Nieuwsflits week 36

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 3 september:

's-Gravenzande - Een vrachtwagen is vanmorgen rond half negen achterop een 'tractor met oplegger' gebotst voor de verkeerslichten op de kruising van de Galgeweg met de Opstalweg. Op de oplegger stond een graafmachine en de vrachtwagen is met z'n ruit tegen de arm van de graafmachine gebotst. De voorkant van de vrachtwagen raakte zwaar beschadigd, maar er is niemand gewond geraakt. (Foto's: v.d. Ende) 

hFwkvE.jpeg

lB9Zd7.jpeg

9XPWew.jpeg

Zoetermeer - De hoogwerker van kazerne Zoetermeer-Stadshart werd vanavond rond half zeven gestuurd naar het Hoevenbos. Daar zat een kat al een hele tijd op een smal randje en omwoners maakten zich ernstig zorgen om het beestje. De hoogwerker werd opgesteld, maar toen de kat wa sgepakt en in het bakje van de hoogwerker was, sprong de kat uit het bakje en vluchtte naar binnen.. (Foto's: Sander van den Berg)

MDw9Ot.JPG

EUeccf.JPG

YSqcGq.JPG

noZdhZ.JPG

Iai8wd.JPG

Woensdag 5 september:

Den Haag - In de Antheunisstraat heeft rond twee uur vanmiddag brand gewoed in een woning. De brandweer werd gealarmeerd voor een 'nacontrole'. Eén bewoner is in de ambulance onderzocht. Onbekend is of deze is vervoerd. (Foto's: Barbera Paardekooper)

DXsVRG.jpeg

P0h3ql.jpeg

Donderdag 6 september:

Wassenaar - Op de kruising van de van Duivenvoordelaan met de van Groeneveltlaan kwamen vanmorgen rond elf uur een auto en een fietsster met elkaar in botsing. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Deze is per ambulance zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval.  (Foto's: Arthur van Wezel)

w DSC0700

w DSC0701

w DSC0703

w DSC0704

w DSC0705

Pijnacker - Rond half zeven vanavond kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing op de Katwijkerlaan. De scooterrijder raakte gewond en is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers)

rtfq0K.jpeg

7b2HWo.jpeg

sDisft.jpeg

nYZpOn.jpeg

RaLVTP.jpeg

Den Haag - Een winkelboef werd na zijn aanhouding bij de C&A aan de Grote Marktstraat "onwel". De verdachte werd geboeid naar de ambulance gebracht, waar hij ter plaatse is onderzocht. De man bleek echter niet veel te mankeren en mocht vervolgens alsnog mee met de politie naar het bureau. (Foto's: Sander Paardekooper)

hZVQzR.jpeg

eXEJkG.JPG

oGPNd7.jpeg

b0VRWL 

Vrijdag 7 september:

Zoetermeer - Op de Planbaan is vanmiddag rond vijf uur een motorrijder ten val gekomen. Ambulance en traumahelikopter met MMT zijn hiervoor ter plaatse gegaan. De gewonde motorrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

JP2UHh.JPG

LgljBR.JPG

bZKJ5X.JPG

DPVBCb.JPG

Zaterdag 8 september

Delft - Vanwege wegwerkzaamheden was de A13 dit weekend afgesloten in de richting van Den Haag. Al het verkeer vanuit Rotterdam moest de afrit nemen bij Delft-Zuid. In de file naar die afrit vond er zaterdagmorgen een kop-staart aanrijding plaats tussen 2 personenauto's. Een van de inzittenden is ter plaatse nagekeken in de ter plaatse gekomen ambulance. Een berger heeft een van de voertuigen weggesleept, de bestuurder van de andere auto kon na het invullen van het schadeformulier zijn weg vervolgen. (Foto's: Sander Paardekooper)

zSiO6b.JPG

CICoa4.JPG

AaqD8K.JPG

4v3EIq.JPG

Zondag 9 september:

Den Haag - Een bestuurder zag vanmiddag tijdens het rijden spontaan zijn auto in brand vliegen in de Poolsterstraat. Direct zette hij zijn auto aan de kant en belde de brandweer. De bemanning van de tankautospuit van Kazerne Laak was binnen enkele minuten ter plaatse om de brand te blussen. De auto heeft ernstige schade opgelopen en kan vermoedelijk als verloren worden beschouwd. (Foto's: Sander Paardekooper)

zJeoBt.jpeg

s0ZQJl.JPG

HFzl7c.JPG

gaKHqX.JPG

Honselersdijk - Een man raakte vanmiddag gewond tijdens een ruzie/gevecht in de Merelstraat. De ambulancedienst en meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel verzorgd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis en zou zich bij de huisartsenpost melden. De kemphanen besloten geen aangifte tegen elkaar te doen. (Foto's: Danny Botman)

FvzeNZ.JPG

punPi1.JPG

r6Y8QL.JPG

PPB3Ck.JPG