Nieuwsflits week 47

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.

Donderdag 22 november:

Den Haag – Een fietsster had vanmiddag op de kruising van de Prins Clauslaan met de Theresiastraat erg veel geluk toen zij met haar fiets onder een afslaande vrachtwagen terecht kwam. Gelukkig werd alleen haar fiets geraakt en hoefde zij na onderzoek in de ambulance niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer en Nick van Mourik)

m6LGFw.jpeg

DU83W1.jpeg

f54RdO.jpeg

uBCn6x.jpeg

OO6nII.jpeg

Vrijdag 23 november:

Voorburg - Vanavond rond kwart voor elf vond er op de N!4 bij het Hraniceplein, in de richting van Wassenaar, een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's. Eén van de inzittenden is onderzocht in de ambulance, maar hij hoefde niet te worden vervoerd. Er waren tijdelijk enkele rijstroken afgesloten, maar in verband met het tijdstip leverde dat niet veel verkeershinder op. (Foto's: Koen Jongen, Roy Wolters en Olav Spa)

UWfsY0.JPG

IU2wgh.JPG

Rtk2Xm.JPG

nd4ix5.JPG

z9Aw8R.JPG

Zaterdag 24 november:

Den Haag - Op de Loosduinsekade werd omstreeks één uur vanacht een auto die aan het inparkeren was, aangereden door een passerende auto. De bestuurder daarvan is na het ongeval doorgereden. De bestuurder van het parkerende voertuig is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

uWX5SF.JPG

Y5EsOC.JPG

PI2tP0.JPG

e9kR6R.JPG

Honselersdijk – Een tuinder aan de Harteveldlaan in Honselersdijk is zaterdagmiddag getroffen door een kleine brand met forse gevolgen. In de stroomtoevoer van zijn tuinbouwbedrijf is door nog onbekende oorzaak brand ontstaan. Door snel ingrijpen van de tuinder zelf en de brandweer is de brand in omvang beperkt gebleven.                          De stroomvoorziening van het tuinbouwbedrijf kwam door de brand stil te liggen. Netbeheerder Westland Infra is ter plaatse gekomen en heeft noodmaatregelen getroffen om de teelt van de tuinder niet in gevaar te laten komen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 3401

w TDK 3402

w TDK 3410

Zoetermeer - Om even na één uur vanmiddag botsten vier auto's achterop elkaar op de Oostweg/N470 richting Pijnacker, voor de verkeerslichten bij de Zuidweg. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. Er waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten. (Foto's: Roy Wolters)

3lvZbN.JPG

D9LjVE.JPG

Y9hEIq.JPG

cJ3lrt.JPG

Den Haag - In de Lisztstraat is vanmiddag rond half twee een auto op een geparkeerde auto gebotst. Voor zover bekend zijn daarbij geen gewonden gevallen. De auto's raakten zwaar beschadigd bij het ongeval. (Foto's: Jan Heerema)

XOuuEl.jpeg

NVHVjA.jpeg

96rgYu.jpeg

Zondag 25 november:

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam zijn vanmorgen rond kwart voor elf ingezet voor een medische noodsituatie in een horecagelegenheid in de duinen bij de Pompstationsweg. De patiënt is naar het ziekenhuis vervoerd; de arts van het MMT is meegreden met de ambulance. (Foto's: Nicky Pronk)

mH40ad.JPG

vlCrtT.JPG

T79EBa.JPG

Zoetermeer - Op de Den Brabandehove kwamen vanmiddag rond kwart voor twee, twee voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen was namelijk in een bocht op de weghelft van de tegemoetkomende auto terecht gekomen. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden; wel was er veel schade. (Foto's: Olav Spa)

vAkiVz.JPG

o59HI3.JPG

lexFom.JPG

78wuVz.JPG

eekeip.JPG

Zoetermeer - Ambulancedienst en MMT werden vanmiddag gestuurd naar de Buytenparklaan, waar zich een medische noodsituatie had voorgedaan op het parkeerterrein van Snowworld. De patiënt is na eerste verzorging met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

pCVlA3.JPG

kZqqfh.JPG

qpABkc.JPG

r4gVOZ.JPG

n5hEp1.JPG

Naaldwijk - In een appartementencomplex aan het Anjerhof werd vanavond een vreemde lucht geroken. Hierop werd rond kwart over zes de tankautospuit van kazerne Naaldwijk op pad gestuurd om onderzoek te deon. Er werden verschillende metingen gedaan, waaronder op de gallerijen, maar uiteindelijk werd de oorzaak gevonden in een kelderbox. Er stond daar namelijk een camping gastankje dat aan het lekken was. (Foto's: Gabi Gonzalez)

HxR5JF.jpeg

oUVCDG.jpeg

IMyM3w.jpeg

h5k4Hp.jpeg

jl9jxR.jpeg