Nieuwsflits week 20

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 14 mei

Delft - Op de parkeerplaats van tankstation Texaco Vrijenban langs de A13 richting Rotterdam, is vanmorgen door onbekende oorzaak een bestelauto in brand gevlogen. De tankautospuit van kazerne Delft is hierop gealarmeerd. De brandweermensen hebben de autobrand geblust, maar het voertuig is total loss. Op de A13 vanuit Den haag ontstond een fikse file, maar het is onbekend of dit geheel te wijten was aan de autobrand. (Foto: Via WhatsApp Tiplijn 0615151502)

vR7vVe.jpeg

Voorburg - Op de kruising van de Prins Bernhardlaan met de Rembrandtlaan rijdt een bestelauto in op een personenauto. De bestuurder van de bestelauto gata lopend de ambulance in en wordt naar het ziekenhuis vervoerd. De beide auto's zijn vermoedelijk total-loss (foto's: Rene Hendriks)
 

vmQSby.jpeg

0pHyUg.jpeg

RiSa7Y.jpeg

XeK6di.jpeg

Dinsdag 15 mei:

Zoetermeer - Op de kruising van de Eerste Stationsstraat met de Frederik Hendriklaan vond vanmorgen rond zeven uur een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De fietser is door het ambulancepersoneel verzorgd en daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

vhOtQp.jpeg

LNg8SE.JPG

DdO1M6.jpeg

v6iK5j.JPG

sUJhBk.JPG

Zoetermeer - In een woning aan de Shawzijde is omstreeks elf uur vanmorgen brand ontstaan in een wasmachine. De brand was snel onder controle en het nader bericht van de brandweer was 'kleine brand'. (Foto's: Fred Wolters)

kdDLrj.jpg

i1nO2u.jpg

JUUMVi.jpg

Zoetermeer - Op de kruising van de Jacob Leendert van Rijweg met de Voorweg vond vanmiddag een kop-staart botsing plaats tussen twee auto's. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

uA9Vm7.JPG

PBP9eU.JPG

ZT1WYM.JPG

ov0VCI.JPG

Jw2OO9.JPG

Schipluiden - Op de Woudseweg is omstreeks kwart over vier vanmiddag een kop-staart aanrijding geweest tussen een vrachtwagen en twee personenauto's. Twee inzittenden, waaronder een meisje, zijn onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefden niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft twee auto's afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

tDdSbj.JPG

etksD0.JPG

n996Zb.JPG

6OU2yw.JPG

G9E6jQ.JPG

Woensdag 16 mei:

Rijswijk - In het riet bij een sloot op de kruising van de van Hardenbroeklaan en het Jaagpad werd vanmorgen een tas met kleding aangetroffen. De hulpdiensten namen geen enkel risico, dus de brandweer en politie gingen hierop met spoed ter plaatse. Een brandweerman heeft de sloot doorzocht, maar er werd niemand in de sloot aangetroffen. (Foto's: Sander Paardekooper en Nick van Mourik)

Ta8yw2.jpeg

ejgAtv.jpeg

c8Jt99.JPG

3jYBOb.JPG

VyBB6x.JPG

Den Haag - Omstreeks half tien vanmorgen heeft er op de Verheeskade een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. De schade was flink, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

sMl3Bp.JPG

D9KoBW.JPG

JxVnjI.JPG

De Lier - Een kindje kwam vanmorgen op de Abel Tasmanlaan met haar vingertje klem te zitten tussen een deur en een deurpost. Brandweer en ambulance zijn erbij geroepen om het kindje te bevrijden. Zij is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

FXJ3LE.JPG

UaclFC.JPG

xiGncG.JPG

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op Het Kleine Loo met het Zwedenburg. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar die is niet vervoerd. Het Kleine Loo was tijdelijk afgesloten in de richting van de Hofzichtlaan. (Foto's: Machiel Janssen)

