Nieuwsflits week 52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 24 december:

Zoetermeer - De brandweer van kazerne Zoetermeer-Stadshart is vanavond uitgerukt naar de César Franckrode alwaar een ondergrondse papiercontainer in de brand stond. Vandalen hadden de brand aangestoken. De brandweer heeft de container gevuld met water om de brand te kunnen blussen. (Foto’s: Roy Wolters)

Gn55vI.JPG

HxAsvD.JPG

2NSpxT.JPG

3crvNW.JPG

Zg59XB.JPG

Dinsdag 25 December:

Den Haag - Op de Loosduinsekade, ter hoogte van de Zuiderparklaan, kwamen een personenauto en een taxi met elkaar in botsing. Er is één persoon onderzocht in de ambulance door het ambulancepersoneel; het is niet bekend of deze persoon naar het ziekenhuis vervoerd is. Beide voertuigen konden niet zelfstandig verder en zijn meegenomen door een bergingsbedrijf. (Foto's: Daan van den Ende)

yLRlM3.JPG

OXlG1r.JPG

yO0gZS.JPG

c8zYJf.JPG

Zoetermeer - Medewerkers van de politiekraan hebben vanmiddag een kindje bevrijd dat opgesloten zat in een auto nabij het Noord AA. Het kindje raakte opgesloten nadat de deuren in het slot vielen. De ouders moesten van buitenaf machteloos toekijken en besloten de brandweer en politie in te schakelen. De tankautospuit van kazerne Zoetermeer-Stadshart kwam ter plaatse, maar beschikte niet over de juiste materialen. Medewerkers van team transport van de politie kwamen uiteindelijk met spoed ter plaatse om de deur vakkundig en zonder schade te openen. Hierna kon de moeder haar kindje weer in haar armen sluiten. Het kindje bleef ongedeerd. (Foto's: Roy Wolters)

ufOdaS.jpeg

Q0hrn6.jpeg

svUP6V.jpeg

Rijswijk - Vanavond heeft er een klein brandje gewoed in de Fagotstraat. Het brandje in de bossage was vermoedelijk aangestoken. Een bewoner heeft met een paar emmers water het brandje geblust. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft nageblust. (Foto's: Daan van den Ende en Gabi Gonzalez)

TtXAJQ.JPG

zEE8lF.JPG

rj91gT.JPG

UMdeEU.jpeg

Woensdag 26 December:

Monster - Het Mobiel Medisch Team is vannacht met de traumahelikopter in Monster geland voor een medische noodsituatie in een woning aan de Hoevelaan. Buurtbewoners hebben de arts en verpleegkundige vanaf de landingsplek naar de woning gebracht. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance. (Foto's: Ferrie van der Geer en Marcel Hillebrand)

8kFV2p.JPG

owxCYH.JPG

KpWTew.JPG

Den Hoorn - Een automobilist is vannacht met zijn auto uit de bocht gevlogen toen hij vanaf de Wippolderlaan bij Den Hoorn de oprit naar de A4 richting Schiedam wilde nemen. De auto belandde in de lager gelegen berm. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto meegenomen. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

Lx4PMJ.JPG

UCjYl3.JPG

UAfcjQ.JPG

g43U74.JPG

Den Haag- Omstreeks 17:09 uur brak er een brandje uit in een flatwoning gelegen op de tweede verdieping aan het Roggekamp. Door de snelle inzet van de brandweer werd erger voorkomen. Het nader bericht was 'kleine brand'. Enkele bewoners stonden ten tijde van het incident buiten op straat. De brandweer heeft het portiek geventileerd en enkele woningen gecontroleerd op eventuele aanwezigheid van koolmonoxide. Hierna konden de bewoners weer terug naar hun woningen. (Foto's: Machiel Janssen).

5R5fl9.jpeg

PM4Pro.jpeg

Mmqhjk.jpeg

Rijswijk - Een vermoedelijk vergeten handrem zorgde er woensdagavond voor dat een geparkeerde auto op de Spieringsweteringweg richting naastgelegen sloot rolde. De auto kwam daardoor met de achterkant in het water terecht. Berger Vreugdenhil heeft de auto later op de avond op de kant gekregen. (Foto's: Daan van den Ende)

FMhXcx.JPG

raUY6r.JPG

uk46AQ.JPG

MSUmXT.JPG

‘s-Gravenzande - Op het Dennenpad stonden vanavond enkele kliko’s in brand tegen de schuur/garage van een woning. Door snel optreden van buurtbewoners en brandweer is de schade beperkt gebleven. (Foto's: Tim de Kleyn)

