vijf, twee auto's met elkaar in botsing. Politie, brandweer en ambulancedienst zijn gealarmeerd, maar de brandweer hoefde niet te knippen en kon snel retour kazerne. Er is één inzittende zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

4gS78k.jpeg

17MZAu.JPG

JJrBvi.jpeg

w5EjII.JPG

Zoetermeer - Op de kruising van de Van der Hagenstraat met de Edisonstraat is aan het einde van de middag een auto tegen een paal gebotst. De beide inzittenden zijn onderzocht in de ambulance, maar zijn niet vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

2w1M6P.JPG

GMhTlu.JPG

QJCMNl.JPG

S3SqOm.JPG

JKyiqR.JPG

Zaterdag 12 mei:

Voorburg - De bestuurder van een vrachtwagentje heeft vanmiddag rond één uur de hoogte van zijn vrachtwagentje verkeerd ingeschat toen hij door een tunneltje wilde rijden op de 'Schipholboog' nabij de Populierendreef; een botsing tegen het tunneltje was daardoor onvermijdelijk. De opbouw van het vrachtwagentje liep flinke schade op. Berger Vreugdenhil heeft het voertuig afgevoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

AAkvoi.JPG

x5JA1M.JPG

3n6b2d.JPG

lK4nxK.JPG

Zoetermeer - In het bosgebied nabij Snowworld aan de Buytenparklaan vloog rond vijf uur vanmiddag een bouwsel in brand. De brandweer wist de brand met de inzet van één tankautospuit te blussen. Brandstichting wordt vermoed. (Foto's: Roy Wolters)

Tqwpm9.JPG

TWNJbz.JPG

KhfODI.JPG

8s0ZtH.JPG

zmHCSw.JPG

Zondag 13 mei:

Den Haag - Een automobilist is zondagavond laat met zijn auto uit de bocht gevlogen op de Goeverneurlaan en tegen een geparkeerde auto gebotst. Deze schoof hierdoor tegen een daarvoor geparkeerde auto. Er vielen geen gewonden, maar er was wel veel schade. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

mCCZ4b.JPG

J3dmU5.JPG

P3jiea.JPG

ybQ7wu.JPG

FPQ0DA.JPG