Nieuwsflits week 2

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 7 januari:

Den Haag - Op de Lippe-Biesterfeldweg in Den Haag is een auto bovenop een geparkeerde auto gebotst. Hoe het gaat met de twee inzittenden is onbekend. De politie heeft beide voertuigen in beslag genomen voor nader onderzoek. Het tramverkeer is i.v.m. het ongeval kort gestemd geweest. (Foto's: Daan van den Ende)

ihMvYY.jpeg

0pW1eL.jpeg

uESpPB.jpeg

h3qYBy.jpeg

4ui1FO.jpeg

Oi18Jt.jpeg

 Den Haag - Op de Hoefkade is vanavond een aanrijding geweest tussen een scooter en een auto. Eén persoon is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De Hoefkade is vanaf de Stationsweg tot aan de Wolterbeekstraat tijdelijk afgesloten geweest. (Foto's: Nick van Mourik)

nOj7lW.jpeg

JZu67N.JPG

Q228yb.jpeg

iTDXKZ.JPG

atwoxk.JPG

Dinsdag 8 januari:

Den Haag - Op de Andries Bickerweg is vanmiddag een voetgangster aangereden door een auto. Zij is in de ambulance onderzocht. of zij ook is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Ferrie van der Geer)

6JuOdI.JPG

B5NdlT.JPG

UP07X3.JPG

Nootdorp -  Op de Turfakker ontstaat een smeulbrandje in de de leidingschacht van een apparatementencomplex. Dat vuur is snel geblust, maar de vraag is natuurlijk waar de kabels voor dienden en of dit dus nog gevolgen voor de bewoners gaat hebben (foto's: Ferrie van der Geer)

I7mi4Y.JPG

OsAMwc.JPG

py5KiV.JPG

Den Haag- Door de hevige wind zijn een aantal gevelplaten van de Megastores los komen te zitten wat voor gevaar zorgde. De politie sloot een deel van de Waldorpstraat af, waarna de brandweer met behulp van een hoogwerker de gevelplaten heeft verwijderd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

vHQ2Zp.JPG

l8Klpu.JPG

VKrFYs.JPG

Donderdag 10 januari:

Den Haag - Het (tram)verkeer op de kruising Lijnbaan/Loosduinseweg/Noord West Buitensingel raakte vanmiddag rond één uur ontregeld nadat een bestelwagen tegen een mast van de bovenleiding van de tram was gebotst. Niemand raakte gewond. Het voertuig is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

yHrKHH.JPG

sUZhrK.JPG

YmuLX0.JPG

MQO79S.JPG

Ywf3sV.JPG

Vrijdag 11 januari:

Den Haag - De hulpdiensten zijn vanavond ingezet nadat een scooterrijder op de rotonde op de kruising Zevenwoudelaan/Noordweg onwel was geworden en ten val was gekomen. Politie, twee ambulances en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is op straat verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. De rotonde was enige tijd afgesloten. (Foto's: Gabi Gonzalez en Ferrie van der Geer)

Z3ZYaM.JPG

GYhwtz.JPG

c6uklW.JPG

V8dy7K.JPG

cBrnNt.JPG

Zaterdag 12 januari:

Zoetermeer - Op de Leidschendamseweg, net na de rotonde met de Amerikaweg/Voorweg, is een automobilist gespind en met zijn voertuig in een bushokje beland. Deze raakte zwaar beschadigd. Gelukkig zat daar op dat moment niemand op de bus te wachten, anders had het wellicht triest kunnen aflopen. (Foto's: Fred Wolters)

UYOPLK.JPG

NrNv40.JPG

xJshZy.JPG

Zondag 13 januari:

Maasdijk - Ambulance en traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team moesten vanmiddag rond vier uur uitrukken voor een medische noodsituatie bij een bedrijf in groente en fruit aan het Honderdland. De patiënt is in de ambulance onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is retour thuisbasis Rotterdam gevlogen. (Foto's: Sven Poeze)

1kEnuw.JPG

Mhwuc4.JPG

D5BFGB.JPG

rgXQGd.JPG