Nieuwsflits week 27

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 2 juli:

Den Haag - Vermoedelijk door vonken afkomstig van een voorbijrijdende tram is vanmiddag brand ontstaan op de spoorbaan en in de berm tussen flat Lindoduin en de Doornstraat in Schevingen. Kazerne Scheveningen zit om de hoek, dus de brandweer was snel ter laatse en had de brand snel geblust. Nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Nicky Pronk)

H27Twz.jpeg

tKa0zs.jpeg

c6J0oG.jpeg

Den Haag - Vanmiddag is brand onstaan in een flatwoning aan de Chopinstraat. Het is onbekend wat er in brand heeft gestaan, maar de brand was snel onder controle. Enkele personen zijn in de ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar niemand is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

fs8FEV.JPG

MfEKmu.JPG

iNRiey.JPG

rdznPb.JPG

NcilAb.JPG

Dinsdag 3 juli:

Den Haag - De brandweer werd om even voor half één vannacht gealarmeerd in verband met een flinke buitenbrand in het Sint-Hubertuspark, nabij de Waalsdorperweg. Gezien de droogte en gelet op de waterwinning werd behalve de tankautospuit van kazerne Archipel ook een haakarmbak gestuurd met extra bluswater. De brandweer had de brand redelijk snel onder controle. De verbindingsweg tussen de Plesmanweg en het Hubertusviaduct ws enige tijd afgesloten. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

Eti1zN.JPG

4qf6Jb.JPG

tyLVzd.JPG

4nYAtk.JPG

VtJRmD.JPG

Voorburg - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn vanmiddag ingezet bij een 'ongeval binnenshuis' bij een instelling aan de Populierendreef. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd; het MMT is hierop teruggekeerd naar thuisbasis Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Rene Hendriks)

JJx4IJ.JPG

ZZy0tn.JPG

Ua6bwf.jpeg

B6p7oR.JPG

Wassenaar - Vanmiddag rond vijf uur is op de N44 in de richting van Amsterdam, ter hoogte van het Raadhuis, een motorrijder ten val gekomen. Over de oorzaak van de val is niets bekend. De motorrijder is door het ambulancepersoneel enige tijd verzorgd en is daarna  met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De motor is door een bergingsbedijf afgevoerd. Vanwege het ongeval en de hulpverlening moest van beide rijbanen tijdelijk één rijstrook worden afgesloten. In de richting van Wassenaar was de weg enige tijd zelfs geheel afgesloten. Dit leidde tot een flinke file. (Foto's: Arthur van Wezel)

G45sS2.jpeg

zw32wE.jpeg

P9olr2.jpeg

NBNvSV.jpeg

8yCaRR.jpeg

Rijswijk - Rond zes uur vanavond vond op de Lindelaan een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie auto's waren betrokken. Drie inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar zijn niet vervoerd. Omstanders hebben geholpen bij het regelen van het verkeer. (Foto's: Ferrie van der Geer)

tot8l1.JPG

ABOjIU.JPG

nuWQW6.JPG

pTlcD3.JPG

VfOk2z.JPG

Woensdag 4 juli

Den Haag - Vanmiddag rond één uur vond op de Laan van Meedervoort, ter hoogte van het Valkenbosplein, een flinke aanrijding tussen twee auto's plaats. De Laan van Meedervoort moest hierdoor in de richting van de binnenstad worden afgesloten. Er is een ambulance ter plaatse geweest; of er iemand is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Rene Hendriks)

0LHk9F.JPG

ac6UZh.JPG

OIfMya.JPG

BjYgfw.JPG

Den Haag - Vanavond rond zeven uur is op een parkeerterrein aan de Ericlaan door onbekende oorzaak een voetganger aangereden door een auto. Omdat de man deels onder de auto lag, is behalve een ambulance ook de brandweer ter plaatse geweest voor een mogelijke bevrijding. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht en is daarna vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

Oz3l1Z.jpeg

W7Ugpp.jpeg

uBe9Ej.jpeg

jlQIGm.JPG

Donderdag 5 juli:

Rijswijk - In een school aan de Treubstraat is vanmorgen een leerling gewond geraakt bij een ongeval. Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gekomen. De heli is geland op een braakliggend terrein in de buurt. Het kind is uiteindelijk per ambulance, met spoed, vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. (Foto's: Ferrie van der Geer)

QjmjB2.JPG

H7cSt5.JPG

nt4Tt3.JPG

VnjplA.JPG

Den Haag - De brandweermotor werd vanmiddag rond kwart voor vijf gestuurd naar de Albert Schweitzerlaan; daar waren twee jonge eendjes, zogenaamde 'pijltjes' in een rioolput gevallen en konden daar niet meer uit komen. Omstanders hadden de hulpdiensten hiervoor gebeld. Met vereende krachten werd de put geopend en werden de twee pijltjes uit de put gehaald. Niet veel later zwommen de pijltjes weer vrolijk rond met moedereend en de rest van het gezin. (Foto's: Nick van der Toorn)

LjBpC7.JPG

JOh91u.JPG

5P8V9l.JPG

koO5Ez.JPG

7ID5rw.JPG

ILmFfE.JPG

Nootdorp - Vanavond is er een brandje ontstaan in de kruipruimte van een woning aan het Operatie Mannahof. De brandweer kwam ter plaatse en had het brandje snel onder controle. Er is één persoon door het ambulancepersoneel onderzocht en vervoerd. (Foto's: Liam Hubers en Nicky Pronk)

RMpfZJ.jpeg

lVwK8B.jpeg

DC2IED.jpeg

eEcnrt.jpeg

Vrijdag 6 juli:

Wassenaar - Vanmiddag is op de Fabritiuslaan een dikke tak afgebroken van een boom en op een auto gevallen. De auto liep hierdoor lakschade op. De brandweer heeft de tak van de auto getild en daarna is de tak in kleinere delen gezaagd. (Foto's: Herman van der Woude)

1hXGib.JPG

e6TUJb.JPG

5LU6XB.jpeg

hnRVC7.jpeg

dAB8os.jpeg

Zaterdag 7 juli:

Den Haag - Op het terrein van Stadsboerderij Molenweide aan de Stuwstraat heeft vannacht een mesthoop in brand gestaan, vermoedelijk door brandstichting. Brandweermensen hebben de brand weten te blussen. Dieren zijn er niet in gevaar geweest. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

VXLgMF.JPG

XBpjnL.JPG

z89StD.JPG

FoAAG4.JPG

ZxRRg3.JPG

Naaldwijk - Op de Anjerlaan ontstond vanmorgen een gaslekkage toen bij het boren in de grond, in verband met het bouwen van een schutting, een gasleiding werd geraakt. De lokatie van het gaslek werd afgezet en de tankautospuit van kazerne Naaldwijk en het hulpverleningsvoertuig van De Lier kwamen ter plaatse. Het was toen wachten op een monteur van Westland Infra die het lek zou gaan dichten. Om dat wachten te veraangenamen heeft een omwonende de hulpverleners voorzien van koffie. Dat werd zeker gewaardeerd! (Foto's: Sven Poeze)

caBItM.JPG

QRuTln.JPG

GwQHlC.JPG

8KWmNv.JPG

sgCUdZ.JPG

Den Haag - Vanavond vond op de kruising van de Meppelweg met de Maartensdijklaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Eén inzittende moest als gevolg hiervan naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

lHLwF8.jpeg

Qk9yKY.JPG

ykojph.JPG

vU5dQ9.JPG

Den Haag - Op de Langestede is vanavond een man met zijn scooter te water geraakt. Omstanders hebben de man uit het water gehaald en hij is in de ambulance onderzocht. De scooter is later door de politiekraan uit het water gehaald. (Foto's: Roy Wolters en Nick van der Toorn)

dWqZ7K.JPG

g4bhgk.JPG

MPnM2K.JPG

ZLYM5h.JPG

vmusL3.JPG

Z1Elbg.JPG