Nieuwsflits week 38

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 17 september:

Delft - Vanavond om even voor acht uur is bij een woning aan het Achterom brand ontstaan op het balkon. De vlammen zijn in het dak geslagen, maar de brandweer had de brand snel onder controle. Hiervoor moest wel het een en ander worden gesloopt. Het nader bericht was 'kleine brand'. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Ferrie van der Geer)

1uumHO.JPG

CQz48k.JPG

QAJnPm.JPG

cTNZge.JPG

9e0NpS.JPG

Dinsdag 18 september:

Delft - Hulpdiensten zijn dinsdagavond ingezet op de Oostsingel voor een medische noodsituatie, mogelijk als gevolg van een valpartij van een fietser. Het MMT kwam ter plaatse met de auto om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is na behandeling op straat met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

azN8Xx.JPG

Q4qC0w.JPG

1mAbcC.JPG

HNKnNc.JPG

Zoetermeer - Twee ambulances, politie en de traumahelikopter met het MMT werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie van een kindje in een woning aan de Ruivenstraat. De traumahelikopter is geland op de gebruikelijke lkandingsplaats bij het Maximaplein. het kindje is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Guido Verheule en Wilbert Tintel)

hJDqZH.JPG

X6bbbO.JPG

e4yw3f.JPG

WNpOq6.jpeg

7GTSA4.jpeg

Donderdag 20 september:

Wassenaar - Op de Windlustweg is vanmorgen een oudere automobilist met zijn voertuig tegen de gevel van een winkel gereden. De brandweer heeft de gevel provisorisch gerepareerd. De bestuurder is door het ambulancepersoneel verzorgd en voor de zekerheid vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel en Rene Hendriks)

sbE76f.jpeg

sUsL0B.jpeg

nCY7Gc.jpeg

gXJ8JV.JPG

UOBeC0.JPG

Vrijdag 21 september:

Den Haag - Op de Nieuwe Parklaan, ter hoogte van de Circusstraat, kwam een afslaande auto vanmorgen rond half elf in botsing met een tram. Het bleef bij aleen materiële schade, want er raakte niemand gewond. (Foto's: Rene Hendriks en Nicky Pronk)

fE9Bcv.JPG

23e76f.JPG

rbYMO0.JPG

h8xZjM.jpeg

Rijswijk - Op de Steenvoordelaan is rond zes uur vanavond een auto in botsing gekomen met een scooter die op het fietspad reed. De scooter was voorzien van een gele kentekenplaat. Het is onduidelijk of deze daar mocht rijden. De auto mocht op die plek wel het fietspad kruisen om bij de garagebox te komen. De bestuurder van de scooter is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

xnqbij.JPG

TG7D7U.JPG

1XehNM.JPG

kqWpqw.JPG

Zaterdag 22 september:

Den Haag - Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vannacht gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie in een hotel aan de Zwolsestraat. De traumahelikopter is geland op het Scheveningse strand, nabij de Pier. Na de inzet is het MMT teruggevlogen naar Rotterdam. (Foto's: Roy Wolters)

KOvm8u.JPG

mXGKht.JPG

AfSNQn.JPG

nJnBzn.JPG

Den Haag - Vanmorgen rond elf uur vond er op de Lozerlaan met de Meppelweg een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel verzorgd en naar het ziekenhuis vervoerd. De aanrijding zorgde op de Lozerlaan meteen voor een flinke file. (Foto's: Ivar Gieles)

9fcP1N.jpeg

0SJGv7.JPG

7nGGRF.jpeg

2WpFfV.jpeg

091OkR.JPG