Nieuwsflits week 35

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 augustus:

Poeldijk - Hulpdiensten zijn vanavond ingezet voor een medische noodsituatie op een fietspad langs de Arckelweg. Daar heeft een voorbijganger een persoon aangetroffen die kennelijk onwel was geworden. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse met de traumahelikopter voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel. Helaas mocht de langdurige inzet van de hulpdiensten niet baten; het slachtoffer is overleden. (Foto's: Danny Botman)

E0ZK4D.JPG

tJOBlL.JPG

w FDB 2230

wXsaG8.JPG

Woensdag 29 augustus:

Monster - Vanmiddag is een man gewond geraakt bij het klussen in een schuur aan de Claes de Wyckerlaan. De man kreeg tijdens het werken met een boormachine namelijk iets in zijn oog. Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn gealarmeerd. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het MMT is retour Rotterdam gegaan. (Foto's: v.d. Ende)

60abjH.JPG

knPCBd.JPG

JaVSxH.JPG

h1C0eA.JPG

THtzO9.JPG

Donderdag 30 augustus:

Den Haag - Op de Professor B.M. Teldersweg kwamen vanmorgen twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen is daarna tegen een lantaarnpaal gebotst. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd, maar hoefde niet te worden vervoerd.

tPsNSK.jpeg

DT2rFM.jpeg

ZZOzfz.jpeg

wbzIDq.jpeg

Naaldwijk - Een melding van een hand die boven het water uitstak in een sloot aan De Hoge Bomen was voldoende om alle alarmbellen te laten rinkelen bij de hulpdiensten. Brandweer en politie zijn ter plaatse gegaan en de brandweer ging meteen te water...om vervolgens tot de conclusie te komen dat aan de hand ging lichaam was vebonden en dat het bovendien ging om een exemplaar dat normaliter verbonden was aan een etalagepop. Hierop kon alles en iedereen weer retour kazerne dan wel verder met de surveillande. (Foto's: Fred van der Ende)

8KBOey.JPG

W9O8ND.JPG

fz5WIH.JPG

pKm1JV.JPG

Vrijdag 31 augustus:

Wassenaar - Vanavond rond half zeven botsten twe auto's achterop elkaar op de N44 richting Den Haag, ter hogte van de verkeerslichten bij de Van der Oudermeulenlaan. Een kindje uit de voorste auto is even in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. De inzittenden van die auto kregen van de politie een lift. Beide auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. In verband met het incident was één rjstrook tijdelijk afgezet; dat leidde meteen tot een flinke file achter het ongeval. (Foto's: Arthur van Wezel en Herman van der Woude)

EXBLnC.jpeg

PceDbI.JPG

A2oPlv.JPG

zJ0PHf.JPG

1N9aji.JPG

Zaterdag 1 september:

Naaldwijk - Rond kwart voor vijf vanmiddag kwamen een fietsster en een scooterrijder met elkaar in botsing op de Grote Achterweg. De scooterrijder is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Lucien de Vries)

cJwiaX.jpeg

mOpgYZ.jpeg

Hg6EZu.jpeg

UX03M5.jpeg

xBfB2i.jpeg

Maasland - De tankautospuit van kazerne Maasland werd er rond kwart voor zeven vanavond op uitgestuurd nadat er een melding binnen was gekomen van een autobrand aan de Veldesteijn. Er was brand ontstaan onder de motorkap en de bestuurder had zijn auto gelijk stilgezet op de weg. De bemanning van een passerende dierenambulance heeft de brand geblust met een brandblusser. De brandweerlieden hebben nacontrole gedaan en hebben de auto langs de kant van de weg geduwd. (Foto's: Jay Koek)

w image1

w image2

w image3

w image5

Zondag 2 september:

Wassenaar - Een automobilist is vanmiddag rond kwart over vijf in de bocht van de Backershagenlaan naar de Papegaaienlaan uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd, maar er vielen geen gewonden. (Foto's: Arthur van Wezel)

FRMsbl.jpeg

vSiyPs.jpeg

nTR6D0.jpeg

99YGn7.jpeg

ufIPuh.jpeg

's-Gravenzande - Een scooter en een snorscooter kwamen vanavond om even na zes uur met elkaar in botsing op het fietspad van de Noordlandseweg, ter hoogte van de Zanddijk. De bestuurder van de snorscooter is echter na het ongeval doorgereden. Waarschijnlijk door een misverstand duurde het even voordat de ambulance er was. De scooterrijder is onderzocht in de ambulance. De politie is op zoek naar de bestuurder van de snorscooter. (Foto's: Sven Poeze) 

tAtu2p.JPG

1WpXXP.JPG

VkydLx.JPG

6bkpIu.JPG

Den Haag - Aan het einde van de middag maakten voorbijgangers melding van een 'verdacht' voorwerp op de tramrails op de Eisenhowerlaan. Bij de politiemensen die als eerste ter plaatse kwamen kwam het voorwerp ook niet bekend voor, en daarom werd de Eisenhowerlaan voor alle zekerheid afgesloten. Ook voor enkele buslijnen gold een stremming. Na informatie van de HTM kwam men er echter al snel achter dat het hier ging om een 'kortsluitmagneet', die wordt gebruikt bij werkzaamheden aan de bovenleiding. Hierop zijn de afzettingen snel weer opgeheven. (Foto's: Danny Botman)

qnn53T.JPG

gXTuTh.JPG

HfGmzA.JPG

uFB09g.JPG

3Bvoby.JPG

Den Haag - Uit de categorie 'zonde': een automobilist is vanavond met zijn prijzige bolide tegen een lantaarnpaal gebotst op de kruising van de Hengelolaan met de Leyweg. De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is vermoedleijk total loss geraakt bij het ongeval. (Foto's: Donny Koooistra)

L6T6Wn.JPG

EAbcQb.JPG

RO4XRB.JPG

RnuIWa.JPG

5fozmN.JPG

Den Haag - Twee auto's kwamen vanavond rond half acht met elkaar in botsing op de kruising van de Erasmusweg en de Reviusstraat. De Erasmusweg moest in verband hiermee in beide richtingen worden afgesloten. Eén inzittende is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Laak, die onderweg was naar een melding in de Ulenpasstraat, heeft eerste hulp verleend. Hun inzet in de Ulenpasstraat werd overgenomen door de tankautospuit van kazerne Rijswijk. (Foto's: Nick van Mourik)

6oLppn.jpeg

ag2bKy.JPG

kYLDUD.JPG

E527Hz.jpeg

BVFvKG.jpeg