Nieuwsflits week 28

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 9 juli:

Den Haag - In de Aberdingk Thijmstraat, ter hoogte van de Max Havelaarstraat, is vanmorgen een scooterijdster op het fietspad ten val gekomen. Mogelijk had de val een medische oorzaak. Ambulance en traumahelikopter met MMT zijn gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op een veldje in de Max Havelaarstraat. De scooterrijdster is naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is teruggevlogen naar de thuisbasis in Rotterdam. (Foto's: Ferrie van der Geer)

Xrguj9.JPG

FSRQU0.JPG

l5UOuu.JPG

dy6a6W.JPG

stcgkt.JPG

Zoetermeer - Op de rotonde op de kruising van de Willem Dreeslaan en de Stephensonstraat kwamen vanmiddag rond half vijf een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek. ( Foto's: Roy Wolters)

LnXNGY.jpeg

sNgFLz.jpeg

UIFUYA.JPG

Dinsdag 10 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Hengelolaan met de Leyweg is vanmorgen omstreeks half elf een scootmobiel aangereden door een auto. De opzittende van de scootmobiel raakte daarbij gewond. Hij is in de ambulance onderzocht en is daarna vervoerd naar het ziekenhuis. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter is geannuleerd. De VOA heeft onderzoek verricht. Hiertoe was de Hengelolaan tijdelijk afgesloten tussen de Leyweg en de Dedemsvaartweg. (Foto's: Daan van den Ende)

lLyqxi.JPG

QLVzGb.JPG

QhJker.JPG

F8WLFo.JPG

U2viAQ.JPG

Donderdag 12 juli:

Zoetermeer - in de Puttershoekstraat is vanmiddag rond kwart over drie een personenauto die vanuit parkeerstand de weg op reed, aangereden door een passerende auto. Beide auto's liepen flinke schade op, maar het letsel leek ogenschijnlijk mee te vallen. (Foto's: Roy Wolters)

QRlKLZ.JPG

o8cUSo.JPG

a06K5c.JPG

nOrjVc.JPG

Den Haag - Op de Marie Heinenweg in het Zuiderpark is aan het begin van de avond een persoon door onbekende oorzaak in een sloot gevallen. Twee omstanders hebben de persoon uit het water gehaald. De hulpdiensten kwamen met veel voertuigen ter plaatse. De drenkeling is in de ambulance onderzoxht. (Foto's: Daan van den Ende)

is6T5E.JPG

KbUHIA.JPG

n52aQa.JPG

qUI9Jb.JPG

JHOrCN.JPG

Vrijdag 13 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Thorbeckelaan met de Pippelingstraat kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing. Eén inzittende is onderzoxcht door het ambulancepersoneel en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis.De Thorbeckelaan is tijdelijk afgesloten geweest in de richting van de Appelstraat. (Foto's: Roy Wolters)

FKbIqZ.jpeg

bPK35X.jpeg

So982C.JPG

Wp4kg8.JPG

gXFjPa.JPG

Wassenaar - Om even na zes uur vanavond ontstond een kop-staart botsing op de N44 in de richting van Den Haag, nabij de afslag naar de N14. Er vielen geen gewonden, maar omdat er een rijstrook moest worden afgesloten ontstond er wel een flinke file. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC05981

w DSC05991

w DSC06001

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet voor een medische noodsituatie binnenshuis aan de Doctor van Welylaan. De traumahelikopter is geland op het nabijgelegen IJsvogelplein. Het MMT is door de politie van de helikopter naar het incidentadres v.v. gereden. De patiënt is uiteindelijk zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het MMT is teruggekeerd naar de thuisbasis in Rotterdam. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

7glW2x.JPG

pIxdVX.JPG

1YdIJZ.JPG

8tXl0o.JPG

NpGGkg.JPG

Zaterdag 14 juli:

Westland - Op de A20 in de richting van het Westland zijn drie personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Door het ongeval ontstond er veel verkeershinder. Meedere personen zijn door personeel van de ambulancedienst onderzocht, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Sven Poeze)

iVcl3J.JPG

WBYp96.JPG

2T9DMj.JPG

qpqeG6.JPG

LyNc6J.JPG

OzBWC6.JPG

a0FD8c.JPG

Den Haag - Op het Noorderstrand van Scheveningen, bij strandpaviljoen Boonoonoonoos, is vanavond een persoon van een trap gevallen en daarbij ernstig gewond geraakt. Politie, ambulancedienst, KNRM, MMT en Reddingsbrigade zijn ter plaatse geweest bij dit incident. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en is daarna onder motorbegeleiding vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

NCvWe5.jpeg

H6d8P8.jpeg

ycwRsY.jpeg

3Mfm4A.jpeg

srPmjO.jpeg

Den Haag - Om even voor tien uur vanavond werd de tankautospuit van kazerne Archipel met spoed gestuurd naar een adres aan de Amsterdamse Veerkade in verband met een melding 'buitensluiting'. ter plaatse bleek het echter om een brandje te gaan in een woning. De brandweerlieden hebben het brandje geblust en daarna is de woning geventileerd. (Foto's: Daan van den Ende)

x80Mgg.JPG

kcgygU.JPG

SROwat.JPG

bZYS0Y.JPG

TdG2Rv.JPG

Zondag 15 juli:

Leidschendam - Op de rijksweg A4 richting Amsterdam, ter hoogte van Leidschendam, vond vannacht rond kwart voor één een kop-staart aanrijding plaats tussen drie voertuigen. Vier personen zijn in de ambulance onderzocht, maar één persoon is daadwerkelijk naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

feuTBm.JPG

xf56Va.JPG

Plb5NE.JPG

X5DWj1.JPG

CQOJYF.JPG

Den Haag - Op de Lozerlaan vond vanmiddag een kop-staart aanrijding plaats tussen een kampeerwagen en een personenauto. Er is één persoon in de ambulance onderzocht. (Foto's: Ferrie van der Geer)

amcROa.JPG

rLm2Lg.JPG

n1TBFc.JPG

xb9Gdf.JPG

SOrtQ1.JPG

Rotterdam - Op de A13 richting Rotterdam, ter hoogte van hectometerpaal 15,2, kwamen vanmiddag rond twee uur twee auto's met elkaar in botsing. Omdat mogelijk één van de auto's (een hybride voertuig) in brand zou staan, werden tankautospuiten gestuurd vanuit Pijnacker-Nootdorp en Schiedam. Van een autobrand was echter geen sprake. In verband met de aanrijding waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten met een rood kruis. Dat weerhield echter een aantal automobilsten er niet van om over afgesloten rijstroken te rijden. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

cKfE9q.JPG

XjMM8K.JPG

TYr2ih.JPG

HYm58e.JPG

s6SAyL.JPG