Nieuwsflits week 21

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 21 mei

Den Haag - De brandweer werd om tien voor half drie vannacht gealarmeerd voor een buitenbrand Noordpolderstraat/Schoeplaan, alwaar een achtergelaten bankstel in brand was gestoken. (Foto's: Sander Paardekooper)

O46oe2.JPG

amNnEG.JPG

pZCrdM.JPG

Den Haag - Aan het begin van de middag vond er een kop-staart aanrijding plaats tussen drie voertuigen op de Troelstrakade, tussen de Fruitweg en het Veluweplein. Twee inzittenden van de voorste auto zijn in de ambulance onderzocht, maar zijn niet vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

QS0Rz6.JPG

9QLaQh.JPG

KpJx5T.JPG

PT5WCO.JPG

Den Haag - Vanavond rond acht uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Zuiderparklaan met de Lunterenstraat. Een automobilist die rechtsaf sloeg zag kennelijk een scooter over het hoofd die daar over het fietspad reed en een botsing was het gevolg. De scooter raakte zwaar beschadigd en de scooterrijder is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

TQGPLx.JPG

TZPPAy.JPG

3AC0cT.jpeg

r4o9ls.JPG

P3G8lO.JPG

De Lier - Maandagavond rond 19:00 uur brak er brand uit in een electrakast aan de Noord-Lierweg. De brandweer heeft de brand geblust en het bedrijf Westland Infra opgeroepen voor herstel. Enkele huizen kwamen door de brand zonder electriciteit te zitten. (Foto's: Danny Botman en Sven Poeze)

9rzyHn.JPG

tYIkVx.JPG

GEjncI.JPG

YI1mgl.JPG

Dinsdag 22 mei

Voorburg - Op de kruising van de Rodelaan met de Klaverweide komen twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de 2 auto's komt door de klap in de middenberm terecht. De bestuurder wordt uit de auto geholpen en naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)

07Q7ya.JPG

OoP70j.JPG

MC1YZA.JPG

Delfgauw - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam zijn aan het einde van de middag ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan de Kooltuin. De patiënt is met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Anouk Krempel)

w IMG 4659

w IMG 4667

w IMG 4682

Woensdag 23 mei:

Den Haag - Vanmiddag omstreeks één uur heeft er op de kruising van de Maartensdijklaan met de Lonnekerstraat een ongeval plaatsgevonden. Volgens getuigen  botsten twee voertuigen daar op elkaar en is één van de voertuigen vervolgens op een geparkeerde auto gebotst. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar hij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sven Poeze)

cTVgRs.JPG

CwyBna.JPG

VeFYEu.jpeg

7lKZ2n.JPG

U93cI0.JPG

Donderdag 24 mei:

Zoetermeer - Op de Afrikaweg, ter hoogte van de verkeerslichten met de van Leeuwenhoeklaan, ontstond vanmiddag een kop-staart botsing tussen twee auto's. De schade was niet zo groot, maar er moest toch een inzittende voor verder onderzoek naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

kPTN8X.jpg

3hcaI5.jpg

Jfz9Kn.JPG

U3xwCU.JPG

vfNJKe.JPG

Vrijdag 25 mei:

Den Haag - Omstreeks het middaguur werd een scooterrijder op de kruising van de Calandstraat met de Waldorpstraat aangereden door een bestelbus die rechtsaf sloeg. De scooterrijder raakte gewond en is op een vacuümmatras gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd (Foto: Via WhatsApp Tiplijn 0615151502)

weJ49l.jpeg

Pijnacker - Om even over half drie heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Katwijkerlaan. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance. Het verkeer werd tijdelijk om en om over één rijbaan geleid. (Foto's: Roy Wolters)

potl2K.JPG

QY1i2G.JPG

x0v1d6.JPG

ohE7im.JPG

w jim

Delft - Een motorrijder en een vrachtwagen kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de Tanthofdreef. De motorrijder raakte hierdoor gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De Tanthofdreef was tijdelijk afgesloten in de richting van de Kruithuisweg. (Foto's: Sander Paardekooper)

Gk5e6H.jpeg

AJtHhr.jpeg

jeJyyA.jpeg

pamBvc.jpeg

dDDVuH.jpeg

Den Haag - Rond kwart voor zes vanmiddag heeft er op de Loevesteinlaan een kop-staart aanrijding plaatsgevonden warbij vier personenauto's waren betrokken. Diverse inzittenden hadden klachten van nek en/of rug en daarom kwamen diverse ambulance ter plaatse. Een onbekend aantal inzittenden is onderzocht en/of vervoerd. (Foto's: Patrick van der Will)

pngAYX.jpeg

gtSJSj.jpeg

GDh4fY.jpeg

chDnwo.jpeg

RniQOW.jpeg

Zondag 27 mei:

Delft - Op de Reinier de Graafweg kwamen vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing, waaronder een oude 2CV, oftewel 'lelijk eendje'. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en daarna vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto: Zoë)

P5ko9g.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Rijswijkseweg met de Goudriaankade, net na de Laakbrug, is vanmiddag een automobilist tegen een mast van de bovenbleiding van de tram gebotst. De bestuurder had kennelijk iets op zijn kerfstok, want is na het ongeluk ervandoor gegaan. Er is een ambulance gealarmeerd, maar die ging onverrichterzake weer weg. (Foto's: Robert Johnson)

7Ocagx.jpeg

CMkqgu.jpeg

vLUmgI.jpeg

MEXL29.jpeg

Zoetermeer - Op de A12 richting Den Haag, ter hoogte van de oprit bij de Afrikaweg, kwamen vanmiddag rond vijf uur twee voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen kwam op z'n zijkant tot stilstand. Volgens onbevestigde berichten zou het ongeval zijn ontstaan na een uitwijkmanoeuvre voor overstekende ganzen. Of er gewonden zijn gevallen en of die zijn vervoerd is onbekend. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. De oprit was daarom enige tijd afgesloten. (Video: Ewald Hulleman)