Nieuwsflits week 23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 4 juni:

Den Haag - Een bedrijfswagen produceerde bij een tankstation aan de Ypenburgse Stationsweg vanmorgen vroeg nogal veel rook. Toen onder de auto ook nog eens een oranje gloed zichtbaar was, aarzelde een omstander geen seconde en is met een brandblusser de vlammen te lijf gegaan. De inmiddels gewaarschuwde brandweer heeft de nablussing gedaan. (Foto's: Brian Roeten)

R9HjSY.JPG

g6cjJP.JPG

BFCkpS.JPG

LTbztT.JPG

Den Haag - Op de Broekslootkade is vanmiddag rond tien voor half vijf door onbekende oorzaak een auto in brand gevlogen. De brandweer was er snel bij, maar de auto was niet meer te redden. (Foto's: Rene Hendriks)

7bq4pE.JPG

2gt6VM.JPG

yvhulV.JPG

PLzyx0.JPG

Dinsdag 5 juni:

Den Haag - Op het Koning Willem-Alexanderviaduct kwamen vanmiddag rond half drie twee voertuigen met elkaar in botsing. Behalve een ambulance werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd omdat er rekening werd gehouden met een beknelling. Daarvan bleek geen sprake. Enkele inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Rene Hendriks)

bsSryb.jpeg

YpngGA.jpeg

z9p3sZ.jpeg

Woensdag 6 juni:

Den Haag - In de Badhuisstraat is vanmiddag een fietsster aangereden door een auto toen zij een andere fietser aan het inhalen was. De fietsster raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

Q9NIQt.jpeg

NWr4Bo.jpeg

Den Haag - De brandweer moest vanavond rond zeven uur uitrukken na een melding van een woningbrand op de Westduinweg. Het brandje was snel geblust en daarna is de woning geventileerd. (Foto's: Nicky Pronk)

N9jgdF.jpeg

M7v2Ux.jpeg

uU5OPr.jpeg

Zoetermeer - Hulpdiensten werden aan het begin van de avond gestuurd naar een strandje aan de Aziëweg bij het Noord AA. Hier was waarschijnlijk een drenkeling uit het water gehaald. Deze was bij bewustzijn en is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Roy Wolters)

tpTIY9.JPG

RnfDBO.JPG

YBIDbL.JPG

Donderdag 7 juni:

Den Hoorn - Bij een opslag in een tuin van een woning aan de Lookwatering brak donderdagmiddag brand uit. De brandweer heeft het vuur geblust maar de schade is fors. (Foto's: Rene Hendriks)

HD1u2b.JPG

8QLOP4.JPG

JMLqlo.JPG

DxGBMj.JPG

Den Haag - Een HTM-bus en een personenauto kwamen donderdagmiddag met elkaar in botsing op de Westduinweg. Niemand raakte gewond. (Foto's: Nicky Pronk)

geT7eI.jpeg

Wassenaar - Op de Groot Haesebroekseweg kwamen een auto en een overstekende scooterrijder rond kwart voor zes vanmiddag met elkaar in botsing. De auto is daarna tegen een lantaarnpaal gebotst. Enkele personen zijn onderzocht in de ambulance, maar niemand is vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

VmrdAY.jpeg

HrcpZ5.jpeg

83qQub.jpeg

mxfeiC.jpeg

5gl0eq.jpeg

Pijnacker - Vanavond omstreeks kwart over zes vond er op de Oostlaan een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen plaats. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar niemand hoefde te worden vervoerd. Wat restte was het invullen van de schadeformulieren. Berger Vreugdenhil heeft twee auto's afgevoerd. (Foto's: Olav Spa)

DmEHBA.JPG

YDEqoo.JPG

BewMn1.JPG

7QePAa.JPG

CbEnnz.JPG

Vrijdag 8 juni:

Pijnacker - Vanmiddag rond kwart voor vier kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Katwijkerlaan. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar voor zover bekend is er niemand vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

ThXVxP.jpeg

wOpBAP.jpeg

Dxfh8Q.jpeg