Nieuwsflits week 34

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 21 augustus:

Den Haag - Een fietsster is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Vrederustlaan, ter hoogte van de Erasmusweg. Vanwege het ongeval was de Erasmusweg in de richting van het Wateringseveld tijdelijk gestremd voor het verkeer. Ondanks de afzetting probeerden sommige automobilisten het ongeval tegen het verkeer te passeren. Het slachtoffer is later onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

G72Rqx.JPG

z0wZJ7.jpeg

PgUgKk.jpeg

YLcKiV.jpeg

AUo5lI.JPG

FrMY8T.JPG

Rijswijk - Aan het einde van de dinsdagochtend is een automobilist op de Laan van Hoornwijck onwel geworden achter het stuur en tegen een mast van de bovenleiding van de tram gebotst. De automobilist is naar het ziekenhuis vervoerd. Het tramverkeer odervond hinder van het ongeval. (Foto's: Rene Hendriks)

xFVqNp.JPG

SnRkf0.JPG

CkcJf3.JPG

Monster - Even voor half drie is er door onbekende oorzaak brand ontstaan in de spouwmuur van een woning aan de Van Ostade. De brandweer kon het met één tankautospuit af. Nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Rene Hendriks)

diDY50.JPG

Q7pHH0.JPG

cKFVdo.JPG

qdNJiw.JPG

Den Haag - Rond half vijf werd op de Fruitweg een fietser aangereden door een automobilist die uit een uitrit van een tankstation kwam. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. ( Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

6sUl1i.JPG

PdMylF.JPG

FtDq7c.JPG

AnhY7w.jpeg

rHkZw0.JPG

Den Haag - Rond vijf uur vanmiddag is brand ontstaan in een makelaardij aan de Anna Paulownastraat. Het is niet bekend wat er in brand heeft gestaan. Het nader bericht van de brandweer was 'kleine brand' en de brandweerlieden hebben het pand geventileerd. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

weTvTx.JPG

P5xJ6S.JPG

7RgEMd.JPG

ABZOVy.JPG

cn1qFv.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Bontekoekade met de Drijfriemstraat is een scooterrijder aan het einde van de middag tegen een geparkeerde auto gebotst. De scooterrijder raakte daarbij gewond. Hij is door het ambulancepersoneel verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

ZIACUP.jpeg

oPekir.JPG

WMRZu3.JPG

dNEUuX.JPG

UkpHEc.JPG

Delft - Een automobilist is vanavond op de Schieweg achter het stuur van zijn voertuig onwel geworden en is daarna tegen een vrachtwagen gebotst om vervolgens tegen een andere vrachtwagen tot stilstand te komen. De bestuurder is in de ambulance onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer kwam ter plaatse voor een mogelijke brandstoflekkage. (Foto's: Donny Kooistra, Roy Wolters en Nick van Mourik)

iVI1rm.JPG

HRwwHo.JPG

CvYdKy.JPG

Z6QTWj.JPG

zTlsFk.JPG

Woensdag 22 augustus:

Zoetermeer - Vanmiddag rond half drie heeft een keukenbrandje gewoed in een woning aan de Schansbaan. De tankautospuit van kazerne Benthuizen is ingezet. De brand was snel onder controle. Eém bewoner is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Roy Wolters)

y3phV0.JPG

eYxsfl.JPG

WD7Nxt.JPG

IhGJ3N.JPG

3DTakJ.JPG

Zoetermeer - Op een rotonde op de Olof Palmelaan kwamen vanmiddag een fietsertje en een auto met elkaar in botsing. Het fietsertje is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

LqnTpY.JPG

7Nc9af.JPG

UtSEt7.JPG

Vrijdag 24 augustus:

Wassenaar - Omstrfeeks tien uur vanavond vond er een kop-staart aanrijding plaats tussen drie voertuigen op de N44, ter hoogte van de verkeerslichten bij de Raaphorstlaan. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Het verkeer werd langs het ongeval geleid. (Foto's: Herman van der Woude) 

bGIEmw.JPG

eL2uXs.JPG

SbKPUL.jpeg

n5JfWA.JPG

Zaterdag 25 augustus:

Delft - Een jongen is aan het einde van de zaterdagavond aangehouden nadat hij een medewerker van een horecagelegenheid in de Peperstraat had mishandeld. Deze had er namelijk wat van gezegd dat de jongen op het terras een blowtje aan het fabriceren was. De jongen is meegenomen naar het bureau. (Foto's: Nick van der Toorn)

wOkDI7.jpeg

ChnTUZ.jpeg

b7YyMx.jpeg

XkBJpD.jpeg

Zondag 26 augustus:

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in een flatwoning aan de Dreeslaan. De traumahelikopter is nabij de flat geland. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is hierop teruggevlogen naar Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Jim Scheffers)

A5Zz5c.jpeg

Wmb8vj.jpeg

kpWnxv.jpeg

k9RNOC.jpeg

Den Haag - Zondagavond is bij de rotonde op de Reigersbergenweg een linke boom omgewaaid. De boom viel gelukkig niet over de weg. Brandweermensen van kazerne Leidschendam-Voorburg hebben de boom in stukken gezaagd. (Foto's: Martin van Oostveen en Marcel Hillebrand)

glX6dV.jpeg

QUhVmE.jpeg

9UmmGv.jpeg

mWTsss.JPG

Z3I7bw.JPG