Nieuwsflits week 39

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 25 september:

Wateringen - Op de kruising van de Duijvesteijnstraat met het Gantelplein werd vanmiddag om even voor zes uur een fietsster aangereden door een auto. Omstanders verleenden eerste hulp en daarna is de fietsster onderzocht in de ambulance. Zij hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd. De automobilist moest blazen en daaruit bleek dat hij onder invloed achter het stuur zat; hij moest mee naar het bureau. (Foto's: Tim de Kleyn)

SQBJGw.jpeg

6V1bPm.jpeg

dqjlNu.JPG

e520qe.jpeg

hUvgFt.JPG

Woensdag 26 september:

Wateringen - De brandweer werd rond kwart over twee vanmiddag gealarmeerd in verband met een melding van brand in/bij een woning aan de Dr. Ariënsstraat. Bij aankomst bleek dat er in de voortuin van de woning aan brommers was geklust en dat één van de brommers daarbij vlam had gevat. De klusser heeft nog geprobeerd zelf de brand te blussen, maar dat lukte niet. De brandweer heeft het bluswerk afgemaakt. De klusser is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Tim de Kleyn)

Q0eqlT.JPG

Uh7Pyb.JPG

6SVQGk.JPG

sSlFKD.JPG

KsWP3e.jpeg

Donderdag 27 september:

Den Haag - Op het Hobbemaplein kwamen een taxibusje en een scootmobiel rond tien over half vier met elkaar in botsing. De opzittende van de scootmobiel raakte gewond en is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

uLMLO2.jpeg

4HDlwc.jpeg

ElG8yO.jpeg

Zondag 30 september:

Den Haag - Op de kruising van de Erasmusweg en de Troelstrakade kwamen vanmiddag rond drie uur een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Door de aanrijding was het tijdelijk niet mogelijk om vanaf het Hildebrandplein de Troelstrakadee op te rijden. (Foto's: Nick van Mourik)

mum7QC.jpeg

CO5QDO.JPG

QmQoia.JPG

GmwgWn.JPG

rDb1ZW.JPG

Den Haag - Omstreeks tien uur vanavond is op de bovenste etage van een parkeergarage aan de Amsterdamse Veerkade een houten bouwsel in brand gevlogen. De brandweer rukte uit met een aantal voertuigen vanwege de melding 'gebouwbrand' maar kon de brand met één straal hogedruk blussen. Brandstichting wordt zeker niet uitgesloten. (Foto's: Roy Wolters)

ajA0Ck.JPG

a650GF.JPG

vvjNAn.JPG

qODA2a.JPG

cp756d.JPG

UNIi04.JPG