OOGef5.jpeg

yToShC.jpeg

Den Haag - Het verkeer op de Van Alkemadelaan werd om even voor zes uur vanmiddag verrast door een grote tak die van een boom waaide en op de weg belandde. Automobilisten hebben geprobeerd de tak aan de kant te slepen. Maar pas na inzet van de brandweer kon de tak definitief worden verwijderd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w arthur1

w arthur2

w arthur3

Nootdorp - Rond half vier vanmiddag ontstond er een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen op de A12 tussen Nootdorp en Zoetermeer. Hierdoor moesten twee rijstroken worden afgesloten en dat veroorzaakte een fikse file vanuit de richting van Den Haag. De voertuigen zijn afgevoerd door berger Vreugdenhil. Of er gewonden zijn vervoerd is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

6ApKaY.JPG

L4WygX.JPG

igODZN.JPG

gb8Lko.JPG

R9EEER.JPG

Den Haag - Op een perron van Den Haag CS wordt een onbeheerde plastic tas gevonden. Explosievenverkenners van de politie en de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer bekijken de tas, en komen tot de conlsue dat de inhoud niet gevaarlijk is. Het perron wordt daarna weer vrijgegeven.

e0CQOh.JPG

qKsyYb.JPG

RTYEFQ.JPG

Donderdag 17 mei:

Den Haag - Een automobilist heeft vannacht een pomp beschadigd bij het tankstation van ESSO aan de Zoetermeerse Rijweg. Volgens een getuige hadden twee automobilisten een conflict en is één van hen toen op een hekje bij een pomp gebotst en dat hekje heeft vervolgens de pomp beschadigd. De automobilist is er hierna vandoor gegaan. De brandweer heeft de pomp gecontroleerd op lekkages, maar dat bleek niet het geval. De politie verricht onderzoek naar het voorval. (Foto's: Roy Wolters)

eDYAmk.JPG

8Ri9Z1.JPG

qoSUNa.JPG

UdzAFa.JPG

Wassenaar - Vanmorgen rond half elf heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter op de kruising van de Van der Duyn van Maasdamstraat met de Van Hogendorpstraat. De scooterrijdster zou volgens omstanders geen voorrang hebben gegeven. Zij is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Arthur van Wezel)

qVk2HI.jpeg

pTp7Il.jpeg

uzwHym.jpeg

jnzeht.jpeg

mTuVDq.jpeg

Vrijdag 18 mei:

's-Gravenzande - Op de Rode Kruislaan kwamen rond half zes vanmiddag een bestelwagen van Coolblue en een motorrijder met elkaar in botsing. De motor kwam daarbij half onder de vrachtwagen terecht. De motorrijder had geluk: na onderzoek in de ambulance bleek dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde. (Foto's: Sven Poeze en v.d. Ende)

u23BUn.jpeg

TqvYK5.JPG

bIzXbR.JPG

5Qegt5.jpeg

9pdyFC.JPG

Zoetermeer - Op de Rokkeveenseweg met de Binnenweg kwam een auto vanmiddag in de bocht op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer terecht en botste daar op een tegenligger. Beide auto's raakten zwaar beschadigd, maar er waren geen gewonden. (Foto's: Brian Roeten)

WtEV7N.JPG

34iJjk.JPG

O7kuW3.JPG

LNnUKI.JPG

B8mpnQ.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor elf vanavond werd op het Koirte Voorhout een maaltijdbezorger op een scooter aangereden door een taxi. Volgens getuigen trok de taxibestuurder op toen hij groen licht kreeg en kwam de maaltijdbezorger voor hem vanaf links en heeft aan de taxi geen voorrang verleend. De maaltijdbezorger is onderzocht door het ambulancepersoneel. Of hij is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Rene Hendriks)

jsexzi.JPG

ERvygS.JPG

hIpCnE.JPG

RmI7nx.JPG

Zaterdag 19 mei:

Den Haag - Hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een reanimatie bij een bedrijfspand aan de Rijn in het Forepark. Behalve 2 ambulances kwam ook de traumahelikopter ter plaatse om het MMT te brengen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT reed mee in de ambulance en deze werd bij het HMC Westeinde ziekenhuis weer opgehaald door de traumahelikopter. (Video en foto's: Sander Paardekooper en Patrick Kramer)

1qf2MP.JPG

TH0nQB.JPG

eCZ6OF.JPG

90Cg6l.JPG

Leidschendam - Om even voor drie uur vanmiddag is op de Burgemeester Caan van Necklaan een geparkeerde auto in brand gevlogen. Volgens de eigenaar stond de auto al geruime tijd geparkeerd en zag hij dat de koplampen begonnen te branden en dat de auto daarna begon te roken. De oorzaak zal daarom waarschijnlijk kortsluiting zijn. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg heeft de brand geblust. (Foto's: Arie Tuit)

