Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 31

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 30 juli:

Den Haag - Omstreeks half vier vanmiddag kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing op de kruising van de Koningin Emmakade met de Laan van Meerdervoort. De motorrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA deed onderzoek en hiervoor is het kruispunt deels afgesloten geweest. (Foto's: Teun Schouten en Radmer)

w emmakade2

w emmakade3

w emmakade4

w radmer2

Dinsdag 31 juli:

's-Gravenzande - Vanmorgen rond tien uur is brand ontstaan in een woning aan de Kornalijn. Op dat moment was er niemand thuis; het brandje werd ontdekt door de buren. De tankautospuit van kazerne 's-Gravenzande werd ingezet en het nader bericht was 'kleine brand'. Wat de brand heeft veroorzaakt is niet bekend. (Foto's: Fred van der Ende)

jqPPCZ.JPG

gspKoZ.JPG

hH9cp1.JPG

jTYy2b.JPG

6bHbi4.JPG

Den Haag - Eind goed al goed, vanmorgen op de Buizerdlaan. Een dwergpapegaai was daar ontsnapt uit de woning en had zijn toevlucht gezocht in een boom in de straat. De brandweer was bereid te helpen en de hoogwerker van Leidschendam-Voorburg werd ter plaatse gestuurd. Het baasje is mee omhoog gegaan, maar helaas liet het diertje zich niet pakken. Het kwam allemaal echter weer goed, want even later kwam de dwergpapagaai vanzelf weer naar zijn kooi gevlogen. (Foto's: Daan van den Ende)

JVtC97.JPG

lLsxAj.JPG

7CTzAq.JPG

xUutKv.JPG

Rijswijk - Twee etages van een flat aan de Huis te Landelaan moesten vanmorgen worden ontruimd, nadat daar tijdens werkzaamheden een gaslekkage was ontstaan. De brandweer heeft de etages geventileerd en Stedin heeft het gaslek uiteindelijk gedicht. De Huis te Lansdelaan was deels afgesloten in verband met dit incident. (Video en foto's: Ferrie van der Geer)

 

52tP4p.JPG

wRaXYr.JPG

gafTnp.JPG

45xood.JPG

Lm1h4a.JPG

gWYn7D.JPG

ENSMYl.JPG

Donderdag 2 augustus:

Zoetermeer - Vanmiddag zijn ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Bunshaftlijn. De brandweer is ter plaatse geweest om de patiënt af te hijsen, waarna deze met spoed vervoerd is naar een ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

OWoLW7.JPG

b8z2dr.JPG

4zmaNr.JPG

UcNhLq.JPG

P2lTvk.JPG

Zoetermeer - De ambulancedienst en het MMT zijn vanavond rond half tien ingezet ten behoeve van een onwelwording in de Londenstraat. Nadat de patiënt was verzorgd en vervoerd is de traumahelikopter retour Rotterdam/The Hague Airport gevlogen. (Foto's: Wilbert Tintel en Sander van den Berg)

FK580M.JPG

3fw56A.JPG

c6wlNB.JPG

xC1ZJp.JPG

Vrijdag 3 augustus:

Leidschendam - Ambulanxcedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanmiddag met spoed gestuurd naar een woning aan het Doornenburg waar een kindje onwel was geworden. De traumahelikopter is geland bij De Haar. Het kindje is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Lucien de Vries en Rene Hendriks)

WseHcY.jpeg

XBj3Wd.jpeg

729oK4.jpeg

xlKMwV.JPG

914Atr.JPG

Rijswijk - Rond kwart over tien vanavond heeft er op de A4 richting Leiden, ter hoogte van Event Plaza, een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelwagen en een personenauto. Er is een persoon onderzocht in de ambulance, maar er is niemand vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgevoerd. De snelweg was enige tijd deels afgesloten als gevolg van het ongeval. (Foto's: Ruben van Essen)

KimXWq.jpeg

XAeOo2.jpeg

YkU3Yg.jpeg

7ZuFPT.jpeg

Vp7vxm.jpeg

hirdPJ.jpeg

Zaterdag 4 augustus:

Zoetermeer - Vanmorgen rond tien voor twaalf is er brand ontstaan in een woning aan de Tremoliet in Rokkeveen. De bewoners waren op dat moment niet thuis; de brand is ontdekt door de buren. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend, maar een en ander ging gepaard met veel rook. De brandweer had de brand snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w martijn1

w martijn3

Den Haag - Politie, ambulancedienmst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Steenwijklaan. De traumahelikopter is geland op een veldje aan de Loevesteinlaan. De patiënt is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis; de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Nick van Mourik)

OIcTWE.JPG

AKpmzq.JPG

Dz5Bc6.JPG

xHMoRb.JPG

CilFzw.JPG

Rijswijk - Op de A4 in de richting van Rotterdam kwamen rond kwart over zes vanavond, ter hoogte van het viaduct met de Prinses Beatrixlaan, twee voertuigen met elkaar in botsing. Enkele inzittenden zijn onderzocht, maar er is niemand vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

MJ6fzm.JPG

e2Uupw.JPG

1VI8EO.JPG

xozy6S.JPG

Nxd0Fp.JPG

Rijswijk - Politie, brandweer, ambulancedienst en MMT werden vanavond rond half tien met spoed getstuurd naar een woning aan de Strijpwetering. Daar zou een persoon zwaargewond zijn geraakt bij een ongeval bij/in een woning. Het slaxhtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

4N7bsT.JPG

WNavuM.JPG

AcUeyP.JPG

nxkbGa.JPG

Zondag 5 augustus:

Den Haag - Vanmiddag rond half vier is er een brandje ontstaan in en portiekflat aan de Schrijnwerkersgaarde. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend, maar de brandweer had een en ander snel onder controle. (Foto's: Nick van Mourik)

SLC5ZD.JPG

6VPCJt.JPG

W59sVM.JPG

oTCpg6.JPG

Den Haag - Omstreeks half twaalf vanavond is op de kruising van de Loosduinsekade met de Monstersestraat een auto bij de verkeerslichten achterop een andere auto gebotst. Eén inzittende is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

3VxiE1.JPG

fMMF7D.JPG

0leuMW.JPG

3ZNTFw.JPG

QrKfWV.JPG