Nieuwsflits week 40

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 40 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 1 oktober:

Den Haag - Om even voor één uur vannacht is brand uitgebroken in een geparkeerde auto aan de Boomsluiterskade. Een buurtbewoner ontdekte de brand en heeft de brandweer gebeld. Zoals zo vaak was de brandweer er snel bij, maar kon niet helaas voorkomen dat de brand onherstelbare schade heeft aangericht. De brand lijkt onder de motorkap te zijn ontstaan. (Foto's: Roy Wolters)

ylVlkP.JPG

viRC0q.JPG

sMWxsn.JPG

L5Ka78.jpeg

Sg4frN.JPG

Den Haag - Om even voor acht uur vanmorgen kwamen een personenauto en een fietser met elkaar in botsing op de Nieuwe Duinweg, op het gedeelte tussen de Nieuwe Parklaan en de Badhuisweg. De fietser kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

7y421O.jpeg

GM8PG1.jpeg

6O6YAq.jpeg

Zoetermeer - Omstreeks zes uur vanavond kwamen een auto en een maaltijdbezorger op de fiets met elkaar in borsing op de Ierlandlaan. De maaltijdbezorger is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Olav Spa)

ouFWOS.JPG

jSV1fj.JPG

S8bgBo.JPG

g53MiP.JPG

Dinsdag 2 oktober:

Zoetermeer - Een automobiliste heeft vanmiddag op een rotonde in de Edisonstraat een lantaarnpaal omver gereden. Brandweer en ambulance werden gealarmeerd, maar de bestuurster zat niet bekneld. Wel is zij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

GNZEhZ.jpeg

Ouysew.jpeg

nPu5fm.JPG

iWhv32.JPG

Wd5Qni.JPG

Donderdag 4 oktober:

Leidschendam - Op de kruising van de Veurse Achterweg met het Kooiland kwamen rond kwart over twee een auto en een fietsster met elkaar in botsing. De fietsster raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

w image00001

w image00002

w image00004

Den Haag - Op de Koninginnegracht met de Dr. Kuyperstraat kwamen een tram en een scooter vanmiddag rond kwart over vier met elkaar in botsing. De scooterrijder kwam er ogenschijnlijk met lichte verwondingen van af. Hij is wel in de ambulance onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

WsV0Ws.jpeg

IVAR0d.jpeg

MoD8t2.jpeg

e78kVn.JPG

Den Haag - Een automobilist kon vanmiddag op de kruising van de Driebergenstraat met de Maarsbergenstraat maar tenauwernood een overstekende scootmobiel ontwijken en botste daarop tegen een 'Hagenaartje'. De auto raakte daarbij flink beschadigd. Twee personen zijn in de ambulance onderzocht, maar er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

iBzIAI.JPG

NyDOEX.jpeg

Z6ERx5.jpeg

fHczoW.jpeg

D9HNCJ.JPG

Zaterdag 6 oktober:

Rijswijk - Op de Haagweg is rond het middaguur een kop-staart botsing ontstaan tussen vier voertuigen. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar voor zover bekend is er niemand vervoerd. De rijbaan richting Den Haag was enige tijd afgesloten. (Foto's: Rene Hendriks)

u7TZkc.jpeg

IGRg5Z.JPG

chtaiK.JPG

0UioxF.jpeg

Zoetermeer - Een kop-staart aanrijding vanmiddag rond half drie op de Oostweg, ter hoogte vanb het Esso-tankstation. Twee auto's botsten daar achterop elkaar. Er zijn één of meerdere inzittenden onderzocht in de ambulance, maar het is niet bekend of er iemand is vervoerd. De aanrijding zorgde voor enig oponthoud op de Oostweg. (Foto's: Brian Roeten)

KOfDQt.jpeg

VUKFab.jpeg

mZh8mK.JPG

UuGQ13.jpeg

rVuAWF.JPG

Zondag 7 oktober:

Den Haag - Om even voor half drie werden politie en ambulancedienst naar de Voorthuizenstraat gestuurd, waar een gewonde man op straat zou liggen. Ter plaatse bleek dat er inderdaad een man op straat lag, die gewond was geraakt tijdens een vechtpartij. Hij is ter plaatse onderzocht en kon lopend de ambulane in. Hierna is hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie is er nog geen aangifte gedaan. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

FlR0BM.jpeg

PMBDnI.JPG

6fMeSE.jpeg

1zQqsv.jpeg

bLwclI.jpeg

's-Gravenzande - Een ambulances, de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team en een redelijke hoeveelheid politievoertuigen begaven zich vanmiddag naar een vakantiepark aan 't Louwtje. Daar was een persoon onwel geworden en om nog duistere reden ontstond hierop een vechtpartij. De patiënt is door het ambulance- en MMT-personeel onderzocht en is naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is teruggevlogen naar de thuisbasis in Rotterdam. De vechtpartij was snel gesust en voor zover bekend is er niemand aangehouden. (Foto's: Sven Poeze)

qhC3k4.JPG

qyFxmy.JPG

V9y7Sa.JPG

9SPSCa.jpeg

zr7yDd.JPG

J4HSLn.JPG