Nieuwsflits week 44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 30 oktober:

Wateringen – Dinsdag tijdens de drukke avondspits botste op de kruising Wippolderlaan N211 / Veilingroute N222 twee voertuigen op elkaar. Ambulancemedewerkers hebben meerdere personen gecontroleerd op verwondingen. Uiteindelijk is een persoon ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 2724

w TDK 2726

w TDK 2739

Donderdag 1 november:

Zoetermeer - De brandweer kreeg om even voor tien uur vanavond de melding dat er iets in brand stond in een schuur bij een woning aan de Stellendamstraat. Het bleek dat daar een elektrische fiets opgeladen werd en dat de accu was gaan branden. De brandweer heeft het brandje geblust en de fiets buiten gezet. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Roy Wolters)

HtmYMM.JPG

50gMHl.JPG

G2PwjQ.jpeg

Zoetermeer - In het pand van indoorspeeltuin 'Avontura' aan de Voorweg is vanavond rond half elf brand ontstaan in een wasdroger. De brandweer heeft het apparaat buiten gezet en verder afgeblust. Apparaat en inhoud moeten als verloren worden beschouwd. Er is één persoon onderzocht op rookinhalatie; voor zover bekend is deze niet vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Sander van den Berg)

qvwcPG.JPG

eqwwie.JPG

BjwMfV.JPG

rSUHsh.JPG

7dXqPI.jpeg

Zaterdag 3 november:

Zoetermeer - Vanmiddag rond twee uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Amerikaweg. Een van de auto's botste daarna tegen een paal. Eén van de auto's reed op de Amerikaweg richting Centrum en de bestuurder sloeg linksaf naar de Vorstiusrode. De andere bestuurder reed in de richting van Leidschendam. Beide bestuurders verklaarden dat zij groen licht hadden. Er vielen geen gewonden bij de botsing. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Foto's: Fred Wolters)

erACBM.JPG

euZgx2.JPG

aUkW5L.JPG

OzhQqO.JPG

Zondag 4 november:

Den Haag - De brandweer werd rond half drie vannacht gestuurd naar de Thomas Mannsingel voor een melding autobrand. Daar aangekomen bleek er rook onder de motorkap van een geparkeerde auto vandaan te komen. Naast de auto lag een fles met onbekende inhoud. Er wordt rekening gehouden met brandstichting. (Foto's: Gabi Gonzalez)

BuDilB.jpeg

FTxpaz.jpeg

Vv7nlI.jpeg

oFkjTd.jpeg