Nieuwsflits week 48

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 27 november:

Den Haag – Vanmiddag rond half drie zijn politie, ambulance en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie op een bouwplaats aan de Schedeldoekshaven. De traumahelikopter is in verband met deze inzet geland op het Malieveld. Er is niets bekend over de aard van de medische noodsituatie. (Foto's: Ferrie van der Geer)

BiWPY8.jpeg

M32HJV.jpeg

tLHUsm.jpeg

BAlF7o.jpeg

w5x6U6.jpeg

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de kruising van de Walnootstraat met de Albardastraat. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Marga en Nicky Pronk)

Rg7BLU.jpeg

rKOHZM.jpeg

3Wi5YO.jpeg

migkp2.jpeg

Honselersdijk - Vanavond rond half zeven kwamen op de kruising van de Veilingroute/N222 met de Middel Broekweg een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. De auto belandde daardoor dwars voor de vrachtwagen. De automobilist is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

dU0uZy.jpeg

lWnh51.jpeg

mJUurX.jpeg

X3XjeI.jpeg

Den Haag - Een auto kwam vanavond vast te zitten in het mulle zand op het Noorderstrand van Scheveningen. De terreinvaardige autospuit van kazerne Scheveningen bracht uitkomst en heeft de auto vlotgetrokken en van het strand af gesleept. ( Foto's: Sander Paardekooper)

D54OGf.JPG

0jvH8e.JPG

Den Haag - Twee maaltijdbezorgers kwamen vanavond rond negen uur met elkaar in botsing op de kruising van de Wagenstraat met de Dunne Bierkade. Beiden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet te worden vervoerd. ( Foto's: Roy Wolters)

Cnb0yl.JPG

rXiDjA.JPG

GYNBWs.JPG

x5M6BO.JPG

96cQlw.JPG

 Den Haag - Op de Hoefkade botsten voor het Politiebureau een auto en een scooter frontaal op elkaar. De automobilist sloeg linksaf en verklaarde de tegemoetkomende scooter niet gezien te hebben. De bestuurder van de scooter is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. (Foto's: Sander Paardekooper)

KURCCK.JPG

W5h175.JPG

tzlDUn.JPG

TIEN9P.JPG

rUY80v.JPG

Woensdag 28 november:

Den Haag - Vanavond rond tien uur werd na een korte achtervolging door Den Haag-Zuid, op de Steenwijklaan een bestuurder van een auto klemgereden en vervolgens aangehouden op verdenking van joyriding. (Foto's: Tim de Kleyn en Nick van Mourik)

G2nYmn.jpeg

HP4DAM.jpeg

lmctuW.jpeg

mgcH2i.jpeg

Vrijdag 30 november:

Den Haag - Op de Cannenburglaan is vannacht een geparkeerde autobrand. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto moet als verloren worden beschouwd. Brandstichting wordt vermoed. (Foto's: Danny de Groot)

ECd1lO.jpeg

iPJsiC.jpeg

0czqkP.jpeg

Zoetermeer - Om even na zes uur vanavond kwam het tot een botsing tussen een fietsster en een personenauto op de kruising van de Zegwaartseweg met de Marconistraat. Ambulance en traumahelikopter werden hiervoor gealarmeerd. Het bleek gelukkig mee te vallen: de fietsster is lopend de ambulance in gegaan om te worden oinderzocht en hoefde daarna niet te worden vervoerd. (Foto's: Marcel Hillebrand)

5TjGxa.jpeg

6NglLx.JPG

oHrfxq.jpeg

Den Haag - Rond negen uur vanavond is er brand ontstaan in een woning aan de Loenensestraat. Vermoedelijk was er sprake van een schoorsteenbrand. De brandweer had het brandje snel onder controle. (Foto's: Nick van der Toorn)

iyJbWv.JPG

pGwrj8.JPG

eQsf3X.JPG

nOO2f1.JPG

Z0ny7H.JPG

Zaterdag 1 december:

Zoetermeer - Vanmiddag rond tien voor zes is er brand ontstaan in de accu van een elektrische fiets in een woning op de 11e etage aan het Granietgroen. De brandweer had het brandje snel onder controle. Nadat de woning was geventileerd, mochten de bewoners hun woning weer betreden. (Foto's: Roy Wolters)

0i3OU8.JPG

nc5Zrk.JPG

MXT8ZI.JPG

FgHJ1D.JPG

ZWtjxK.JPG

's-Gravenzande - Bij restaurant De Viersprong aan de Nieuwlandsedijk is een geparkeerde auto vanmiddag het water in gerold. Vermoedelijk was de handrem niet aangetrokken. Berger Vreugdenhil heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd. (Foto's: Fred van den Ende)

G9SOIJ.JPG

R6URXQ.JPG

3O1A0o.JPG

ou517l.JPG

Zondag 2 december:

Benthuizen - Op de rotonde van de Hogeveenseweg met de Gemeneweg heeft vanmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hier reed een automobiliste door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerspaal. Na controle door het ambulancepersoneel (uit Haaglanden) bleek dat zij niet vervoerd hoefde te worden. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen voor de berging van het voertuig. (Foto's: Koen Jongen)

RXwBKS.jpeg

IALvVg.jpeg

9vtdrC.jpeg