Nieuwsflits week 33

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 33 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 14 augustus:

Delft - De brandweer werd rond één uur vanmiddag naar de Phoenixstraat gestuurd vanwege een brandje in een parkeergarage. Ter plaatse bleek dat het brandde onder de motorkap van een auto. Dat brandje was snel geblust. De parkeergarage is enige tijd afgesloten geweest. (Foto's: Ferrie van der Geer)

lwlx5s.JPG

g1n4xV.JPG

jyie7P.JPG

u7dXBv.JPG

pl42pC.JPG

Den Haag - Tankautospuit en hoogwerker van kazerne Leidschendam-Voorburg zijn er vanavond op uit gestuurd vanwege een loshangende boomtak op het Isabellaland. Om verder onheil te voorkomen is de tak afgezaagd. (Foto's: Roy Wolters en Sven Poeze)

jaQm2n.JPG

wExSPt.JPG

vCkzAY.JPG

LVvcav.JPG

Leidschendam - Ambulancedienst en MMT werden vanavond laat gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Herberg. De traumahelikopter is buiten de bebouwde kom geland en het MMT is vervolgens per politievoertuig naar de Herberg vervoerd. De patiënt is verzorgd en daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. Hij is bij het ziekenhuis door de traumahelikopter opgehaald. (Foto's: Roy Wolters)

Y6j4N4.JPG

0vEoIQ.JPG

fBiZTb.JPG

mGyQxa.JPG

TkPFCU.JPG

sQnWCQ.JPG

WRy3Un.JPG

Woensdag 15 augustus:

's-Gravenzande - Een automobilist die vanaf de Koningin Wilhelminastraat de Koningin Julianaweg wilde opdraaien, kwam vanmiddag in botsing met een bestelbus. Nadat gegevens tussen de bestuurders waren uitgewisseld en foto's waren gemaakt heeft de bestuurder van de bestelbus zijn weg vervolgd. Daarna bleek dat de bestuurder van de auto er toch niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf is gekomen; hij raakte onwel. Om die reden is een ambulance ter plaatse gevraagd. De automobilist is onderzocht en is hierna vervoerd naar het ziekenhuis. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: v.d. Ende)

c0D0tE.JPG

OTLdvm.jpeg

y0KkPZ.jpeg

eb1vRm.JPG

g62hww.JPG

Donderdag 16 augustus:

Rijswijk - Op de kruising van de Dr. H.J. van Mooklaan met de Sir Winston Churchilllaan kwamen vanochtend rond tien voor negen een scooterrijder en een personenauto met elkaar in botsing. De automobilist bekommerde zich echter niet om de gewonde scooterrijder en is er vandoor gegaan. Hij is later in de omgeving aangehouden. De scooterrijder is verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

Dq6z6U.JPG

xBBPxP.JPG

s0t0xy.JPG

Y3oy68.JPG

2iI3Mo.JPG

Den Haag - Omstreeks tien voor half tien vanmorgen ontstond er een kop-staart botsing tusen twee voertuigen op de Soestdijksekade. Beide voertuigen raakten daarbij flink beschadigd en de Soestdijksekade was hierdoor enige tijd gestremd. Er zijn enkele personen onderzocht maar er is uiteindelijk niemand per ambulance vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

QCQWEq.JPG

3jxH71.JPG

0nZVI3.JPG

PBJOHA.JPG

DXTqEO.JPG

Den Haag - Vanavond omstreeks kwart over zeven is een auto op het Buitenom bij een eenzijdig ongeval tegen een paal op de middenberm gereden. De auto kwam vanuit de richting van de Lijnbaan en is vlakbij het Vaillantplein op de middenberm tegen de paal gebotst. De paal werd omber gereden en de auto raakte zwaar beschadigd. Eén inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Joey Brant)

KYjk27.jpeg

qd91g1.jpeg

uXOkZO.jpeg

9gomwH.jpeg

Zaterdag 18 augustus:

Zoetermeer - Vanmorgen om even na elf uur is brand ontstaan in een flatwoning aan de Van Brakelstraat. De bewoners waren niet thuis ten tijde van de brand. De brand is vermoedelijk ontstaan in de keuken. De brandweer had het brandje snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Eline Alting en Rene Hendriks)

8lDwx5.jpeg

4id2O4.jpeg

ucNGav.JPG

IBTzGJ.JPG

Rijswijk - Vanmiddag rond twee uur kwamen een motorrijder en een auto met elkaar in botsing op de Volmerlaan. De motorrijder is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

sAAfUA.JPG

gDmydd.JPG

Ka010w.JPG

vrCQcY.JPG

Zondag 19 augustus:

Den Haag - Een jongedame was vanochtend vroeg haar vriend ineens 'kwijt' en hield er ernstig rekening mee dat hij wel eens in het water bij de Conradkade kon zijn gevallen. In paniek belde zij de hulpdiensten op en hierop kwamen brandweer en ambulancedienst ter plaatse. Enkele brandweermensen hebben enige tijd het water doorzocht, maar na korte tijd kwam de vriend doodgemoedereerd aan lopen. Hierop is de zoekactie beëindigd. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters_

MWtppP.JPG

LQEvcl.JPG

cyvFb6.JPG

h3tIYR.JPG

JZu33E.JPG

x8YxFF.JPG

Pijnacker - Op de Duikersloot kwamen vanmiddag rond half twee een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

wrExog.jpeg

L90kpp.jpeg

WHt9D7.jpeg

Wassenaar - Op de N44/Rijksstraatweg in de richting van Amsterdam, net na de Houtlaan, ziijn vanmiddag rond drie uur enkele auto's achterop elkaar gebotst. Enkele inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC03096

w DSC03097

w DSC03098

w DSC03101

w DSC03104

Voorburg - Een forse ontploffing en een rookwolk zorgen ervoor dat er telefoontjes binnenkomen op de brandweer alarmcentrale. Als de brandweer een paar minuten later ter plaatse is, is de rook inmiddels opgetrokken en blijkt er zo te zien een vuurwerkbom in een paar oude verfblikken tot ontploffing te zijn gebracht. De verf zit overal (foto's: Rene Hendriks)

IJm9J7.JPG

5jlM6V.JPG

oaem7v.JPG

AIti1C.JPG

's-Gravenzande - Een fietser is vanavond rond kwart over negen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Nieuwlandsedijk. De fietser stak vanaf een fietspad de weg over en werd daarbij aangereden door een passerende auto. De fietser kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT kwamen ter plaatse en de fietser is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De VOA heeft daarna onderzoek gedaan. De Nieuwlandsedijk was daardoor enige tijd geheel afgesloten. (Foto's: v.d. Ende)

AlirFL.jpeg

gKQ2y4.jpeg

3b8aqG.jpeg

O5qTnA.jpeg

gtuYzu.jpeg

Q442JE.jpeg