Nieuwsflits week 25

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 19 juni:

Zoetermeer - Een bedrijfswagen is vanmorgen in het Stadshart tegen een winkelruit van de Hoogvliet gebotst. De ruit raakte zwaarbeschadigd en moet worden vervangen. Gelukkig vielen er geen gewonden. (Foto's: Ruben)

HVsj4J.jpeg

kBx90G.jpeg

xNHkKf.jpeg

Wassenaar - De tankautospuit van kazerne Wassenaar werd rond half één vanmiddag gestuurd naar de N44/Rijksstraatweg, waar rook kwam vanaf een vrachtwagencombinatie. Vermoedelijk was er een rem van de aanhanger geblokkeerd c.q. oververhit. De bestuurder heeft een van de papiercontainers van de oplegger gezet. De brandweer heeft de rem gekoeld. Het verkeer richting Den Haag is enige tijd omgeleid via de Houtlaan en de van der Oudermeulenlaan. (Foto's: Arthur van Wezel)

FoqZZe.jpeg

S6IuFC.jpeg

xnrPgN.jpeg

umwIrv.jpeg

BD4s38.jpeg

Rijswijk - In de Briandstraat vond vanmiddag omstreeks half één een aanrijding plaats tussen een auto en een scootmobiel. De opzittende van de scootmobiel is daarbij gewond geraakt. Zij is door het ambulancepersoneel verzorgd en daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

G7sWrM.jpeg

0ASUR1.jpeg

ssxjXB.jpeg

77k4FX.jpeg

Donderdag 21 juni:

Kwintsheul - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden aan het einde van de middag gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie op straat op de Lange Wateringkade. De traumahelikopter is vlakbij het incident geland. De patiênt is met spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis/lokatie Leyweg. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Nick van Mourik)

mhQ0Bu.JPG

L9Fi1B.JPG

mgch5P.JPG

leAqBN.JPG

4pk7Ih.JPG

Den Haag - In een woning in een portiekflat aan het Hendrinaland ging het vanavond mis in de keuken: een pannetje met vet kwam in brand te staan. Dit ging gepaard met veel rook, dat het portiek in trok. De brandweer had alles snel onder controle en heeft woning en portiek geventileerd. Hiervoor moest onder andere een portiekraam worden ingeslagen. Een bewoner is in de ambulance onderzocht en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van het letsel is niets bekend. (Foto's: Herman van der Woude)

pCBvVG.JPG

2JHuH2.JPG

2HUNam.JPG

0P6hex.JPG

iSNJXQ.JPG

Zoetermeer - Een automobiliste is donderdagavond op de Luxemburglaan uit de bocht gevlogen en is vervolgens op enkele betonnen paaltjes terecht gekomen. De auto is daarbij zwaar beschadigd geraakt. Om de auto van de paaltjes te kunnen krijgen was de inzet van berger Vreugdenhil nodig. Deze heeft de auto ook afgevoerd. (Foto's: Olav Spa)

RSnJjR.jpeg

rvSfYW.jpeg

m7pKjH.JPG

eFawEt.jpeg

ljdE8H.JPG

Zondag 24 juni:

Den Haag - Vanavond is op het Hildebrandplein een bus tegen een lantaarnpaal gebotst. De bus liep daarbij veel schade op aan ruiten en carrosserie en de lantaarnpaal stond erdoor uit het lood. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

V0zI3M.jpeg

VbyhOC.jpeg

j1Qml2.JPG

QVBxbq.jpeg

Zxw78T.JPG