Nieuwsflits week 49

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 4 december:

Den Haag - De ambulancedienst en het MMT zijn vanochtend ingezet in de Purperreigerstraat in Leidschenveen. Het betrof een medische noodsituatie in een woning. (Foto's: Roy Wolters)

R0wpKu.JPG

K5OVL3.JPG

leMwve.JPG

0CX8ho.JPG


Den Haag – Op de Katwijkselaan met de Duinlaan is vanmiddag een auto te ater geraakt. De inzittenden konden zelf uit de auto komen en zijn niet gewond geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld en afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

4AEOic.JPG

48MwUU.JPG

fWR1qO.JPG

EoawGO.JPG

sy1p7g.JPG

Rijswijk - Op de Prinses Beatrixlaan kwamen twee auto's vanmiddag met elkaar in botsing. Eén van de auto's is daarna tegen een paal gebotst. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

FWLmJN.jpeg

r3K1zO.jpeg

qEZSCp.JPG

r03RLv.jpeg

YxEnIz.jpeg

Rijswijk - Een auto en een motor kwamen vanavond met elkaar in botsing op de Prinses Beatrixlaan met de Admiraal Helfrichsingel. De motorrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

qHLWvc.JPG

z14vLC.JPG

pKviXD.JPG

pZHlz4.JPG

Rijswijk - Een auto en een bezorgscooter kwamen vanavond met elkaar in botsing op de Schaapweg. De bemanning van een toevallig passerende ambulance uit Amsterdam heeft eerste hulp verleend. Nadat een ambulance uit onze eigen regio ter plaatse was, is de scooterrijder onderzocht. Hij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

VJv5p3.jpeg

YzIUhe.jpeg

upeKmr.JPG

utsP5F.jpeg

Woensdag 5 December 

Den Haag – Een medewerker van een pizzeria is woensdagavond met zijn scooter door de ruit van een abri (bushokje) gereden in de Waldorpstraat. De man moest uitwijken voor enkele overstekende voetgangers. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan verwondingen; vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. (Foto’s: Tim de Kleijn)

WmB1OJ.JPG

zx8F0p.jpeg

YmNFN2.jpeg

6m0Q4p.jpeg

Donderdag 6 december:

Voorburg - Een automobiliste is vanmorgen rond kwart voor elf de macht over het stuur verloren op de Mgr van Steelaan en is daarbij tegen enkele geparkeerde auto's gebotst. Er was gelukkig geen persoonlijk letsel, maar wel de nodige schade. (Foto's: Rene Hendriks)

w2LIXp.JPG

DBPADi.JPG

ZKgj7T.JPG

EnKtFn.JPG

Den Haag - Een afslaande auto en een scooter of fietser op het naastgelegen fietspad. Een scenario dat regelmatig leidt tot aanrijdingen, zo ook vanmiddag op de De la Reyweg met de Ellekomstraat. De scooterrijder gaf aan dat ie last had van z'n been. Het is niet bekend of de scooterrijder is vervoerd. (Foto's: Przemek)

8L3K9Z.jpeg

VRjkeR.jpeg

x4O1sj.jpeg

cLe5fi.jpeg

HnqpHd.jpeg

Vrijdag 7 december:

Zoetermeer - De hulpdiensten kregen vanmiddag de melding dat een persoon te water was geraakt in een vijver aan het Fonteinbos. Politie, brandweer en ambulance zijn hierop gealarmeerd. Brandweerlieden hebben de vijver doorzocht, maar niemand aangetroffen. (Foto's: Fred Wolters)

kCdW7i.JPG

q7X6Y1.JPG

3eDjHz.JPG

vkjOrM.JPG

Maasdijk - Op de Maasdijk is om even voor acht uur vanavond een scooterrijder aangereden door een auto. Op grond van de eerste berichten werd, behalve politie en ambulancedienst, ook de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. De inzet van het MMT werd echter boven het incident geannuleerd. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel verzorgd en is daarna vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

4CD7w3.JPG

vKeoSl.JPG

COqUA5.JPG

iwmQbI.JPG

Rijswijk - Een fietser is vanavond aangereden door een auto op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de van Vredenburchweg. De fietser liep verwondingen op en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

DG6lAK.JPG

GHhRMi.jpeg

iD9tYq.JPG

efPhgI.jpeg

Den Haag - Even voor negen uur stak er een voetganger plotseling het Hildebrandplein over (waar op die plek geen oversteekplaats is voor voetgangers). Een aankomende automobilist trapte vol op zijn rem, maar kon een botsing met de voetganger niet voorkomen. Door de spontane rem-actie boste er ook nog een auto achterop deze auto. De voetganger raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurders van de auto's hebben onderling een schadeformulier ingevuld. (Foto's: Sander Paardekooper)

lOZz4p.JPG

l05dMq.JPG

ma0N6s.JPG

0TUdPR.JPG

Zaterdag 8 december:

Den Haag - Vannacht rond tien voor twee kwamen op het Stationsplein een scooter met twee opzittenden en een taxi met elkaar in botsing. De passagier van de scooter raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

lhkanZ.jpeg

M1e98g.JPG

mZFewY.JPG

UBmLkk.JPG

3c0y79.JPG

Nootdorp - In een bedrijfspand aan de Dorpsstraat is vanmiddag om even na drie uur bij het ophangen van een tv toestel een gasleiding geraakt. De brandweer is hierop met spoed ter plaatse gekomen en na controle door de brandweer heeft Stedin het lek gedicht. (Foto's: Liam Hubers)

xDoCVL.jpeg

yEXMfc.jpeg

Cc2Yuh.jpeg

UrwqZ1.jpeg

Zoetermeer - Vanmiddag rond tien over drie is een fietser aangereden door een auto op de kruising van de Amerikaweg met de Buytenparklaan. De fietser is ondersteund de ambulance in gegaan en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Fietsers hebben op dat kruispunt voorrang. (Foto's: Fred Wolters)

GYTNKz.jpeg

IU0K2X.jpeg

cNu0sn.jpeg

iPTxRo.JPG

Zondag 9 december:

Wassenaar - In de Berkheistraat in Wassenaar heeft een scooter in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Herman vd Woude)

1S5aHQ.JPG

rtaboY.JPG

sAAaBM.JPG