PLK60c.JPG

CZQdcN.JPG

UPU2sx.JPG

Donderdag 27 December:

Den Haag - Vanmiddag omstreeks twee uur kwamen een auto en een tram met elkaar in botsing op het Hildebrandplein. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden. (Foto's: Sander Paardekooper)

6GtHvE.JPG

PXChNB.JPG

bPvaH4.JPG

LGIGZD.JPG

's-Gravenzande- Brandweerlieden van kazerne Monster werden vanmiddag opgeroepen voor een buitenbrand gelegen aan de Sweelincklaan. Ter plaatse stond een afvalcontainer in brand. De brandweer had het vuurtje snel geblust. Oorzaak van de brand is niet bekend. De politie sluit brandstichting niet uit. (Foto's: Fred van der Ende)

6vNNto.JPG

05cRHm.JPG

RxR9tC.JPG

DsJjuB.JPG

Vrijdag 28 december:

Den Haag - Rond half vijf vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Waldorpstraat en het Calandplein. Dit veroorzaakte meteen veel overlast voor het verkeer. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht maar niet vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

mmd52z.JPG

byZn1f.JPG

awgdKb.JPG

chqEYU.JPG

Den Haag - Vanavond rond half acht werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Slangenwortel. Ter plaatse bleek dat er een beginnende brand had gewoed nabij het linker voorwiel, vermoedelijk veroorzaakt door vuurwerk. Gelukkig is de brand snel geblust, waardoor de schade beperkt kon worden. (Foto's: Sander Paardekooper)

BQ3TGv.JPG

EiHq1n.JPG

NckvXJ.JPG

pmsgIY.JPG

Den Haag - Een trampassagier heeft vanavond een ruit van een tram beschadigd en is daarvoor op station Hollands Spoor uit de tram gehaald en aangehouden. Waarom de man zo kwaad was geworden is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

wBrgnC.JPG

LZrjIW.JPG

jX1Mh5.JPG

5ofjTL.JPG

Zaterdag 29 december:

De Lier - Bij een bedrijf aan de Veilingweg vond vanmorgen een arbeidsongeval plaats. Volgens een getuige zou een werknemer bekneld hebben gezeten. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn ter plaatse gegaan. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Fred van der Ende)

Ojms7q.JPG

WrIzuf.JPG

IeIrJS.JPG

mDbMCS.JPG

1KTPEN.JPG

Den Haag - Een scooter werd vanmiddag op de kruising van de Loosduinsekade met de Uitenhagestraat aangereden door een busje. Eén van de opzittenden van de scooter is onderzocht in de ambulance. Of zij is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

y74dZI.jpeg

eagbDh.JPG

f9YGwp.JPG

Zoetermeer - Een auto is vanmiddag rond drie uur op de Muzieklaan van de weg geraakt en heeft een lantaarnpaal omver gereden. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Martin van Oostveen)

3rHD6d.JPG

T1hnxx.JPG

Chk2hr.JPG

NY8ijs.JPG

Den Haag - Omstreeks half zeven vanavond is brand ontstaan in een woning aan de Wesselsstraat. De brandweer heeft de bemanning van één tankautospuit ingezet; het nader bericht was 'kleine brand'. Er vielen geen gewonden bij de brand. Het is niet bekend hoe die is ontstaan. (Foto's: Sander Paardekooper)

N26Z4O.jpeg

Ut1wXT.JPG

EwyEZW.JPG

u4sB4o.JPG

9f99d9.JPG

Voorburg - Rond kwart voor elf vanavond is een auto uit de bocht gevlogen op de kruising van de Laan van Nieuw-Oost Einde en de Parkweg en is daarbij tegen een verkeerslicht gebotst. Zowel auto als verkeerslicht raakten daarbij beschadigd. Gelukkig vielen er geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

pfKKM5.jpeg

w7BVyD.JPG

ccMmb9.JPG

tIRDAn.JPG

8lZQXw.JPG

Benthuizen - Vanavond heeft er een schoorsteenbrand gewoed in een woning aan de Smedinghstraat. Vanuit de hoogwerker van kazerne Stadshart is het schoorsteenkanaal geramoneurd. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Marcel Hillebrand en Wilbert Tintel)

zCMuED.JPG

V8cqVy.JPG

ZifIKj.JPG

uyyj3F.JPG

c6FrQT.JPG