Nieuwsflits week 26

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 26 juni:

Rijswijk - Op de Lange Kleiweg heeft dinsdag een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een afslaande auto. Naast een ambulance en de politie rukte ook een traumahelikopter met spoed uit. Uiteindelijk bleek de komst van de traumahelikopter niet meer nodig. Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Daan van den Ende)

A6NAFF.JPG

1tCZQJ.JPG

VTWj05.JPG

6b1P6i.JPG

e0BQv5.JPG

Den Haag - De brandweer is rond drie uur vanmiddag met enkele voertuigen uitgerukt naar de Neherkade, waar een met olie besmeurde zwaan was gespot. De zwaan werd inderdaad aangetroffen en brandweermensen hebben de zwaan geprobeerd te pakken. Helaas weten dieren doorgaans niet wat goed voor ze is en het dier is weggevlogen. Hierop heeft de brandweer de inzet gestaakt. Of deze zwaan afkomstig is uit het gebied bij de Nieuwe Waterweg is niet bekend. (Foto's: Daan van den Ende)

7IS7vm.JPG

Ma6I3u.JPG

kxFL0T.JPG

ltnciL.JPG

LwG5Yz.JPG

Leidschendam - Op het Grashof kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing, namelijk een auto die wegreed uit een parkeervak en een auto die op dat moment voorbijreed. De eerste auto werd door de klap tegen een geparkeerde auto aangedrukt. Drie auto's met schade dus. Er zijn één of twee inzittenden onderzocht in de ambulance, maar niemand is vervoerd. (Foto's: Sander van der Meule en Lucien de Vries)

ovVKTi.jpeg

ONlx0k.jpeg

tt22UB.jpeg

8ZyqkV.jpeg

Vrijdag 29 juni:

Ter Heijde - Vanmiddag is op het strand ter hoogte van strandopgang Strandweg een man op het strand onwel geworden. Gezien de toestand van het slachtoffer werden de ambulancedienst, de Reddingsbrigade Monster, het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Ter Heijde en de politie gealarmeerd. De traumahelikopter uit Rotterdam is op het strand geland. De hulpdiensten zijn op het strand begonnen met reanimeren, maar het slachtoffer is helaas op weg naar het ziekenhuis overleden. (Foto's: van der Ende)

sM6yh8.JPG

eiTvD0.JPG

YwQ8up.JPG

ABDQhN.JPG

0rFo1n.jpeg

Den Haag - Een leerling van een school aan de Paets van  Troostwijkstraat kwam vanmiddag ten val en kwam daarbij op zijn hoofd terecht. Hoewel het jongetje bij bewustzijn was, is uit voorzorg toch de ambulancedienst ter plaatse gekomen. Ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is ter plaatse geweest. Het jongetje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar het bleek allemaal mee te vallen; het jongetje is alweer thuis. (Foto's: Kees de Groot en Marianne van Amelsvoort).

NGAxs2.jpeg

IHAsEI.jpeg

ekXEtj.jpeg

2z1k2m.jpeg

Den Haag - Aan het Prinses Maximaplein heeft een hoogwerker vrijdagavond een behoorlijke hoeveelheid liters aan diesel gelekt. De brandweer heeft ter plaatse de situatie bekeken en zand onder de hoogwerker gestrooid. De Nederlandse Spoorwegen is ingeschakeld om verdere actie uit te zetten, omdat de hoogwerker aan hen toebehoort. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

h4E4RM

uRjGNY

WdlOgl

B5XYWh

Zaterdag 30 Juni:

's-Gravenzande - Een fietsster is gewond geraakt na een ongeval op de kruising Koningin Julianaweg met de Albert Schweitzerlaan. Het slachtoffer kwam door de klap op de voorruit van de auto. De ambulancedienst heeft de vrouw voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. ( Foto's: V/D Ende)

gaXPxY

TL9yxw

R8A4k6

x0ULGH

Leidschendam – In een schuur aan de Doctor Van Noortstraat heeft een kleine brand gewoed. Door snel optreden van de brandweer kon de schade aan de schuur beperkt blijven (Foto’s: Roy Wolters en Olav Spa)

4JiBlZ

4YWMlL

xY2hnv

Zoetermeer - Bij een dancefeest in het Silverdome is zaterdag iemand door nog onbekende oorzaak gewond geraakt. Na behandeling door ambulancepersoneel ondersteund door het Mobiel Medisch Team (MMT) is een slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het traumateam is hierop weer retour basis gevolgen. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

Oav3ld

aB9Y0p

acQtMi

Pijnacker - Aan de Nes heeft zaterdagavond een koelkast in een schuurtje vlam gevat. Door snelle inzet van de brandweer is de brand beperkt gebleven tot de koelkast. (Foto's: Olav Spa)

gYiuxB

UiaLhX

Zondag 1 juli:

Nootdorp - Vanavond is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een schuurtje op het Hof van Wassenaar. Het brandje was snel onder controle en het nader bericht van de brandweer was 'kleine brand'. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

lE3HVY.JPG

SAvR2o.JPG

5ghoOk.JPG

1afZ47.JPG