Nieuwsflits week 32

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 6 augustus:

's-Gravenzande - Vanmorgen werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Maasdijk. Het bleek te gaan om een kop-staart botsing tussen twee voertuigen. Het achterste voertuig liep veel schade op. Door de drukte op de rijbaan naar het strand koos de politie er voor om direct de voertuigen te verplaatsen naar de parallelweg onderaan de Maasdijk. Één persoon werd verzorgd in de ambulance en is ook vervoerd naar ziekenhuis. (Foto's: Fred van der Ende)

6f0rs6.jpeg

12dDP2.jpeg

W7BE4s.jpeg

CwbAEL.jpeg

Den Haag - Om even voor half twee vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd omdat bij het water aan de Parkzijde een onbeheerd kinderfietsje was aangetroffen. Brandweermensen hebben het water doorzocht, maar hebben gelukkig niemand aangetroffen. Er was op voorhand ook een ambulance gealarmeerd. (Foto's: Sven Poeze)

1rWano.JPG

T1SX1O.JPG

Fyvpax.JPG

4nz8ld.JPG

iqg3px.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor twee is brand ontstaan in een flatwoning aan de Cornelie van Zantenstraat. Vermoedelijk is er in de keuken iets fout gegaan. De brandweer heeft de brand geblust en heeft de woning geventileerd. De bewoonster is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Sven Poeze)

8RcSk8.JPG

JYuuVR.JPG

JJeeXH.JPG

Ou2rtb.JPG

nCwjNc.JPG

Naaldwijk - Op de Galgeweg raakten vanavond enkele hooibalen langs de kant van de weg in brand. De tankautospuit van kazerne Maasdijk is gealarmeerd en de brandweermensen hebben de brand geblust. (Foto's: Sven Poeze)

6cyYjf.JPG

nKqNrq.JPG

QwOfW0.JPG

woLLLv.JPG

Dinsdag 7 augustus:

Zoetermeer - In een weiland langs de N206 is vanmiddag een koe in de sloot beland. Het dier kon er niet op eigen gelegenheid uit, dus is de brandweer ter plaatse gekomen. Deze heeft de koe op het land getrokken. (Foto's: Roy Wolters)

xKvYls.JPG

qlPFsM.JPG

T54Azj.JPG

j00uS0.JPG

ZKM03v.JPG

's-Gravenzande - Op het fietspad op de N211/Monsterseweg kwamen aan het begin van de avond een scooterrijder en een fietsster met elkaar in aanraking. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Het kindje dat achterop de fiets zat heeft voor de schrik een beertje gekregen van de hulpverleners. (Foto's: Fred van der Ende)

Q3quyO.JPG

MjjRuq.jpeg

zzaAhx.jpeg

Donderdag 9 augustus:

Zoetermeer - Op het Abdissenbos heeft vanmiddag rond half vijf, bij de skatebaan, een scooter in brand gestaan. Een omwonende belde de brandweer en de brandweerlieden van de tankautospuit van kazerne Stadshart hebben de brand geblust. Volgens onbevestigde berichten zou de scooter als gestolen gesignaleerd staan. (Foto's: Sander van den Berg)

yhYz8D.JPG

qPEeBl.JPG

xcjnA9.JPG

2CMeeN.JPG

a3HWM9.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Oude Haagweg met de Burgemeester Hovylaan kwamen rond vijf uur vanmiddag een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser kwam tegen de voorruit van de auto terecht. Hij is in de ambulance onderzocht en is daarna met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

eBgvYt.JPG

tEsNRO.jpeg

cE1fGW.JPG

9g6r2E.jpeg

r0xjjR.JPG

Pijnacker - Op de Monnikenweg met de Klapwijkseweg kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing. Eén bestuurster is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

c4rSLB.jpeg

Cku1NJ.jpeg

kAqQ49.jpeg

qauMau.jpeg

Voorburg - Omstreeks elf uur vanavond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Prins Bernhardlaan met de Laan van Nieuw Oosteinde. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. Enkele inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er is niemand vervoerd. Er is één persoon naar het bureau overgebracht; niet bekend is waarvoor dat was. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

srGAT2.JPG

0LVkUv.JPG

4n57dP.JPG

wkPkxv.JPG

4Wt7HD.JPG

Vrijdag 10 augustus:

Rijswijk - Op de Steenvoordelaan is vanmiddag nabij een zebrapad een voetganger aangereden door een auto. De voetganger raakte daarbij gewond. Het slachtoffer is onderzocht door het ambulancepersoneel en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer)

juVUxM.jpeg

63jfV5.jpeg

R42b1W.jpeg

HM8p9J.jpeg

80eUxl.jpeg

Zaterdag 11 augustus:

Honselersdijk - Bij een paprikakweker aan de Vijverberglaan heeft vanmorgen een brandje gewoe. De brand zou zijn ontstaan door kortsluiting. De bedrijfshal heeft enige tijd onder de rook gestaan. Over de eventuele schade is niets bekend. (Foto's: Sven Poeze en v.d. Ende)

FSW9V9.JPG

njLqSP.JPG

4054sN.jpeg

Leidschendam / Den Haag - Op de Westvlietweg werd vanavond een scooter aangetikt door een auto die uit een uitrit kwam rijden. De twee opzittenden van de scooter raakten gewond; één werd naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks en Roy Wolters)

uJwygI.jpeg

67WJhk.JPG

0TzoD3.JPG

Zondag 12 augustus:

Den Haag - De brandweer werd rond kwart voor twee gealarmeerd in verband met een drenkeling aan de Scheepmakersstraat. Daar was een man door onbekende oorzaak te water geraakt. De brandweerlieden hebben de man met behulp van een ladder en met hulp van personen in een kano op de kant weten te krijgen. Hij is daarna onderzocht in een ambulance. (Foto's: Sven Poeze)

jGYpUW.JPG

FXhF0T.JPG

HF4LTT.JPG

f0NjZg.JPG

Imy0KM.JPG

Zoetermeer - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden rond kwart over acht vanavond gestuurd naar de Madelieventuin, waar in een woning een ongeval had plaatsgevonden. De traumahelikopter is op een veldje in de nabije omgeving geland. Het slachtoffer is door het medisch personeel op een vacuümmatras gefixeerd en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden en is bij het ziekenhuis opgepikt door de traumahelikopter. (Foto's: Martin van Oostveen, Roy Wolters en Olav Spa)

1YpjQ4.jpeg

kr48Jq.JPG

QNlQCS.jpeg

eRcI9g.JPG

3JGvAU.JPG