Nieuwsflits week 1

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 31 december:

Den Haag - Op de kruising van de Fruitweg met de Energiestraat werd vanavond een scooterrijder aangereden door een auto. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Donny Kooistra en Daan van den Ende)

d6F0Y0.JPG

7ZEXOc.JPG

klMdr0.JPG

Dinsdag 1 januari:

Wassenaar - Vanavond werd de tankautospuit van kazerne Wassenaar naar de Bloemluststraat gestuurd voor een melding autobrand. Ter plaatse bleek dat er inderdaad een brandje had gewoed in een auto. De hulpdiensten vermoedden dat de oorzaak kortsluiting was, maar de eigenaar had er zo zijn eigen gedachten over. (Foto's: Koen Jongen)

0lG4fB.jpeg

XjIbj7.jpeg

6vMTRF.jpeg

oa4OkF.JPG

Woensdag 2 januari:

Den Haag - Om even voor één uur werd er een woningbrand gemeld op het Heeswijkplein. Toen de tankautospuit van kazerne Laak ter plaatse kwam, bleek het te gaan om een brandje op het balkon. Dit brandje was snel geblust. Oorzaak is vermoedelijk brandstichting/vuurwerk. (Foto's: Nick van der Toorn en Daan van den Ende)

161jOa.JPG

e0MSFr.JPG

Hk3v4u.JPG

kTuPq3.JPG

obQBId.JPG

Den Haag - Op de Loosduinsekade is een persoon met zijn auto tegen twee geparkeerde auto's aan gereden. De bestuurder zou ten tijden van de aanrijding mogelijk een epileptisch insult gehad hebben. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

0YBNRy.JPG

hPLiW1.JPG

kfprC7.JPG

mahHPD.JPG

Donderdag 3 januari:

Leidschendam-Voorburg - Vannacht hebben er in de gemeente enkele voertuigbranden plaatsgevonden . Allereerst werd er rond half twee op het Stationsplein in Voorburg een aanhanger in brand gestoken. Vervolgens werd rond tien voor twee een brand gemeld in een geparkeerde auto aan de Prins Johan Willem Frisolaan in Leidschendam. Vervolgens werd rond vijf voor half drie een autobrand gemeld op de van Egmondestraat in Voorburg. De politie verricht onderzoek naar de oorzaak.

De brand op de Prins Johan Willem Frisolaan.

ksh3jq.jpeg

cupfyq.jpeg

An7zUL.jpeg

hNShb3.jpeg

De autobrand op de Van Egmondestraat.

50kPcV.jpeg

Pijnacker - Niet één maar maar liefst twee katten zaten er vanmorgen in een boom aan de Willem de Zwijgerlaan. Hierop werd de hoogwerker van kazerne Delft ter plaatse gestuurd om uitkomst te brengen. Echter, zoals het zo vaak gaat: zodra de brandweer te dichtbij kwam, verlieten de katten op eigen gelegenheid de boom en kon de brandweer weer inpakken. (Foto's: Jim Scheffers)

XfeMAR.jpeg

IBCg6R.jpeg

BT0ooQ.jpeg

OORmE1.jpeg

cp4FVM.jpeg

Den Haag- Op het kruispunt Thorbeckelaan met de Volendamlaan kwamen twee personenauto's met elkaar in aanrijding. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Beide voertuigen raakten zodanig beschadigd dat deze niet meer zelfstandig verder konden rijden. Het overige verkeer ondervond tijdens het incident enige hinder. (Foto's: Nick van der Toorn)

pKBMkp.JPG

CZCR4b.JPG

nbjjwr.JPG

Vrijdag 4 januari:

Den Haag - Een scooterrijder is vrijdagmiddag tn val gekomen toen hij of zij moest uitwijken voor een oversteken kat. Naast de politie en een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met spoed gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het letsel mee te vallen. Het MMT is afbesteld en het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

QdPHbw.JPG

7baw5t.JPG

nTeScA.JPG

Zaterdag 5 januari:

Naaldwijk - Vanmiddag rond vijf uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Hoge Geest. Enkele inzittenden zijn in de ambulance onderzocht. Eén vrouw is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgevoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez, Fred van der Ende en Lucien de Vries)

zzRtBv.jpeg

zFw1Ui.jpeg

oDqcHM.jpeg

W2TcJ9.jpeg

k5HTnx.JPG

Zondag 6 januari:

Pijnacker.- De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmorgen rond negen uur naar het zwembad aan de Sportlaan gestuurd voor een 'medische noodsituatie'. Wat er precies was gebeurd is niet bekend. De patiënt is gestabiliseerd en daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Sam Treewood en Ferrie van der Geer)

1VWsbp.JPG

GzNEZu.JPG

ETyTNR.jpeg

m3z85A.JPG

J3EUt2.jpg

Den Haag - Vanmiddag heeft er een brandje gewoed in een studentenwoning aan de Bierkade. De bewoners van het pand stonden tijdelijk even buiten, terwijl de brandweer haar werk deed. Het pand is door de brandweer geventileerd. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Sander Paardekooper)

55HJ1p.JPG

RjFE8U.JPG

Yln4Pd.JPG

lMEkRH.JPG

Den Haag - Niet lang na het brandje op de Bierkade was het raak op de Ammunitiehaven. Ook daar werd brand in een woning gemeld. De brandweer heeft zich toegang tot de woning verschaft met de zogenaamde 'gemeentesleutel'. Wat er precies heeft gebrand is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

zMCiaL.JPG

a3lMGs.JPG

DYLfPx.JPG

JCStPN.JPG

K6oh6A.JPG

Rijswijk- Op de afrit van de A4 in Rijswijk, ter hoogte van de Prinses Beatrixlaan zijn enkele glasplaten van een voertuig verloren. Firma Vermeulen kwam ter plaatse en deze hebben alle glasplaten alsmede de scherven opgeruimd. Hiervoor werd de afrit en de derde rijstrook in de richting van Rotterdam tijdelijk afgesloten. (Foto's: Roy Wolters)

8k7943.JPG

PWF56l.JPG

QQLTbP.JPG

HlpJEZ.JPG

gGkBo9.JPG

Den Haag- Op de Oranjelaan zijn een bezorgscooter en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De opzittende van de scooter is door het ambulancepersoneel in de ambulance gecontroleerd op eventuele letsel. Of de bestuurder naar het ziekenhuis vervoerd is ter controle is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

SBkXcN.JPG

YMzBBN.JPG

FYJe3N.jpeg