PMhAog.jpeg

WF7ycI.jpeg

zwZDim.jpeg

0KvYqE.jpeg

Den Haag - Op de Jan van der Heijdenstraat boste een fietsster tegen een openslaand portier van een geparkeerde auto. De fietsster raakte gewond en liep onder andere een forse hoofdwond op. Ambulancepersoneel verzorgde haar en vervoerde de fietsster vervolgens met spoed naar het ziekenhuis. De straat was enige tijd afgesloten in de richting van het Lorentzplein. (Foto's: o.a. Barbera en Sander Paardekooper)

w JvdH1

w JvdH2

w JvdH3

w JvdH4

De Lier - Vanmiddag omstreeks vier uur probeerde een Poolse vrachtwagenchauffeur door de Percijnstraat te rijden om via de van Lockhorststraat richting Veilingweg te rijden.. Dat ging niet zoals gepland, want een geparkeerde auto werd over het hoofd gezien. Gelukkig vielen er geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Jack Koornneef)

w jack1

w jack2

w jack3

Den Haag - Op de kruising van de Conradkade en de Groot Hertoginnelaan kwamen vanavond een auto en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing. De auto heeft daarna een verkeerslicht omver gereden en is tegen een mast geëindigd. Eén of meerdere inzittenden zijn onderzocht in de ambulance. Of er iemand is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Rene Hendriks)

RzCd7r.jpeg

Z9vNo1.jpeg

rSZDvG.jpeg

endzRk.jpeg

kvtwYU.JPG

Zondag 20 mei:

Den Haag - Vannacht omstreeks tien voor vier is brand ontstaan in een appartement op de tweede etage aan de Waldorpstraat. Omrigende woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest, maar de bewoners daarvan mochten na verloop van tijd terug naar hun woning. Stichting Salvage zal de bewoners van de getroffen woning bijstaan bij het regelen van de schade en eventuele tijdelijke huisvesting. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

UC7tzV.JPG

3Uzqbo.JPG

THwkc8.JPG

PurQE2.JPG

mj76oE.JPG

's-Gravenzande - Op de Maasdijk. op de rijbaan richting Hoek van Holland, vond omstreeks kwart voor twee vanmiddag een kop-staart aanrijding plaats. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar werd niet vervoerd. Doordat de rijbaan gestremd was, ontstond er achter het ongeval een fikse file. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

5F7mAO.JPG

pEJfyl.JPG

LMjGRR.JPG

ERa3IP.JPG

vHNrVz.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor vijf vanmiddag is op het Erasmusplein bij een eenzijdig ongeval een auto tegen een lantaarnpaal gebotst. De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Robert Johnson en Olav Spa)

uJwJ0m.jpeg

yfYfP5.jpeg

jkwu0U.JPG

xG3S1A.JPG

xAYZK8.JPG

Den Haag - Vanavond rond half elf vond er op de Laan van Nieuw Oost Indië een vechtpartij waaraan zo'n 10 personen deel namen. Enkelen van hen raakten lichtgewond en zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Er hoefde echter niemand te worden vervoerd. Wat de aanleiding was voor de vechtpartij en of er aanhoudingen zijn verricht, is onbekend. (Foto's: Nick van der Toorn)

UAY3vz.JPG

ZFrk47.jpeg

loMILQ.JPG

4IfEmg.jpeg

2D0ZQa.JPG

Delft - Rond kwart voor twaalf werd de politie gestuurd naar een melding over een ruzie tussen meerdere personen op de Chopinlaan. Ter plaatse bleek dat er tijdens die ruzie één persoon gestoken was met een mes. Deze persoon was lichtgewond geraakt en is verzorgd in de ambulance; hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Elders werden twee verdachten van het steekincident aangehouden. Het slachtoffer is voor het afleggen van een verklaring naar het bureau gebracht. De politiekraan heeft twee voertuigen meegenomen. (Foto's: Roy Wolters, Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

prwThJ.jpeg

F4ewSU.JPG

x3UB4i.jpeg

IdGIqz.JPG

MCtA97.JPG