Nieuwsflits week 37

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 10 september:

Den Haag - Op de Suezkade vond vannacht rond kwart over twee een aanrijding plaats tussen een fietser en een scooterrijder. De scooterrijder raakte daarbij gewond. In verband met het ongeval werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. De komst van het MMT werd gecanceld. De scooterrijder is uiteindelijk zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

mmGNsc.JPG

qvKMA4.JPG

HWaWVX.JPG

s428vX.JPG

G7rBdp.JPG

Den Haag - Om even voor half drie heeft op de De la Reyweg een geparkeerd busje in brand gestaan. De tankautospuit van kazerne Centrum is gealarmeerd en de brandweermensen hebben de brand geblust. Het busje moet als verloren worden beschouwd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Roy Wolters)

7Vozmv.JPG

6eeDeL.JPG

2rJa5T.JPG

SZCW9B.JPG

cnHjLy.JPG

Dinsdag 11 september:

Den Haag - Op het Abrikozenplein is vanavond - ondanks dat er geen harde/stormachtigde wind stond - een boom omgewaaid in het plantsoen. Volgens burtbewoners bevonden zich op dat moment spelende kinderen in de nabijheid. Gelukkig vielen er geen gewonden. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

QIAHen.JPG

vHYrHp.JPG

kLDgsR.JPG

LotB71.JPG

0Kvv1V.JPG

Woensdag 12 september:

De Lier - In een woning aan de Chrysant brak vanmorgen omstreeks tien voor half tien brand uit in een op dat adres gevestigde beautysalon. Tankautospuiten van kazernes De Lier en Maasdijk en de hoogwerker van kazerne Naaldwijk kwamen met spoed ter plaatse. Bij de brandbestrijding is één tankautospuit ingezet; het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Eén persoon is in de ambulande onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: v.d. Ende)

s7ZADT.JPG

xIniqW.jpeg

eYvIal.jpeg

NKKeAk.jpeg

Donderdag 13 september:

Pijnacker - Op de Monnikenweg is vanavond een maaltijdbezorger op zijn scooter achterop een personenauto gebotst. De maaltijdbezorger raakte gewond en is naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

x3309w.jpeg

gcYtBg.jpeg

luD6Dn.jpeg

Vrijdag 14 september:

Den Haag - vanmorgen omstreeks half elf is een jongetje aangereden door een auto bij het oversteken van de Margaretha van Hennebergweg. Het jongetje raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

6aaIDp.jpeg

MDlzGK.jpeg

axHBWv.jpeg

Den Haag - Onbekenden hebben vanmiddag in recreatiegebied de Uithof een bruggetje in brand gestoken. Brandweermensen hebben het brandje geblust. De politie is op zoek naar de dader(s). (Foto's: Nicole Geerinck)

HhD43R.jpeg

jHnrV6.jpeg

Zoetermeer - Ambulancedienst en traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in het politiebureau aan het Burgemeester Wegstapelplein. Het bleek achteraf allemaal reuze mee te vallen en de patiënt is zelfs niet vervoerd. De traumahelikopter was nabij station Centrum-West geland. (Foto's: Brian Roeten, Roy Wolters en Fred Wolters)

TnKsRf.JPG

Zdnai3.JPG

Uk2Nyo.JPG

bxppgd.JPG

Zondag 16 September:

Wateringen – Twee bewoners van een woning aan het Guldeland raakten zondagmiddag gewond na een brand in hun schuur. De ambulancedienst heeft de twee overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. De brandweer had de brand snel onder controle. (Foto’s: o.a. Sven Poeze)

SNQg1P

GDMCdi

2HQIx1

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag ingezet tbv een medische noodsituatie in een woning aan de Ransuillaan. De traumahelikopter is elders in de wijk geland. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter is teruggevlogen naar Rotterdam.  Bij het opstijgen van de heli hebben een aantal takken van een boom het begeven. (Foto's: Lucien de Vries, Sander van der Meule en Rene Hendriks)

2lasoA.jpeg

wOaXxx.jpeg

ebSTDq.JPG

BUk1Tf.JPG

raJs4C.JPG

Den Haag - Om even voor half zes is er in een portiekwoning aan de Goeverneurlaan brand uitgebroken in de keuken. De brandweer was snel ter plaatse en het brandje was ook snel onder controle. Wel zijn enkele woningen in het portiek ontruimd geweest. Het nader bericht van de brandweer was 'kleine brand'. (Foto's: Sander Paardekooper)

mqI2MB.JPG

GeodGJ.JPG

3ihVsQ.JPG

Ww3J3Q.JPG

Den Haag - Op de Binckhorstlaan, ongeveer ter hoogte van de verkeerslichten met de Zonweg, botsten om even na half zes twee voertuigen achterop elkaar. Twee inzittenden zijn onderzocht, maar werden niet vervoerd. De aanrijding leidde tot wat oponthoud voor het verkeer. (Foto's: Sander Paardekooper)

76L2R2.jpeg

wULvEV.jpeg

ozybuy.jpeg

FPt9Ph.JPG

OGYuG0.JPG