Nieuwsflits week 46

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.

Woensdag 14 november:

Zoetermeer – Vanmorgen rond zeven uur is brand ontstaan in een flatwoning op de 9e etage aan de Diederik van Teilingenlaan. Volgens de brandweer is de brand ontstaan in een lithium-ion accu. Een bewoner heeft de brand nog proberen te blussen, maar de brandweer was nodig om de vlammen helemaal te doven. Drie bewoners en één van de buren zijn naar het ziekenhuis vervoerd omdat zij mogelijk schadelijke dampen hebben ingeademd van de brandende accu. (Foto's: Fred Wolters)

yTaYiF.JPG

NnhFOd.JPG

Den Haag - Op de Middachtenweg kwamen vanmiddag rond half zes een motor en een auto met elkaar in botsing. De motorrijder raakte daarbij gewond en is na verzorging in de ambulance, zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Middachtenweg was tijdelijk afgesloten in de richting van het Erasmusplein. (Foto's: Nick van Mourik)

I4T3ZM.jpeg

nvvr7z.jpeg

Gez6kW.jpeg

7lUKL1.JPG

h0kfIB.JPG

Zaterdag 17 november:

Den Haag - Vannacht omstreeks half één is op de kruising van de Zuid Hollandlaan met de Boslaan een auto tegen een verkeerslicht gebotst. Zowel de auto als het verkeerslicht raakten daarbij zwaar beschadigd. Er vielen geen gewonden. Berger BRL heeft de auto afgevoerd. 

w coen 1

Voorburg - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn rond tien uur vanmorgen ingezet bij een medische noodsituatie binnenshuis aan het Oosteinde. De traumahelikopter is geland op ene grasveldje aan de oever van de Vliet. (Foto's: Rene Hendriks)

qsKbWV.JPG

Du5qTh.JPG

KjdyEs.JPG

Rijswijk - Op de kruising van de Generaal Spoorlaan met de Minister Aalberselaan is een oudere dame op een scootmobiel aangereden door een personenauto. Het stuur van de scootmobiel werd er hierdoor van af gereden. De vrouw is door ambulancepersoneel onderzocht, maar is niet vervoerd. De Generaal Spoorlaan was enige tijd afgtesloten vanuit de richting van de Schaapweg. (Foto's: Nick van Mourik)

Ls61LI.jpeg

0PvpGh.jpeg

pBxeyD.jpeg

2TbLr2.JPG

k2LVPG.JPG

Zondag 18 november:

Wassenaar - Op de kruising van de Burmanlaan met de Lodensteijnstraat is om iets voor vijf uur vanmiddag een fietsster aangereden door een auto. De fietsster kwam daarbij met een flinke klap tegen de voorruit van de auto terecht en liep verwondingen op. Zij is in de ambulance verzorgd en daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De VOA is ter plaatse geweest voor onderzoek. (Foto's: Herman van der Woude)

ItSIwQ.jpeg

t8JOHp.JPG

l7x2KG.JPG

hGRbOM.JPG