Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 29

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 16 juli:

Hoek van Holland - In de hal van een bedrijfspand aan de Zekkenweg stond vanavond een heftruck te draaien en dat veroorzaakte een verhoogd koolmonoxide gehalte in het pand. Enkele personen werden hierdoor zodanig onwel dat de hulpdiensten ter plaatse zijn gekomen. Twee ambulances uit Haaglanden kwamen onder andere ter plaatse. Eén van de personen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en een ander is zonder spoed vervoerd. De brandweer heeft het pand geventileerd. (Foto's: v.d. Ende)

6TymEp.JPG

M8YgoS.JPG

S3FSG3.JPG

i6rrfb.JPG

Fi3ksA.JPG

JcVFRk.JPG

Zoetermeer - Op de kruising van de Kleurlaan met de Paletsingel wordt een scooter aangetikt door een auto. De bestuurder van de scooter wordt naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Nick van Mourik)

nhtARq.JPG

Uefh0R.JPG

c6zvFJ.JPG

Den Hoorn - Omstreeks half tien vanavond is op de A4 bij Den Hoorn een brand ontstaan in de middenberm. Dit veroorzaakte dusdanig veel gevaar c.q. overlast voor het verkeer dat de hoofdrijbaan in beide richtingen tijdelijk moest worden afgesloten. De brandweer heeft de bermbrand geblust en daarna konden de rijbanen alweer snel vrij worden gegeven. (Foto's: J.P. Kraus, Daan van den Ende en Danny Botman)

SeXCXC.jpeg

DVWHXA.jpeg

Bqrp2K.JPG

HCL96M.JPG

HXBH9G.JPG

Dinsdag 17 juli:

Den Haag - Vanmiddag om even voor drie ur kwamen een auto en een snorscooter met elkaar in botsing op de kruising van de Burgemeester Marijnenlaan met de Burgemeester Kolfschotenlaan. Dit leidde tot veel schade aan beide voertuigen. De scooterrijder raakte gewond en is onderzocht in de ambulance. Daarna is hij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

Ih5HKd.JPG

2obBcJ.JPG

Efpfo0.JPG

Bvedil.JPG

PnAGPE.JPG

Den Haag - Veel bekijks vanavond rond het Puntpark in het Laakkwartier, alwaar een traumahelikopter was geland. Het MMT was nodig bij een medische noodsituatie in een woning aan de Rijswijkseweg. Meerdere agenten kwamen ter plaatse vanwege de grote hoeveelheid toeschouwers zowel bij de helikopter als bij de woning. Bij de woning was ook de brandweer nodig voor het afhijsen van de patient. Tijdens het landen van de helikopter bleek dat een standaard van een scooter niet stevig genoeg is voor de wind van de helikopter (zie filmpje). (Video: Sander Paardekooper Foto's: Sander Paardekooper en Ferrie van der Geer)

ZZUN5v.JPG

hVazQH.JPG

G4dJyz.JPG

2LxbY7.JPG

AK2J8t.JPG

Yw1JgP.JPG

Woensdag 18 juli:

Rijswijk - Politie en brandweer werden vanmiddag met spoed naar het Kruisvaarderspark gestuurd nadat daar op de kant bij de vijver een lege kinderwagen werd aangetroffen. Enkele brandweerlieden hebben het water enige tijd afgezocht, maar er werd niemand in het water aangetroffen. (Foto's: Ferrie van der Geer)

LR5bAv.JPG

D66KAc.JPG

NPNSim.JPG

FStDUN.JPG

H7YjLR.JPG

Rijswijk - Aan het Jaagpad lag vanavond een kajuitjacht aangemeerd dat door onbekende oorzaak water maakte. Om te voorkomen dat het vaartuig zou zinken is de tankautospuit van kazerne Rijswijk ter plaatse gegaan. De brandweermensen heben het jacht leeggepompt. (Foto's: Sven Poeze)

mDJ1fn.JPG

Kc1hE2.JPG

li9eCH.JPG

ILVz96.JPG

eCiHo2.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Melis Stokelaan met de Leggelostraat is vanavond rond half elf een scooterrijder aangereden door een auto. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

zEeqPO.JPG

N6vEY9.jpeg

zGkTtJ.jpeg

Q0po0s.JPG

Donderdag 19 juli:

Wateringen - Vannacht rond één uur is door onbekende oorzaak een bermbrand ontstaan langs het fietspad naast de N211/Wippolderlaan. Politiemensen hebben een eerste bluspoging gedaan, maar de brandweer heeft uiteindelijk de brand geblust. (Foto's: Roy Wolters, Olav Spa en Sven Poeze)

jxcld4.JPG

FZok4s.JPG

CzKXpv.JPG

HNSgxy.JPG

vxmZ3P.JPG

Zoetermeer - Vanmorgen rond zeven uur is op de Zilverstraat, nabij het Bastion hotel, een bestelbus achterop een vrachtwagen gebotst. De bestelbus raakte zwaar beschadigd. De bestuurder ervan is in de ambulance verzorgd, maar hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de bestelbus afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

szmItI.JPG

32vwY7.JPG

XBeJst.JPG

T6AmNn.JPG

JX1eAH.JPG

Vrijdag 20 Juli:

Wateringen - De brandweerlieden van de post Wateringen moesten deze week al meerdere keren in actie komen voor buitenbrandjes in de Zwethzone aan de Zwetkade. Afgelopen nacht was het opnieuw raak. Door snel optreden kon voorkomen worden dat de brand zich verder kon ontwikkelen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 1524

w TDK 1528

w TDK 1529

w TDK 1535

Zaterdag 21 juli:

Ter Heijde - De ambulancedienst, Reddingsbrigade, KNRM en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmorgen ingezet bij een medische noodsituatie op het strand van ter Heijde. De traumahelikopter is daarbij op het strand geland. De patiênt is door de Reddingsbrigade overgebracht naar de ambulance en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sven Poeze en Liam Hubers)

W9odNM.JPG

1xUGRx.JPG

Ed8bDs.JPG

J2Nf5z.JPG

oUwPFD.jpeg

Wassenaar - Een voertuig met aanhangwagen stond vanmorgen op de Hofcampweg even dubbel geparkeerd omdat er een auto opgeladen moest worden op de anhanger. Een automobilist is echter - wellicht verblind door de zon - achterop de aanhanger gebotst. De man hield hier onder andere een hoofdwond aan over. Hij is in de ambulande onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

PoPOyQ.jpeg

jvxZTO.jpeg

8eSVlf.jpeg

x1W74m.jpeg