Nieuwsflits week 50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 10 december:

Stompwijk - Op de kruising Meerlaan/Stompwijkseweg raken twee auto's elkaar. Eén van de bestuurders lijkt bekneld, maar met enige moeite lukt het toch om de deur te openen ( foto's: Rene Hendriks)

MwZZHi.JPG

w922FX.JPG

kDTy5D.JPG

VqB2np.JPG

Den Haag - De tramlijnen 1, 16 en 17 rond het Lorentzplein werden enige tijd omgeleid vanwege een incident waarbij een persoon een mes had getrokken. Politie heeft de persoon aangehouden en na het horen van diverse getuigen is het tramverkeer na een klein uur weer vrijgegeven. (Foto's: Sander Paardekooper)

ei0pCz.JPG

TOiLtb.JPG

RNfGeB.JPG

enpz9W.JPG

Dinsdag 11 december:

Den Haag - Bij een ruzie op de Nonnetjessingel werd een persoon met een scherp voorwep gestoken en raakte daarbij gewond aan zijn hand. Hij is niet naar het ziekenhuis vervoerd, maar naar de Eerste Hulp verwezen. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

kTAxC4.JPG

pLM70Q.JPG

uxjrEg.JPG

U9tJ41.JPG

 Delft - Dinsdagavond heeft korte tijd brand gewoed op een bouwplaats aan de Glaskloksingel in Delft. Waarschijnlijk door kortsluiting was brand ontstaan in een bouwkeet op het terrein. De brandweer was snel ter plaatse en kon uitbreiding van de brand voorkomen. ( foto's: Daan van den Ende)

bD06Tb.JPG

FxaIPJ.JPG

S938yO.JPG

WkulQE.JPG

tbII5J.JPG

Woensdag 12 december:

Den Haag - Om even voor half zeven vanochtend kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Houtwijklaan met de Escamplaan. Beide auto's raakten daarbij zwaar beschadigd. Maar wnderwel raakte niemand daarbij gewond. Eén bestuurder moest mee naar het bureau omdat hij ervan werd verdacht onder invloed achter het stuur te hebben gezeten. (Foto's: Alex Opmeer)

rJTcTX.jpeg

mQbhBY.jpeg

HYNp92.jpeg

kb0Cg5.jpeg

Den Haag - Vanmorgen rond elf uur is brand ontstaan in een portiekwoning aan de Hilversumsestraat. De brand richtte veel schade aan in de woning. Nader bericht van de brandweer was 'kleine brand'. Wat de oorzaak van de brand is geweest is niet bekend. (Foto's: Ferrie van der Geer, Astrid en Ron Bol)

AA7YFV.jpeg

XIqRe2.jpeg

3PbBVL.JPG

mAhJm5.jpeg

Den Haag - Op de Laan van Wateringse Veld vond vanmiddag rond kwart over vijf een ongeval waarbij een scooter met twee opzittenden was betrokken. Beiden raakten daarbij gewond en zijn zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. (Foto's: Nick van Mourik)

mq7W4s.JPG

ssFIl1.JPG

RbakQq.JPG

v8KtKO.JPG

eVgsD0.JPG

wU1U4A.JPG

Zoetermeer - Vanavond rond kwart voor acht kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Zuidweg met de Kleurlaan. Beide auto's raakten daarbij zwaar beschadigd en het kruispunt was enige tijd deels afgesloten. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel verzorgd en is daarna zoner spoed vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Koen Jongen)

DPsPqg.JPG

zw8LdF.JPG

PGQVap.JPG

wOQQdQ.JPG

EMDrZu.JPG

Donderdag 13 december:

Delft - Vanmiddag rond kwart over twaalf is bij een eenzijdig ongeval een auto over de kop geslagen op de afrit Delft-Noord op de A13 richting Rotterdam. De bestuurder is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. De politie vermoedt dat de oorzaak ligt in medicijngebruik door de bestuurder. (Foto's: Daan van den Ende)

pbc2vX.JPG

aesGut.JPG

t8JyCF.JPG

U0C8Jx.JPG

pPTpdm.JPG

Vrijdag 14 december:

Maasdijk - Rond kwart voor negen vanavond ontdekte een voorbijganger dat er een brandje woedde in een slooppand aan de Oudedijk. De brandweer had het brandje snel geblust. Volgens omwonenden zou de brand wel eens te maken kunnen hebben met jeugd die daar vaak rondhangt en vuurwerk afsteekt. (Foto's: Danny Botman en Fred van der Ende)

Aq0iSH.jpeg

MJORPY.jpeg

naKtMk.JPG

yyPwuL.JPG

fGBWiN.JPG

Leiden - Op de A4 richting Amsterdam is vrijdagavond om even voor negen uur een auto achterop een vrachtwagen gebotst. Er moesten tijdelijk twee rijstroken worden afgesloten en de afrit bij Leiden moest even dicht. De bestuurder is in de ambulance onderzocht, maar voor zover bekend is hij niet vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

0wcPgR.JPG

wpv8nB.JPG

1BUPPo.JPG

Sbo2GF.JPG

388W7a.JPG